Αστρολογικο ερωτικό magazino Ιουνίου

synastries

Αστρολογικό Magazino Ιουνίου ‘16

Ιούνιος με πολλές ευχάριστες ανατροπές σε υποθέσεις προσωπικών σχέσεων και εργασιακών συνεργασιών.

Αναλυτικά ο μήνας Ιούνιος:

Τετάρτη – 01 Ιουνίου : Επισήμως η εποχή των Διδύμων. Όλοι μπορείτε να κάνετε τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας, και αυτά να γίνουν πραγματικότητα σε μικρούς χρόνους.

zodia-taro-45

 

Πέμπτη – 02 Ιουνίου : Η μέρα απαιτεί καλή διαχείριση χρόνου και λόγου. Αποφύγετε τις λεκτικές συγκρούσεις με αυτούς που διαφωνείτε.

Παρασκευή- 03 Ιουνίου : Η διάθεση χαρακτηρίζεται μέτρια. Οι ώρες δεν είναι ιδανικές για αποφάσεις και ερωτική κινητικότητα.

Σαββάτο – 04 Ιουνίου : Οι ξαφνικές εμφανίσεις και επικοινωνίες, θα εκπλήξουν, και ακόμη περισσότερο οι προτάσεις που θα ακολουθήσουν.

Κυριακή – 05 Ιουνίου : Οι πλανητικές δράσεις της ημέρας, εξυπηρετούν συναισθηματικές επικοινωνίες και λύσεις χρόνιων προβλημάτων.

Δευτέρα – 06 Ιουνίου : Οι αλλαγές από σήμερα και μέχρι την πανσέληνο θα διαμορφώσουν ένα καλύτερο κλίμα, που οι συμφωνίες θα είναι πια αναγκαιότητα.

Τρίτη – 07 Ιουνίου : Οι τωρινές αποφάσεις για τροποποίηση στην αισθηματική ζωή θα έχουν τον θετικό τους αντίκτυπο, στο άμεσο μέλλον.

Τετάρτη – 08 Ιουνίου : Επεισοδιακή ημέρα, με πολύ κόσμο να εκφράζει μονόπλευρα τις αποφάσεις του και να ακυρώνει συμφωνίες, ξαφνικά.

Πέμπτη – 09 Ιουνίου : Αποκαλύψεις και παρασκήνιο θα βγουν στην επιφάνεια, καταστάσεις που ίσως και να αλλάξουν την πορεία πολλών σχεδίων.

Παρασκευή- 10 Ιουνίου : Εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλα τα ζευγάρια, που έχουν πια πάρει τις καθοριστικές τους αποφάσεις για την πορεία της σχέσης τους.

tarw-taro-xartomanteia

Σαββάτο – 11 Ιουνίου : Προβληματισμός από καινούργια δεδομένα που έχουν παρουσιαστεί θα ξαφνιάσουν. Μέσα σε όλα αυτά αναμένεται να εμφανιστεί και το παρελθόν.

Κυριακή – 12 Ιουνίου : Πολλές οι συζητήσεις και οι επαφές που τρέχουν αυτές τις ημέρες, και θα βοηθήσουν αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα να προοδεύσουν.

Δευτέρα- 13 Ιουνίου : Προβληματισμός υπάρχει, για το πρέπει να υποστηριχτεί σαν κατάσταση και τι πρέπει να απορριφθεί μόνιμα και για πάντα στο παρελθόν.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τρίτη- 14 Ιουνίου : Ενισχύεται σήμερα η τάση για ψευδαισθήσεις και υπερβολή, σε όλους τους τομείς. Αφιερώστε χρόνο σε ευχάριστες δραστηριότητες.

Τετάρτη – 15 Ιουνίου : Απρόσμενες ειδήσεις θα φέρουν χαρά αλλά και ευκαιρίες για συναισθηματικές εξελίξεις, αλλά και οικονομική ανάπτυξη.

Πέμπτη – 16 Ιουνίου : Ξέσπασμα επικοινωνιών για όλα τα ζώδια. Παρελθόν και παρόν μπερδεύονται, για ακόμη μια φορά και δημιουργούν μόνο εντυπώσεις.

Παρασκευή – 17 Ιουνίου : Η κατάληξη είναι κοντά. Δεν υπάρχουν πια ανοχές και υποχωρήσεις. Όλα θα ξεκαθαριστούν πριν λήξει ο Ιούνιος.

Σαββάτο – 18 Ιουνίου : Ένα κουβάρι οι σκέψεις. Από την αρχή του Καρκίνου πολλά θα ξεκαθαριστούν, και θα φωτίσουν πια τους σωστούς δρόμους.

Κυριακή – 19 Ιουνίου : Οι αισθηματικοί προορισμοί μπορεί να είναι ύποπτοι, ιδίως αν είναι καινούργιοι. Επιβάλλονται μετρημένα βήματα και λόγοι.

Δευτέρα- 20 Ιουνίου : Υπερασπιστείτε με πείσμα το δίκιο σας. Το ζώδιο αλλάζει … και η επικοινωνία συναντά ποικίλα εμπόδια.taro-oroskopio-54

Τρίτη- 21 Ιουνίου : Η ψυχρή και απρόσωπη λογική είναι και αυτή που θα σας δείξει και πάλι τον σωστό δρόμο, για να ανασυντάξετε δυνάμεις.

Τετάρτη – 22 Ιουνίου : Πιθανές οι ευκαιρίες σήμερα και αύριο για να βρεθούν στο ίδιο καλό σημείο, οι δύο άκρες της μεγάλης γέφυρας των αισθηματικών.

Πέμπτη – 23 Ιουνίου : Προσοχή σε όλα τα ζητήματα, είτε αισθηματικά είτε οικονομικά. Η κίνηση των γοργών πλανητών είναι και η αρχή πολλών μπερδεμάτων.

Παρασκευή – 24 Ιουνίου : Θα υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις – εμπόδια σε όλα τα ζητήματα, που ακουμπούν δεσμεύσεις και επισημότητες.

Σαββάτο – 25 Ιουνίου : Η μέρα είναι ιδανική για να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε τα αισθηματικά, από τα περίπλοκα οικονομικά σας.

Κυριακή – 26 Ιουνίου : Προσοχή στην ένταση που πιθανόν να προκληθεί σε οικογενειακές και εργασιακές σχέσεις και επικοινωνίες.

Δευτέρα- 27 Ιουνίου : Η κινητικότητα και οι όψεις της Αφροδίτης φέρνουν ρομαντισμό και οικειότητα σε όλους, ακόμη και στους χωρισμένους.

Τρίτη- 28 Ιουνίου : Οι προσωπικές επιθυμίες θα γιγαντωθούν και θα δείξουν τους τρόπους, για να επιθυμούν οι όποιες καθυστερήσεις.

Τετάρτη – 29 Ιουνίου : Ειδήσεις και νεότερα θα εμφανιστούν ξαφνικά και θα δώσουν το στίγμα, για τον επόμενο μήνα σε αισθηματικές σχέσεις.

Πέμπτη – 30 Ιουνίου : Ετοιμαστείτε για πολλή αγάπη και ένταση στο πάθος. Ο μήνας αλλάζει μαζί με τα δεδομένα που ίσως και να γίνουν αιτούμενα.