Αστρολογια 22/09 Το Μυστικο της Αγαπης

gamos-kfyres-alitheies

Αστρολογια 22 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (Παρθένο / Αιγόκερω)

Είναι δυνατόν να βουτήξετε τώρα βαθιά κάτω από την επιφάνεια στην αντίληψη σας για τις καταστάσεις, τους άλλους και τον εαυτό σας.

Αν προσπαθούσατε να κατανοήσετε τα βαθύτερα κίνητρα και τις δυναμικές αυτών που συμβαίνουν στη ζωή σας, μπορεί να συμβεί μια ανακάλυψη τώρα.

zodia-taro-45

Το φως μπορεί επιτέλους να λάμψει και στις σκοτεινότερες γωνιές που είχαν ξεφύγει από εσάς και την διεισδυτική διορατικότητα σας. Θα μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο να αρθρώσετε αυτές τις αντιλήψεις και να πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας με έναν τρόπο που είναι συνήθως δυναμικός ή έντονος (οπότε προσέχετε να μην ταρακουνήσετε πολύ το κοινό σας καταλάθος).

Αυτή η όψη μπορεί να φέρει την ευκαιρία να καταστρέψετε και αφήσετε πίσω σας παλιές και φθαρμένες αντιλήψεις ή αναποτελεσματικές μορφές επικοινωνίας. Δοκιμάστε να γράψετε τις σκέψεις σας και τις ιδέες σας για να συλλάβετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης. Αυτό θα είναι το μόνο ακριβές πέρασμα αυτής της όψης, καθώς ο Πλούτωνας ήταν εκτός εμβέλειας όταν ο Ερμής πέρασε από αυτή την περιοχή πριν από δύο μήνες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 22 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό (μέχρι τις 23 Οκτωβρίου)

Ευτυχής Ηλιακή Επιστροφή σε όλους τους Ζυγούς! Ενώ ο Ήλιος είναι στο Ζυγό, φέρνει εμπειρίες στη ζωή μας που εστιάζονται στους τομείς της αγάπης, των στενών σχέσεων, των τετ-α-τετ αλληλεπιδράσεων, της διπλωματίας, της διαπραγμάτευσης, της στρατηγικής, της δικαιοσύνης, της ισορροπίας, της αρμονίας και της ομορφιάς. Αυτή η εποχή σηματοδοτεί επίσης το σημείο ισορροπίας μεταξύ ημέρας και νύχτας – η Φθινοπωρινή Ισημερία.

Στο βόρειο ημισφαίριο, οι νύχτες γίνονται τώρα μεγαλύτερες από τις ημέρες και στο νότιο ημισφαίριο, οι μέρες είναι μεγαλύτερες από τις νύχτες, μέχρι το ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου. Η ισορροπία είναι η έννοια κλειδί εδώ! Τι είναι εκτός ισορροπίας στη ζωή σας; Πώς μπορείτε να διαπραγματευτείτε ή να στρατολογήσετε για να φέρετε αυτό το τομέα της ζωής σας πίσω σε αρμονία;

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τη Νεα Σεληνη 20/09 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ο Ζυγός σας ενθαρρύνει να εξισορροπήσετε τη ζωή σας με διπλωματικούς, διακριτικούς και κερδοφόρους για όλους τρόπους. Αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατόν, θα το κάνει επιθετικά (με τη δημιουργία συγκρούσεων, προκειμένου να σπάσει το αδιέξοδο της ανισορροπίας) ή χειριστικά (ευχαριστώντας τους άλλους για να πάρει το δικό του).

Έτσι, ο Ζυγός είναι γνωστός τόσο ως ο Ειρηνοποιός, όσο και ως αυτός που φέρνει τον πόλεμο. Αν βρείτε τον εαυτό σας ενστικτωδώς να προσπαθεί να εξομαλύνει τις συγκρούσεις – ή να τις υποκινεί! – κάντε ένα βήμα πίσω και αναρωτηθείτε αν αυτό είναι η καλύτερη επιλογή σας μέσα σε αυτή την κατάσταση. Απλά μην κολλήσετε στην αναποφασιστικότητα του Ζυγού! Κάντε την επιλογή σας και στη συνέχεια δείτε αν αυτή φέρνει αυτό που θέλετε.

zwdia