Αστρολογια 30/06 – 13/07 Η Αγαπη πανω απο ολα

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-8-5

αστρολογια Ο Ερμής στον Καρκίνο – 30 Ιουνίου με 13 Ιουλίου, 2016

Έχετε υπομονή με τους άλλους, καθώς όλοι μαθαίνουμε πώς να πλοηγούμαστε μέσα από τα νερά του Καρκίνου…!

Ο Ερμής στον Καρκίνο προστατεύει τον εαυτό του σε κάθε στροφή και χειρίζεται τον κόσμο με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα. Είναι προσεκτικός και συνετός και από την άλλη ασαφής, σκεπτικός, ονειροπαρμένος.

 

Αν μιλάει παράλογα, με μεγάλη ανατροπή των λέξεων που βγαίνουν από την ανεξάντλητη πηγή της ψυχής, να έχετε κατά νου ότι απλά θέλει να γίνει κατανοητός. Ο Ερμής στον Καρκίνο ζει για την αγάπη πάνω απ’ όλα. Κρατήστε την αυτοπεποίθηση σας και μην απολογείστε. Δεν υπάρχει καμία ντροπή στην συναισθηματική απελευθέρωση, βγάλτε το από μέσα σας.

zodia-taro-45

Ο Ερμής στον Καρκίνο εξυπηρετεί την έξυπνη επικοινωνία σύμφωνα με την αρχαία σοφία της θεϊκής θηλυκότητας. Ακούει και μιλάει ειλικρινά. Όταν ρωτάει πως είσαι, θέλει πραγματικά να μάθει. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε σε επαφή με τα στοιχεία της μητέρας ή με τυχόν σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το καβούρι αγαπά τις συναισθηματικές ιστορίες και τις ασυνάρτητες αντιδράσεις. Η κοινωνία μπορεί να προσπαθήσει να εγκαταστήσει την τάξη αστυνομεύοντας το “υπερβολικό” συναίσθημα – αλλά δεν χρειάζεται να υπακούσουμε – αναπνεύστε και απελευθερωθείτε. Ο Καρκίνος δεν είναι πραγματικά όσο εύθραυστος πιστεύετε πως είναι.

Στην πραγματικότητα, το καβούρι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. Ο Ερμής στον Καρκίνο χρησιμοποιεί την προσοχή σαν μια μορφή μακροπρόθεσμης ασφάλειας, μια επένδυση για το μέλλον της διασφάλισης των προσωπικών σχέσεων, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση «λαπάς». Ευαίσθητος, ναι, αλλά όχι αδύναμος.

zwdia - love

Η ευαισθησία αυτή έχει τις ρίζες της στην οξυδέρκεια. Ο Ερμής στον Καρκίνο τα βλέπει και τα αισθάνεται όλα. Έτσι, αυτό που έχουμε να δουλέψουμε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης είναι η αντιδραστικότητα. Αντισταθείτε στον πειρασμό να αποκλειστείτε.  Τίποτα στη ζωή δεν είναι προσωπικό.  Αυτή η αλήθεια είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον Καρκίνο.

Ακόμα και όταν ο ίδιος θα προτιμούσε να μην είναι, ο Ερμής στον Καρκίνο είναι συχνά υπόχρεος στις συνεχώς μεταβαλλόμενες παλίρροιες της ύπαρξής του, καθώς αυτές σπρώχνονται από τα λόγια και τις πράξεις των ανθρώπων που αγαπά. Αλλά αυτές οι παλίρροιες δεν είναι εγγενώς ανεξέλεγκτες και όλοι έχουμε την υποχρέωση να μάθουμε πως να διατηρούμε την ηρεμία τους. Κατευθύνετε απαλά τον εαυτό σας μακριά από τις προσκολλήσεις ή τις ανήσυχες σκέψεις – γιατί αυτή θα είναι η πτώση μας τώρα.

zwdia shmera

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμής στον Καρκίνο έχει κάποια σοβαρότητα. Είναι πολύ πρόθυμος να συνδεθεί και με τον τρόπο αυτό, βρίσκει τη διαβεβαίωση. Αυτό είναι το δεύτερο που θα πρέπει να δουλέψουμε – ο Καρκίνος είναι συχνά ένα πλάσμα που αποδοκιμάζει τον εαυτό του. Έτσι, δώστε προσοχή σε ότι βγαίνει από το στόμα σας και μην αφήνετε τα λόγια σας να προδώσουν την λάμψη σας και την ομορφιά σας.

Αυτές οι συνήθειες είναι συνήθως πολύ παλιές και τόσο οικείες σε μας που δεν μπορούμε να τις εντοπίσουμε, αλλά οι άλλοι τις ακούν. Όλοι γνωρίζουμε τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μας, τους αγαπάμε πολύ, αλλά για κάποιον λόγο δεν μπορούν να δουν πόσο ευχάριστοι είναι.

zwdia

Ο Καρκίνος είναι γλυκός και χαμηλών τόνων, όπως η καλοκαιρινή βροχή. Με τον Ερμή εδώ, θα περιπλανηθούμε στις σκέψεις και τις συζητήσεις στο παρελθόν, στο σπίτι, στην οικογένεια. Θα συνιστούσα να παραμείνετε πολύ καλά ενυδατωμένοι και να περάσετε χρόνο κοντά σε ένα σώμα νερού, αν μπορείτε.

Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας μόνο με ανθρώπους που σας ανεβάζουν και σας καταλαβαίνουν – θα διαταρασσόμαστε πιο εύκολα τώρα από αρνητικούς, πικρούς τύπους ανθρώπων. Αναγνωρίστε την απαλότητα, τη μητρική αγάπη και την ενθουσιασμένη, νεανική εντύπωση του κόσμου, σε αυτόν τον κύκλο.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ιουλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot