Αστρολογια 25-31/07 Ο Ανεμος της Αλλαγης

imerisies-22314

αστρολογια 25 εως 31 Ιουλιου 

Προετοιμαστείτε όλοι για πνευματική γυμναστική!

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου φορέστε τα καπέλα σκέψης σας, γιατί συναντάται ο ευφυής Ερμής από τον Λέοντα με τον καινοτόμο Ουρανό από τον Κριό. Το υποβλητικό πύρινο τρίγωνο που θα σχηματίσουν οι δύο πλανήτες, έχει τη δυναμική να ανοίξει διάπλατα τα δημιουργικά μας κανάλια.

Είναι μια συγκυρία που αφορά ανώτερη σκέψη, γι’ αυτό η εβδομάδα αυτή είναι η ιδανικότερη για ανταλλαγή ιδεών, για μυθοπλασίες και για δημιουργικές λύσεις.

zodia-taro-45

Απομακρυνθείτε από τα κατεστημένα, τολμήστε να δοκιμάσετε τώρα κάθε ανορθόδοξη μέθοδο! Ενδείκνυται να επιστρατεύσετε και την τεχνολογία, γιατί ο τεχνοκράτης Ουρανός και ο επικοινωνιακής Ερμής θα σας εκτοξεύουν στο μέλλον και θα είναι πολύ εύκολο για τους πάντες να καταφέρουν σχεδόν τα πάντα στη διαδρομή!

Την Παρασκευή ωστόσο, ο Ουρανός θα κάνει τη μεγάλη αναστροφή και θα περάσει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Δεν είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο αυτό, καθώς όλοι οι απομακρυσμένοι πλανήτες περνούν σχεδόν τη μισή διάρκεια του κάθε έτους σε «κώμα». Μέχρι και το 2018 – από το 2011 – ο ηλεκτροφόρος Ουρανός θα περιπλανιέται στον μανιώδη και φλογερό Κριό, επιφέροντας παγκόσμιες ανακατατάξεις, με την καλή και την κακή έννοια…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υπό αυτή την επήρεια έχουν υπάρξει ήδη πολλά ετερόκλητα δείγματα ταχύτατης εξέλιξης, σοκαριστικές βίαιες αντιδράσεις, απρόσμενα γεγονότα και δυσάρεστες εξεγέρσεις.

Αλλάζοντας ο Ουρανός την πορεία του σε ανάδρομη, ενδέχεται να δοθεί σε όλα μια ανάπαυλα από την ένταση τέτοιων αλλαγών. Όχι, δεν πρόκειται να δείξει ο κόσμος δείγματα επιβράδυνσης, ίσως όμως να πορευθεί με λιγότερο δηλητηριο.

Η επανάσταση μπορεί να μεταδίδεται τηλεοπτικά, ωστόσο υπάρχει η ελπίδα να μην καταγράψουν άλλο μίσος τέτοιας έντασης οι κάμερες ασφαλείας και τα iPhones. Ο Ουρανός , έχει μια νότα κοινοβίου από το 1960 – μπορεί να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά. Μια ομάδα, υπό τις ίδιες αξίες. Είπαμε, υπάρχει η ελπίδα…

zwdia - love

Ο πανάρχαιος Ουρανός είναι ο πλανήτης της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Καθώς η Ήρα εκτελεί την τροχιά της γύρω από τον Δία και το «Pokemon Go» θολώνει τη γραμμή ανάμεσα στο εικονικό και το πραγματικό, η επερχόμενη ανάδρομη πορεία του ενδέχεται να μας υπενθυμίσει τη δύναμη του παραδοσιακού αναλογικού δεσμού.

Μια επίπεδη ψυχρή οθόνη, δεν μπορεί να συγκριθεί με τη ζεστασιά μιας μεγάλης ανθρώπινης αγκαλιάς. Παραδεχθείτε ότι είστε ανίσχυροι μπροστά στην εύρεση του Pikachu (που αυξάνει κατακόρυφα τους πόντους σας), και αφήστε το κινητό σας τηλέφωνο στην τσάντα ή στο αμάξι όταν συναντάται τους φίλους σας.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της κοινότητας, γι’ αυτό πολλοί θα αναρωτηθούν τώρα πού ακριβώς ανήκουν. Και εφόσον οι ανάδρομες πορείες κυβερνούν το παρελθόν, ενδέχεται να επανασυνδεθείτε με τις ομάδες ανθρωπιστικών δράσεων που σας έδιναν αμέριστη ικανοποίηση στο παρελθόν. Αλλά μην θυσιάσετε την ατομικότητά σας για το ομαδικό πνεύμα. Η νοοτροπία του όχλου μπορεί να σας παραπλανήσει τώρα, όμως είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ικανότητά σας για κριτική σκέψη εν όψει της ερευνητικής πίεσης.

zwdia shmera

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο ο Ερμής θα επαναφέρει στον κόσμο λίγη λογική και ευαισθησία, περνώντας στην Παρθένο μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Το σύνηθες για τον αγγελιαφόρο πλανήτη είναι να μένει σε ένα ζώδιο για τρεις εβδομάδες. Όμως μια μεταστροφή στην πορεία του από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου (θα γυρίσει ανάδρομος και μην πείτε ότι δεν είχατε προειδοποιηθεί…), θα τον κρατήσει στις αγκάλες της Παρθένου μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης της Παρθένου. Άρα αυτή η παραμονή θα είναι λίγο σαν επιστροφή στα πάτρια εδάφη, από αυτές που ραντίζουν τον κόσμο με μαγική σκόνη. Μειώστε τους ρυθμούς σας. Απλοποιήστε τα όλα. Συστηματοποιήστε.

zodia-zvdia-75

Η έκφραση αυτού του κύκλου θα είναι: «Όταν αποτυγχάνεις στον σχεδιασμό,σχεδιάζεις να αποτύχεις». Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας πιάσει κατάθλιψη! Ταξινομήστε, αρχειοθετήστε, οργανώστε τα στοιχεία σας για την εξυπηρέτησή σας. Η Παρθένος είναι το ζώδιο που κυβερνά τις υγιείς συνήθειες, άρα ο καλοκαιρινός ηδονισμός σας μπορεί να αναχαιτιστεί λίγο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθείτε κάτι. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε καθημερινή κίνηση για να εξολοθρεύσετε την στασιμότητα. Βγείτε και μιλήστε με κόσμο, όπως τα παιδιά στην παιδική χαρά

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις