Αστρολογος 12-13/07 Ολα στο Μαξιμουμ

zwdia-evdomadiaies-20261014

Αστρολογος  12 Ιουλίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα  (μέχρι τις 05 Αυγούστου)

Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, καθώς η αγάπη της Αφροδίτης για την ομορφιά συνδυάζεται με το δημιουργικό ταλέντο του Λέοντα για το δράμα.

Βρείτε τρόπους για να νιώσετε καλά, κάνοντας το περιβάλλον σας και τον εαυτό σας όμορφο και αντανακλαστικό του εσωτερικού σας πνεύματος!

Η μόδα και το στυλ είναι «in» και η ωμότητα και το συνηθισμένο είναι εκτός… εκτός κι αν θέλετε να τα μετατρέψετε σε στιλιστική δήλωση. Ωστόσο, είναι πιθανώς σοφό να μην ταυτιστείτε τόσο με την εξωτερική εμφάνιση του εαυτού σας ή των άλλων, καθώς θα χάσετε το πραγματικό άτομο, την κατάσταση ή το πλαίσιο που όλα συμβαίνουν.

zodia-taro-45

 

Ο στόχος είναι να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με απολαύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής σας, χωρίς να φουσκώσετε το εγώ σας με συνθετική αυτοεκτίμηση και γκλάμουρ χωρίς ουσία.

Σχέσεις, αλληλεπίδραση, οικονομικά, αξίες και πόροι, όλα πρέπει να περιλαμβάνουν τρόπους που εκφράζουν την ταυτότητά σας, την ανδρεία σας και την “καρδιά” σας. Κάποια αμέριμνη διασκέδαση και παιχνίδι, μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

zwdia-66
Αστρολογος  13 Ιουλίου – Ο μπαίνει στον Λέοντα (μέχρι τις 30 Ιουλίου)

Ενώ ο Ερμής βαδίζει μέσα από τον Λέοντα, η δημιουργικότητά σας και η αυτό -έκφραση πετούν ψηλά! Η επικοινωνία σας προσπαθεί να εκφράσει κάτι περισσότερο από γεγονότα ή πληροφορίες – θέλει να μεταδώσει τη δραματική ενέργεια που αφηγείται μια ιστορία σε τεράστια αναλογία! Το πώς αντιλαμβάνεστε και βιώνετε τη ζωή αυτή τη στιγμή είναι ζωντανά, δραματικά και διασκεδαστικά, καθώς πιάνετε πιο εύκολα τα εκφραστικά και καλά στοιχεία στο τι συμβαίνει γύρω σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις  ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας  astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορεί να γίνετε πολύ δημιουργικοί, εμπνευσμένοι και να βρείτε κίνητρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί επίσης να επιδοθείτε ευκολότερα σε μια νοοτροπία που είναι ιδιοτελής, εγωιστική ή υπερβολικής αυτοπεποίθησης. Τα κίνητρά σας είναι πιθανό να είναι ευγενή, ηρωικά και γεμάτα καλές προθέσεις, αλλά θα μπορούσατε επίσης να ερωτευτείτε τόσο πολύ το όραμά σας για το τι είναι πιθανό, που να χάσετε την έγκυρη κριτική ή τα μειονεκτήματα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαρείτε τις διασκεδαστικές απολαύσεις των σπορ, των παιχνιδιών, του χιούμορ, της διασκέδασης και των παιδιών.

zwdia - love