Αστρολογια 26/06-02/07 Παρτε την Πρωτοβουλια

zwdio-afroditi-ydroxoos

Αστρολογία ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Πείτε το ξανά… με συναίσθημα! Όλη αυτή την εβδομάδα, ο φλύαρος Ερμής θα έχει για παρέα του τον αισιόδοξο Άρη, καθώς οι δυο τους θα βολτάρουν στα νερά του ευαίσθητου Καρκίνου. Τα ρεύματα θα είναι ισχυρά στον ωκεανό των συναισθημάτων – ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα.

Από μία οπτική γωνία, ενδέχεται τώρα να συνειδητοποιήσετε με χαρά πόσο λατρεύετε κάποια ιδιαίτερα άτομα. Όταν θα νιώσετε να απλώνεται τρυφερά μια θέρμη στην ατμόσφαιρα, τολμήστε να ορμήσετε! Οι διαβεβαιώσεις μπορούν να γίνουν η πιο ισχυρή γλώσσα της αγάπης σε αυτή τη φάση.

 

Γνήσιες και δυνατές φιλίες μπορούν να ξεπηδήσουν υπό την πίεση έντονων συγκυριών, κάτι που θα καθησυχάσει τους πάντες για την ύπαρξη ανθρώπων στο πλάι τους. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε ξανά σε επαφή με παλιούς φίλους, ακόμη και να διευθετήσετε να συναντήσετε συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό.

zodia-taro-45

Ο Άρης είναι λάτρης των πρωτοβουλιών, ο Ερμής είναι το πικάντικο καρύκευμα στην ποικιλία της ταχύτατης καθημερινότητας. Όμως αυτοί οι δύο πλανήτες μαζί, μπορούν να σας κάνουν λίγο ανυπόμονους στον εντοπισμό και το χειρισμό λεπτομερειών και λεπτών θεμάτων.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Προσέξτε να μην παρασυρθείτε και δώσετε υποσχέσεις ή κανονίσετε ταυτόχρονες δραστηριότητες, που θα χρειαστεί να ακυρώσετε στη συνέχεια. Αν πρόκειται να κλείσετε κάποιες συναντήσεις, φροντίστε να έχουν απλό χαρακτήρα. Μια μέρα στην παραλία ή στην πισίνα, είναι αρκετά για αρχή. Ορίστε ώρα και σημείο συνάντησης και αφήστε τον καθένα να οργανώσει τα δικά του παρελκόμενα.

Το σύμπαν σας στέλνει και μια προειδοποίηση αυτές τις μέρες: είναι πιθανό να σας εκπλήξει η ένταση κάποιων αντιδράσεών σας, για θέματα που σας ενοχλούν αλλά τα κρατάτε καταπιεσμένα υπό το πέπλο της διπλωματίας ή του επαγγελματισμού. Καλή τύχη! Η λεπτότητα δεν είναι ενδεδειγμένη πρακτική, με τον Άρη να πιέζει τον Ερμή να είναι ρεαλιστής.

zwdia - love

Το ευχάριστο είναι ότι θα έχετε το περιθώριο να περιορίσετε κάπως τις ζημίες. Αν κάποια σχέση σας βρεθεί σε σημείο τριβής, η Δευτέρα είναι η ιδανική μέρα να καθίσετε και να συζητήσετε. Ο ενδοσκοπικός Ποσειδώνας θα σχηματίσει ένα τρίγωνο ομαλότητας με τον έντιμο Άρη, μια όψη που θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με συναίνεση και αξιοπρέπεια.

Ωστόσο, οι επόμενες μέρες δεν θα είναι κατάλληλες για να αγγίξετε ευαίσθητα θέματα. Ο θρασύς Δίας θα έρθει σε σύγκρουση με τον Ερμή την Τρίτη, τριβή στην οποία θα ενταχθεί και ο νευρικός Άρης την Τετάρτη. Αυτή η όψη έχει τη δυναμική να βγάλει στην επιφάνεια θαμμένους θυμούς.

Την Κυριακή, ο ηφαιστειακός Πλούτωνας θα πάρει θέση αντίθεσης προς τον Άρη. Αυτή είναι μια διετής φιλονικία, που μπορεί να κάνει τους πάντες εξαιρετικά εριστικούς. Μια απρόσεκτη προσβολή, μπορεί να επιφέρει ένα απρόσμενο τσουνάμι με σοβαρές συνέπειες.

Όμως το σύμπαν λέει ότι όλα αυτά τα συναισθήματα πρέπει τώρα να βγουν στην επιφάνεια! Γι’ αυτό η συμβουλή που δίνει, είναι να είστε προετοιμασμένοι. Συζητήστε εκ των προτέρων όσα σας πιέζουν, με έναν ειδικό ή ένα άτομο που εμπιστεύεστε τη γνώμη του. Λίγη διαχείριση θυμού, μπορεί να κάνει θαύματα σε αυτή τη φάση.

Γυμναστείτε ή κάντε γιόγκα – αν σας ηρεμεί, αποφύγετε δραστηριότητες που σας αγχώνουν, αποφύγετε άτομα που σας εκνευρίζουν, αποφύγετε διεγερτικά όπως η ζάχαρη και ο καφές.

zwdia

Σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή η αντίθεση των Άρη – Πλούτωνα μπορεί να αποκαλύψει μυστικά και σκάνδαλα. Ενδέχεται να σημειωθούν μάχες ισχύος και να τραβηχτούν γραμμές πολέμου… Είναι μια φάση που η καλύτερη άμυνα θα είναι μια δυναμική επίθεση, είτε μια ακλόνητη θέση αυτοπροστασίας.

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Αν νιώσετε (Πλούτωνας) ότι ένα περιβάλλον είναι εχθρικό (Άρης), γυρίστε και αλλάξτε κατεύθυνση! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πέσει λάδι στη φωτιά. Από εσάς εξαρτάται, να πάρετε τη συνειδητή απόφαση να συνταχθείτε στην πλευρά της ειρήνης. Όπως λέει η παροιμία, «όλα έρχονται και παρέρχονται».

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot