Αστρολογος 17-19/04 Ερωτικες Ευκαιριες και Αλλα

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογος 17 Απριλίου – Ο Ήλιος σε Τρίγωνο με τον Κρόνο ( Κριό / Τοξότη)

Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να επιδοθείτε σε σοβαρή δουλειά. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα αυτάρκης και ανεξάρτητοι, με μια ισχυρή και σαφή αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας. Υπάρχει υποστήριξη για τις φιλοδοξίες σας, όσο εσείς παραμένετε σταθερά στο έδαφος και πρακτικοί για το πώς μπορείτε να τις προσεγγίσετε, το οποίο θα πρέπει να σας είναι εύκολο τώρα.

Η ικανότητά σας να συνεργάζεστε και να αισθάνεστε άνετα με τα στοιχεία της εξουσίας, είναι πιθανό να είναι υψηλή, σε συνδυασμό με την ικανότητά σας να αγκαλιάζετε τη δική σας αρχή και να παίρνετε στέρεες αποφάσεις.

 

Αυτή είναι μια εποχή που είναι πιο πιθανό να αισθάνεστε γειωμένοι και να ασχοληθείτε με τα προβλήματα σας με έναν πρακτικό, αποφασιστικό τρόπο.Η ενέργεια σας μπορεί να είναι πιο σοβαρή από την επιθυμία σας για έξω, αλλά ακόμα κι αν είστε σε διάθεση για πάρτι θα είναι πιο εύκολο να γνωρίζετε ρεαλιστικά τα όριά σας και να μην το παρακάνετε.

zodia-taro-45

Εάν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε ή να κάνετε πραγματικότητα ένα έργο ή ένα σχέδιο που έχετε οργανώσει (ή που θέλετε να οργανώσετε), αυτός θα μπορούσε να είναι ο χρόνος που αυτό θα συμβεί. Η τελική δρομολόγηση ή εκδήλωση μπορεί να συμβεί τώρα, ή μπορεί και όχι, αλλά θα είστε πιθανότατα σε θέση κάνετε τουλάχιστον κάποια σημαντικά βήματα.

zwdia

Αστρολογος 18 Απριλίου – Ο Ανάδρομος Ερμής σε Τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Ταύρο / Παρθένο)

Ο Ερμής κάνει ένα δεύτερο πέρασμα στο τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό, αυτή τη φορά ανάδρομος. Κανονικά αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που οι ιδέες σας, οι σκέψεις και τα λόγια σας φαίνονται σαν να μπαίνουν στη θέση τους από μόνα τους, ή τουλάχιστον να σας βγαίνουν πιο εύκολα. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει κάποιες «δεύτερες σκέψεις» για τα γεγονότα και τις καταστάσεις που ρίχνουν ένα νέο φως σε ένα θετικό ή πιο μαλακό τρόπο.

Με άλλα λόγια, αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που το να επανεξετάσετε μια δύσκολη κατάσταση θα μπορούσε να αποκαλύψει έναν ευκολότερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε το θέμα ή ότι ίσως δεν χρειάζεται να είστε τόσο ανήσυχοι. Είναι επίσης μια ευκαιρία να σκεφτείτε πώς μπορείτε να ξανά-κεντράρετε τον εαυτό σας στην πορεία που αντανακλά το έπακρο των δυνατοτήτων σας.

zodia-astra-tarot

Αστρολογος 19 Απριλίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο (μέχρι τις 20 Μαΐου)

Καλή επιστροφή του Ηλίου για όλους τους Ταύρους! Είναι μια στιγμή που όλοι μας ερχόμαστε σε επαφή με το μέρος του εαυτού μας που θέλει τα πράγματα απτά, πρακτικά, πλούσια και απολαυστικά! Ο Ταύρος συνδέεται επίσης με τα χρήματα, τα οικονομικά, τα υπάρχοντα και τους πόρους όλων των ειδών, έτσι αυτή είναι επίσης μια περίοδος για να προβείτε σε απολογισμό του τι έχετε στη ζωή σας – κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Πάρτε κάποιο χρόνο για να εξετάσετε τις αξίες σας. Ποιοι άνθρωποι, πράγματα ή αρχές αξίζουν για να ξοδέψετε το χρόνο, την προσπάθεια, την ενέργεια ή τα χρήματά σας; Είναι επίσης μια ευκαιρία για να διερευνήσετε το πόσο ξεχωρίζεται ή μπλέκεται την αίσθηση του εαυτού σας με τα υπάρχοντά σας. Νιώθετε μειονεκτικά για τον εαυτό σας αν δεν περιβάλλεστε από πλούτο;

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ποιες μορφές αφθονίας και ευλογίας έχετε στη ζωή σας και είστε συνειδητά ευγνώμονες για αυτές ή τις θεωρείται δεδομένες; Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια του Ταύρου για να προσεγγίσετε τους στόχους σας με μεθοδικό τρόπο, για να εκτιμήσετε τις ευλογίες στη ζωή σας και να κατανοήσετε τη ζωή σε πιο ουσιαστικό, βασικό επίπεδο.

Αυτό μπορεί να ακούγεται τόσο συναρπαστικό, όσο το να κοιτάτε το γρασίδι να μεγαλώνει, αλλά ο τρόπος του Ταύρου είναι να επιβραδύνει τόσο τα πράγματα, έτσι ώστε να μπορέσετε να ζήσετε και να απολαύσετε τα απλά πράγματα, στο εδώ και το τώρα. Απολαύστε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις