Αστρολογια 26/12 – 1/01 Το Συναίσθημα Αλλάζει Χρονιά!

astrologia-planitis-ploytwnas

Αστρολογια εβδομαδιαια προβλεψη 26/12/2016 – 1/01/2017

Μήπως έχετε όλοι μια αίσθηση πίεσης αυτές τις μέρες; Η αλήθεια είναι ότι απαιτούσαν μια αυτοσυγκράτηση στα θέματα που θα κεντρίζονταν γύρω από το γιορτινό τραπέζι με φόντο το φωταγωγημένο δεντράκι. Σίγουρα κάποιοι θα ζορίστηκαν για διατηρήσουν τη γαλήνη, όμως τα δύσκολα πέρασαν: από τη Δευτέρα μπορείτε όλοι να αφεθείτε ελεύθεροι!

Το πιο πιθανό είναι να μην τεθεί καν ως επιλογή πλέον, καθώς οι πύλες των φραγμών θα ανοίξουν έτσι κι αλλιώς. Ο εξωστρεφής Δίας από τον ακριβοδίκαιο Ζυγό, θα βρεθεί σε μια αντίθεση ακριβείας με τον ριζοσπάστη Ουρανό από τον επιπόλαιο Κριό. Μια τέτοια προβοκατόρικη όψη έχει να σχηματιστεί 14 χρόνια, ωστόσο φαντάζει επίκαιρη όσο ποτέ!

zodia-taro-45

 

Οι απόψεις μπορεί να είναι ενθουσιώδεις και ανώριμες στην έναρξη της νέας εβδομάδας, όμως θα έχετε την ευκαιρία να εκλεπτύσετε περισσότερο τη μορφή τους μετά την αλλαγή του χρόνου. Ο Δίας και ο Ουρανός θα βρεθούν ξανά αντίθετοι δύο φορές μέσα στο 2017, στις 3 Μαρτίου και στις 28 Σεπτεμβρίου.

Να έχετε συνεχώς υπόψιν σας ότι ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου, κάτι που ίσως σας συγκρατήσει από το να σύρετε τα εξ αμάξης για την πορεία των πραγμάτων! Γιατί δεν αποκλείεται μια τέτοια επιλογή υπό αυτή την ευέξαπτη ατμόσφαιρα, να σας οδηγήσει ακόμη και σε ρεαλιστικές συγκρούσεις σώμα με σώμα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η ουσία ωστόσο είναι να μην συγκρατηθείτε από φόβο, αλλά επειδή θα επιλέξετε συνειδητά πού αξίζει να εστιάσετε την ενέργειά σας. Η λογομαχία με αιθεροβάμονες είναι μόνο σπατάλη χρόνου, ενώ η διπλωματική προσέγγιση που θα επιφέρει αλλαγές αποτελεί την πιο ισχυρή πρακτική. Αν πάλι έχετε απόλυτη ανάγκη να βγάλετε διαγγέλματα, προτιμήστε να το κάνετε με μια παρέα ομοϊδεατών που θα δείξουν κατανόηση προκειμένου να ξεσπάσετε!

Την Πεμπτη  θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, δίνοντας σε όλους το έναυσμα να πάρουν τις αποφάσεις τους για τη νέα χρονιά. Αυτό είναι ένα φεγγάρι που θέτει την πρόοδο και την παραγωγικότητα στην κορυφή των προτεραιοτήτων. Ετοιμάζεστε να θέσετε πολύ φιλόδοξους στόχους; Η απαίτηση είναι να προκαλέσετε τον ίδιο σας τον εαυτό – κάτι που θα διατηρήσει το ενδιαφέρον σε αυτή τη νέα πορεία!

Το ζητούμενο εξάλλου δεν είναι να κερδίσετε κάποιο χρυσό μετάλλιο. Με τον αλχημιστή Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή να βρίσκονται επίσης στον Αιγόκερω, το ζητούμενο είναι να θέσετε στόχους ψυχής: να είναι οι στόχοι που ικανοποιούν τις πιο μύχιες επιθυμίες σας, ενώ θα επιφέρουν και υλική ανταμοιβή.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ο ριζοσπάστης Ουρανός θα αλλάξει την ανάδρομη πορεία του μετά από 5 μήνες την ίδια μέρα, ενθαρρύνοντας πλέον τους πάντες να αρχίσουν να ονειρεύονται και έξω από στεγανά. Ποιες νέες τεχνικές και τεχνολογικά εργαλεία μπορούν να επιστρατευθούν τώρα, προκειμένου να πραγματωθούν τα οράματά σας για το 2017; Μπορείτε να εντάξετε και κάποιες συνειδητές κατευθυντήριες γραμμές στα σχέδιά σας; Ο Αιγόκερως είναι ο πιο γηραιός από τους 3 εκπροσώπους των γήινων ζωδίων, γι’ αυτό η επιρροή του πάνω στη Νέα Σελήνη σας ωθεί να διαφυλάξετε τους φυσικούς πόρους και να υιοθετήσετε μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον καθώς θα χτίζετε την αυτοκρατορία σας.

Το Σάββατο που είναι παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα επικρατήσει μια εκκεντρική κοσμική αναμπουμπούλα. Ο ενεργητικός Άρης και ο ονειροπόλος Ποσειδώνας, θα συναντηθούν στην ίδια μοίρα των εκφραστικών αλλά φυγόπονων Ιχθύων. Η 31η του Δεκέμβρη έχει τη δυναμική να εμπεριέχει απόλαυση και υπεκφυγή ταυτόχρονα.

zwdia shmera

Αν πρόκειται να βρεθείτε κάπου με ζωντανό πρόγραμμα, η συνεύρεση των Άρη – Ποσειδώνα θα είναι ανυπέρβλητη! Αφεθείτε χωρίς φραγμό στη μουσική και το χορό, πάθη και τα δύο των Ιχθύων. Να είστε όμως συνετοί με τα ποτάμια αλκοόλ που θα ρέουν, γιατί αυτή η όψη δεν εμπεριέχει ορισμό ορίων! Ο Άρης και ο Πλούτωνας είναι πλανήτες επιρρεπείς στην υπερβολή, άρα η παρουσία τους στους ανεξέλεγκτους Ιχθύες απαιτεί να αρνηθείτε καθετί που ενέχει κίνδυνο ή υπέρβαση της ιδιοσυγκρασίας σας.

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είθισται να αναδύει έντονα συναισθήματα σε πολλούς. Το 2016 ήταν ρεαλιστικά μια χρονιά παραλογισμού από κοινωνικής πλευράς, γι’ αυτό ένας στομφώδης εορτασμός ίσως να σας φαντάζει υπερβολικός. Αν έχετε αυτή την αίσθηση, προτιμήστε να βρεθείτε με φίλους όσο πιο κοντά γίνεται στη φύση – ειδικά σε υδάτινο στοιχείο – που θα σας ενισχύσει την ισορροπία. Αν μείνετε στο σπίτι, ενδείκνυται να είστε με τα πιο αγαπημένα σας άτομα και να επιδοθείτε σε επιτραπέζια παιχνίδια σκέψης. Η ουσιαστική ψυχική επικοινωνία είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετίσετε τη χρονιά που φεύγει.

zwdia

Μην εκπλαγείτε καθόλου όμως, αν το σαλόνι μετατραπεί σε πίστα χορού με το που θα αλλάξει ο χρόνος! Την Κυριακή, η Σελήνη από τον κοινωνικό Υδροχόο θα στροβιλιστεί σε ένα συναρπαστικό τρίγωνο 120 μοιρών, με καβαλιέρο τον οραματιστή Δία από τον Ζυγό. Η μέρα είναι ιδανική για να είστε με τους πιο δικούς σας ανθρώπους, για να μοιραστείτε τα όνειρα και τις ελπίδες σας για το 2017. Τόσο ο Υδροχόος όσο και ο Ζυγός, αποτελούν τους δυναμικούς καταλύτες για να προαχθεί η δράση και η κοινωνική δικαιοσύνη. Ίσως είναι καιρός, δίπλα στους στόχους για την καριέρα και την αγάπη, να προσθέσετε και μια παράγραφο για τους «σκοπούς που αξίζει να συνταχθείτε».

Καλή Χρονιά σε όλους!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia