Αστρολογια 19/04 – 20/05 Ο Ηλιος στον Ταυρο

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Αστρολογια Ο ηλιος στο ζωδιο του Ταυρου 19 Απριλίου – 20 Μαΐου, 2017

Χρόνια πολλά, Ταυράκια!

Η εποχή του Κριού απαιτούσε να μην μπερδευτούμε με το εγώ, αλλά αυτό ήθελε πολλή δουλειά και εστίαση. Ετοιμαστείτε για την επιβράδυνση της ζωής τώρα. Βρείτε παρηγοριά στα καταπράσινα φύλλα, στα μεγαλεία του πλούσιου εδάφους, στην ανήσυχη, πολύβουη κακοφωνία των πουλιών, των σκουληκιών και των ανθρώπων που αναδύεται από το κρύο κέλυφος του χειμώνα.

Στην αρχή του ζωδιακού κύκλου, οι πρώτοι σπόροι σκάνε από τις πρόσφατα καμένες δασικές εκτάσεις της ψυχής και ξαπλώνετε στη γη, απολαυστικά δροσερή στην αφή, γεμάτη με θρεπτικά συστατικά και ο κτύπος της καρδιάς σας μεταφέρει προς τα κάτω, η αναπνοή σας οδηγεί προς τα κάτω, προς τα κάτω μέσα στο πικάντικο έδαφος.

zodia-taro-45

 

Όλα είναι ακίνητα, ήσυχα. Μια γιγαντιαία, μεταξένια αγελάδα περνάει αργά μέσα από ένα ηλιόλουστο λιβάδι. Ανεβείτε στην μεγάλη πλάτη του Ταύρου. Η δύναμη και η αντοχή του είναι αξιοσημείωτη, άνευ προηγουμένου. Φυτέψτε τη στην καρδιά σας, αισθανθείτε τη ζεστασιά και τη δύναμη του Ταύρου να ανθίζει παντού.

Ο Ταύρος μπορεί να είναι χαριτωμένος σαν ευαίσθητος νέος, αλλά δεν είναι από φύση του ευέλικτος. Η ψυχή του ταύρου είναι η γεωμετρική συνάθροιση των αιχμηρών άκρων. Η ζωή γι’ αυτόν είναι σύντομη, απλή και σκληρή. Ο Ταύρος βάζει τις ρίζες του κάτω πρόωρα ή σε λάθος σημείο, αν είναι πολύ ισχυρογνώμον για να προσπαθήσει περισσότερο, να εξερευνήσει, να εξετάσει τις άλλες επιλογές. Αλλά ο Ταύρος που αντιστέκεται στην τεμπελιά φέρει το βάρος του στην ανηφόρα με εμπειρία. Ανεβαίνει, αν και το φορτίο του γίνεται όλο και βαρύτερο. Αρνείται να μείνει κάπου, ακόμα κι όταν θα ήταν «πιο εύκολο», ακόμα κι όταν του γνέφει η προσωρινή ανακούφιση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Ταύρος είναι επιεικής με τον εαυτό του, ακόμα και ηδονιστικός, αλλά μας βοηθά να πλάσουμε και να σχηματίσουμε τη ζωή, εφ’ όσον είμαστε επιμελείς. Κάποιοι τον αποκαλούν επιλεκτικό ή αδιάλλακτο, αλλά ο ταύρος είναι απλά απόλυτα συγκεκριμένος και δεν μας τυλίγει με αφθονία, εκτός κι αν η πορεία μας είναι ευθυγραμμισμένη με ακρίβεια με τον ανώτερο Εαυτό μας.

Η πρώτη ημέρα του Ταύρου συμπίπτει, για άλλη μια φορά, με ένα τέταρτο της Σελήνης. Πρόκειται για μια εξαιρετικά γήινη ημέρα και ως εκ τούτου, υποστηρικτική, όπως ένα υγιές κρεβάτι από λουλούδια ή ένας άνετος χώρος διαβίωσης. Αν και συχνά γράφων για τα τέταρτα ότι είναι δύσκολες εποχές, αυτή θα είναι πολύ ομαλή. Η Γη είναι σταθερή και ανθεκτική από τη φύση της, αλλά η τύχη έρχεται σε αυτούς που κάνουν, παρόλα αυτά, αλλαγές. Η αλλαγή στη σφαίρα της γης είναι δομική, θεμελιώδης, μόνιμη. Με άλλα λόγια οι μικρές αλλαγές δεν θα κατευνάσουν τον Ταύρο, επειδή θέλει δέσμευση. Δεν μπορούμε απλά να φτυαρίσουμε τη βρωμιά τριγύρω, θα πρέπει να χύσουμε τσιμέντο και να αρχίσουμε να χτίζουμε κάτι πραγματικό.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Σε αυτή την πρώτη μέρα κάτι άλλο καταπληκτικό συμβαίνει: ο Ήλιος και ο Ερμής είναι σε σύνοδο. Καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του νου και της μάθησης, η ημέρα αυτή θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από δυναμική δασκάλου – μαθητή. Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να μοιραστούμε τις γνώσεις μας ή / και να μάθουμε νέες δεξιότητες.

zodia-99

Η δεύτερη ημέρα του Ταύρου είναι μια διαφορετική ιστορία. Έχουμε την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα να αρχίζει στις 20/4. Αυτό θα γίνει αισθητό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στις 21 Απριλίου, ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους. Η αέρινη αυτή θέση θα μας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να είμαστε πιο ελαφριοί και ευέλικτοι, ιδιότητες που στερείται φυσικά ο Ταύρος. Η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου είναι στο χαμηλότερο σημείο της ενέργειας αυτού του κύκλου.

Η Αφροδίτη εκρήγνυται πίσω στον Κριό στις 28 Απριλίου, έτσι δεν θα είναι κάτω για πολύ, αφημένη για άλλη μια φορά, όπως ήταν, στην πύρινη ενέργεια της εαρινής ισημερίας. Στις 2 και 3 Μαΐου έχουμε άλλο ένα τέταρτο της Σελήνης και το τέλος του ανάδρομου κύκλου του Ερμή – αυτές είναι ημέρες τεράστιας αλλαγής, οπότε αν νιώθατε στάσιμοι, η δόση της ελευθερίας σας έρχεται εδώ.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 9 Μαΐου. Θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη και την εξερεύνηση. Τα σώματα είναι ισχυρά και υγιή. Θα αισθανόμαστε ισχυροί μέσα και έξω, και οι πιο αδύναμοι θα κοιτάζουν με δέος. Περιμέντε να βοηθήσετε τους άλλους, ακόμα και σε πνευματικό επίπεδο. Η αλήθεια και η ικανότητά μας να αντιλαμβανόμαστε το τι είναι αλήθεια θα είναι υψίστης σημασίας. Χαιρετίστε το ασυνήθιστο στη ζωή σας και προετοιμαστείτε για σκληρή δουλειά, αλλά με χαρά και ευκολία. Όλα λαμβάνονται με άλματα, ενσωματώνονται αβίαστα. Όλα είναι φυσικά και συνεπή.

Η Πανσέληνος στις 10 Μαΐου σηματοδοτεί το υψηλότερο σημείο της ενέργειας αυτού του κύκλου. Στις 15 Μαΐου ο Ερμής θα γυρίσει τελικά πίσω στον Ταύρο. Κάθε φορά που ο Ήλιος και ο Ερμής είναι στον ίδιο αστερισμό, η αρμονία μεταξύ του Εαυτού / κεντρικής συνείδησης / εγώ (Ήλιος) και νοητικής διαδικασίας (Ερμής) αφθονεί. Δεν θα είναι ακριβής η σύνοδος, όπως περιέγραψα παραπάνω, αλλά θα συγχρονιστούν στην πρόθεση το ίδιο. Ένα ακόμη τέταρτο της Σελήνης στις 18 Μαΐου, και έπειτα μια μεγάλη όψη με τον Κρόνο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό μία ημέρα αργότερα.

zwdia

Αυτή η διέλευση, με τη βοήθεια του Ταύρου, δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον και μας ωθεί σε μια κατάσταση αληθινής ευτυχίας. Δεν είναι απλώς ένα περιβάλλον, όμως, αλλά μια μικροσκοπική μετάφραση ενός πολύ μεγαλύτερου σχεδιασμού αόρατου στο γυμνό μάτι. Η αλλαγή είναι μια σταθερά εδώ και ότι είναι ξαφνικό, είναι καλό.

Μπορεί να μην εξελιχθούν όλα τα σχέδια μας με τον τρόπο που θέλουμε και δεν πειράζει. Ο Ταύρος διδάσκει την υπομονή, καθώς ελίσσεται γλυκά μέσα στην κάθε μέρα …

Οι πρώτες ακτίνες του ανοιξιάτικου φωτός πλένουν τη γη και μαζί γιορτάζουμε τον ήλιο, το άρωμα των νέων χόρτων και τη γύρη που αφήνουν τα πόδια των μελισσών στα πέταλα εδώ κι εκεί, και τώρα η μύτη σας ρυτιδώνει με χαρά.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia