Αστρολογια 20-26/02 Μυστικα Παθη και Αποκαλυψεις

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, ο επιθετικός Άρης από τον Κριό θα συγκρουστεί με τον φαύλο Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε ένα εξαιρετικά επιπόλαιο τετράγωνο.

Ένας οχετός μυστικών είναι πιθανό να ξεβραστεί στην επιφάνεια, σαν να ασυγκράτητη καυτή λάβα… και η αλήθεια μπορεί να είναι πολύ πιο αλλόκοτη και άσχημη από τη φαντασία.

 

Μήπως έχετε την αίσθηση ότι κάτι κάπου δεν έχει συνοχή; Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και ερευνήστε το. Αυτό ωστόσο συνοδεύεται από μια προειδοποίηση: να είστε όσο το δυνατόν πιο αθέατοι. Με τον τραχύ Άρη να είναι στον Κριό και να κρατά τα ηνία, οι υποθέσεις που θα τύχουν άτσαλου χειρισμού ενδέχεται να δώσουν στους φύλακες των μυστικών την ευκαιρία να καταστρέψουν τα στοιχεία – κλειδιά.

zodia-taro-45

Σε προσωπικό επίπεδο, όλο αυτό σημαίνει ότι οι διαθέσεις θα είναι θυελλώδεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Η Νέμεση που έχει ο καθένας μέσα του μπορεί να αναδυθεί τώρα, που θα αυξάνεται συνεχώς η οργή προς καθετί άδικο. Κάντε ό,τι είναι δυνατόν για να διατηρήσετε τη σκέψη σας ήρεμη και συγκροτημένη!

zwdia-66

Αν χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων και των αντιδράσεών σας, ενδέχεται να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές συνέπειες από τον τιμωρό Πλούτωνα. Υπάρχει ο χώρος και ο χρόνος που μπορείτε να εμπλέκεστε, όμως υπάρχουν και οι φάσεις που είναι στρατηγικά πιο συνετό να κρατάτε τις αποστάσεις σας. Μην λειτουργήσετε επιπόλαια και ορμήσετε στη γραμμή του πυρός. Τα ρίσκα πρέπει να παρέχουν εγγυήσεις και να είναι άρτια υπολογισμένα, ώστε να έχουν το επιθυμητό και δραστικό αποτέλεσμα.

Αν αυτή η φιλονικία μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα έχει να αποδείξει κάτι, είναι ότι το μόνο που έχει ανάγκη ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι η αγάπη, η γλυκιά και άδολη αγάπη. Αυτή είναι και η ενθαρρυντική πλευρά. Το επερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ρέει ένας χείμαρρος κατανόησης – σαν την άνοδο της παλίρροιας – για να καταπραΰνει τις καυστικές απόρροιες του πολεμικού τετραγώνου που προαναφέρθηκε.

Η φάση αυτή θα αρχίσει από το Σάββατο, όταν ο αγγελιαφόρος Ερμής θα περάσει στους ονειροπόλους και διαισθητικούς Ιχθύες, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13 Μαρτίου. Φτάνουν πια οι στοχεύσεις, οι ύβρεις και οι αγενείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η πρακτική για να επικρατήσετε πλέον, θα είναι η ήρεμη και τρυφερή επικοινωνία: να χτίζετε γέφυρες αντί να υψώνετε τείχη.

Αν αυτό δεν είναι εφικτό, ίσως κριθεί αναγκαίο να κινηθείτε προς καινούργιες κατευθύνσεις – κοινωνικά ομιλώντας. Πορευθείτε εκεί που θα βρείτε καλόκαρδους, ευγενικούς ανθρώπους. Ο Ερμής στους Ιχθύες έχει τη δυναμική να αφυπνίσει σε όλους την στοργική ανθρωπιά και τα φιλάνθρωπα αισθήματα. Όλοι οι άνθρωποι είναι άνθρωποι, όλοι έχουν κόκκινο αίμα. Όταν κάποιοι υποφέρουν, υποφέρουν όλοι με μια ευρύτερη έννοια. Η ανάγκη να προσεγγίσετε και να ενισχύσετε τους λιγότερο ευνοημένους, θα είναι η αίσθηση που θα επικρατήσει ανά το παγκόσμιο. Εμπλακείτε σε ένα εθελοντικό εγχείρημα και βιώστε την αγάπη!

zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εντούτοις οι Ιχθύες έχουν και την πιο σκοτεινή πλευρά τους, αυτή που κυριαρχούν οι ψευδαισθήσεις. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε στιβαρές αποδείξεις που να αποδεικνύουν την κάθε πεποίθησή σας. Το 2017 έχει δείξει από την έναρξή του ότι είναι το έτος των ψευδών ειδήσεων, της στρατευμένης αλήθειας και της υποχθόνιας παράνοιας – κι ακόμη διανύει το πρώτο του τρίμηνο! Ο Ερμής είναι ο συλλέκτης και κομιστής των πληροφοριών, γι’ αυτό πρέπει να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί: να διασφαλίζετε ότι δεν διαδίδετε ψευδή στοιχεία από βιασύνη.

Την Κυριακή θα έρθει ένα ακόμη κύμα ίασης. Η Ηλιακή Έκλειψη της Νέας Σελήνης θα παραλληλιστεί με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύες, ανοίγοντας ορθάνοιχτα τις πύλες της ευσπλαχνίας. Πρόκειται για την τελευταία έκλειψη της σειράς που άρχισε στις 20 Μαρτίου 2015. Θα μπορέσετε επιτέλους να αποκτήσετε διαυγή θέαση προς ομιχλώδεις καταστάσεις, που σας έκαναν να τρεκλίζετε από σύγχυση αυτά τα δύο χρόνια.

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Οι Ιχθύες κυβερνούν το υδάτινο στοιχείο, γι’ αυτό αυτή η έκλειψη ενδέχεται να ξεβράσει πολλές πληροφορίες που ήταν παγιδευμένες κάτω από την επιφάνεια. Ωστόσο τα Ψάρια διέπονται από άρνηση, γι’ αυτό αποφύγετε να πέσετε σε αυτή την παγίδα τους με κάθε κόστος! Ο μόνος τρόπος να θεραπευτείτε είναι μέσω της συμφωνίας, όσο επίπονη κι αν είναι.

Οι εκλείψεις μπορούν να επιφέρουν εκ βάθρων αναδιοργανώσεις και αφυπνίσεις. Ειδικά η συγκεκριμένη, μπορεί να στρέψει την προσοχή σας στους ανθρώπους που υποφέρουν στο περιβάλλον σας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη που έχει μια μικρή αλλά στοργική χειρονομία, ακόμη και για να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου. Εξίσου σημαντικό στοιχείο τώρα, είναι να έχετε υγιή όρια. Δεν αποτελεί γνήσια γενναιοδωρία, η προσφορά που στην πορεία της σας εξαντλεί.

zodia-zvdia-75

Αν έχετε εμπιστευθεί λάθος άτομα, η έκλειψη θα αποκαλύψει τα φίδια που κρύβουν στον κόρφο τους. Κόψτε αυτούς τους τοξικούς δεσμούς άμεσα, γιατί δεν αξίζει τον κόπο να καείτε για δεύτερη φορά…

Βουτήξτε μέσα στα πάθη σας!

Μεταξύ όλων των άλλων, αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί και την έναρξη ενός ποιητικού, ρομαντικού και ουράνια εμπνευσμένου κύκλου, που θα κορυφωθεί με την Πανσέληνο της 6ης Σεπτεμβρίου 2017. Είναι η πλέον ιδανική εποχή για να αρχίσετε να διαλογίζεστε περισσότερο, να γράφετε, να ασχοληθείτε πιο πολύ με τις τέχνες – ειδικά τη μουσική και τον χορό. Μην αποθαρρυνθείτε αν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη απόπειρα. Η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot