Αστρολογια 25-26/08 Ερωτικες Αναταραξεις

zwdia-afriditi-krios

Αστρολογια 25 Αυγούστου – Ο Κρόνος σταθεροποιείται σε ορθή πορεία (στον Τοξότη, μέχρις τις 17 Απριλίου 2017)

Για μια εβδομάδα πριν και μετά από αυτή την ημερομηνία, η ενέργεια του Κρόνου είναι ιδιαίτερα έντονη και ισχυρή. Μπορεί να την βιώσετε ως σωματική ή πνευματική βαρύτητα ή υποτονικότητα.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να σοβαρευτείτε με κάποιες ευθύνες σας ή να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις.

zodia-taro-45

 

Αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο καμπής σε μακροπρόθεσμα έργα και σχέδια που έχετε αναπτύξει τους τελευταίους 5 μήνες περίπου. Ή μπορεί να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε διαφορετικά τους παλιούς περιορισμούς, είτε βρίσκοντας τρόπους να τους προσπεράσετε είτε βρίσκοντας τρόπους για συμφιλιωθείτε μαζί τους.

Αν αντιμετωπίζετε ένα κλείσιμο ή ένα τέλος σε κάποιον τομέα της ζωής σας, αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που θα μπορέσετε τελικά να το αφήνετε και να προχωράτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 26 Αυγούστου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα (μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου)

Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική εποχή, καθώς η αγάπη της Αφροδίτης για την ομορφιά συνδυάζεται με τη δημιουργική αίσθηση του Λέοντα για το δραματικό. Βρείτε τρόπους να αισθάνεστε καλά, κάνοντας το περιβάλλον σας και τον εαυτό σας όμορφους και αντιπροσωπευτικούς του εσωτερικού πνεύματός σας!

Η μόδα και το στυλ είναι ιν, ενώ το απεριποίητο και η κανονικότητα είναι άουτ… εκτός κι αν θέλετε να τα μετατρέψετε σε στυλ! Ωστόσο, είναι ίσως καλό να μην ταυτίζεστε τόσο με την εξωτερική σας εμφάνιση ή με την εμφάνιση των άλλων και χάσετε το πραγματικό άτομο, την κατάσταση ή το πλαίσιο στο οποίο συμβαίνουν όλα.

Στόχος είναι να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τις απολαύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής σας, χωρίς να φουσκώσει το εγώ σας με συνθετική αυτοεκτίμηση και γοητεία χωρίς ουσία. Οι σχέσεις, η αλληλεπίδραση, τα οικονομικά, οι αξίες και οι πόροι όλα πρέπει να περιλαμβάνουν τρόπους που να εκφράζουν την ταυτότητά σας, την τόλμη και την καρδιά σας. Κάποια ανάλαφρη διασκέδαση και το παιχνίδι μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

zwdia-768

Αστρολογια 26 Αυγούστου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (στην Παρθένο)

Όταν ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, έχουμε νέα ξεκινήματα στους τομείς της ευαισθητοποίησης, της επικοινωνίας, της χρήσης των πληροφοριών και της ανταλλαγής ιδεών. Αυτό μπορεί να προαναγγελθεί από ένα αναγνωρίσιμο γεγονός ή εμπειρία, αν και για μια, δυο μέρες το συνειδητό σας μπορεί να μετατοπιστεί.

Η κατανόηση σας και η πνευματική σας συγκέντρωση μπορεί να κάνουν μια βαθιά βουτιά μέσα στο ασυνείδητο σας, να γίνουν ασυνήθιστα σκοτεινές και θολές ή μπορεί να ανυψωθούν στο υπερσυνειδητό σας και να γίνουν ξαφνικά ξεκάθαρες και διαυγείς (μετά επιστρέφουν στη συνήθη ομίχλη του ανάδρομου Ερμή).

Μια νέα συνειδητοποίηση ή οπτική για τα όσα έχουν εκτυλιχθεί κατά την διάρκεια του ανάδρομου κύκλου μέχρι τώρα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια τώρα ή μια ανεφάρμοστη στάση ή οπτική αυτών των γεγονότων μπορεί να υποκύψει υπό το βάρος νέων πληροφοριών.

zwdia

Αυτή η αλλαγή στη συνειδητοποίηση μπορεί να είναι εμφανής ή διακριτική, ξαφνική ή σταδιακή, αλλά αυτή η όψη σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στον ανάδρομο κύκλο του Ερμή.

Σηματοδοτεί επίσης μια εποχή που η πνευματική ευαισθητοποίηση μπαίνει βαθύτερα, για το υπόλοιπο της ανάδρομης πορείας, κάνοντας το ακόμα πιο δύσκολο να λειτουργήσουμε αντικειμενικά και λογικά στον εξωτερικό κόσμο.

Περάστε λίγο χρόνο στο δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας, το διαισθητικό, το μη ορθολογικό μυαλό που μπορεί να πείσει την δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα σας να βγουν στην επιφάνεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot