Δώρα Αγάπης LOVE TALKS για τον Αγ Βαλεντίνο

filtro (1)

Δώρα Αγάπης LOVE TALKS για τον Αγ Βαλεντίνο

Ελάχιστες οι μέρες έχουν μείνει για την παγκόσμια μέρα της Αγάπης 14 Φεβρουαρίου, και γενικότερα όλων των απανταχού Ερωτευμένων. Πολλές οι προτάσεις από την σειρά ενεργειακών προϊόντων Love – Talks, για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μια τεράστια ποικιλία από ενεργειακά πουγκιά ευχών και επανασυνδέσεων, λιβάνια ερωτικής επικοινωνίας, μυστικά αρώματα γητείας, ζωδιακά κεριά για άνοιγμα τύχης, σύμβολα πλούτου, ασπίδες οικονομική τύχης… και όχι μόνο.

Οι δικές μας προτάσεις… ακόμη και για ένα ιδιαίτερο δώρο στον εαυτό σας :

Ενεργειακό πουγκί Επιθυμιών – Ευχών: Μια ποικιλία από πουγκιά που ανάλογα με τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου, φέρνουν το ποθούμενο αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ημέρες. Αν αυτό λέγεται χωρισμός, απομάκρυνση… σύντομα αλλάζει …και γίνεται μόνιμο σμίξιμο! Αν αυτό λέγεται χρήμα και ανεξαρτησία….τότε άμεσα θα αλλάξουν οι οικονομικές συνθήκες.

zodia-taro-45

Sierra Drops: Το ενεργειακό σπρέι χώρου, που όχι μόνο απομακρύνει τις αρνητικές και παλαιότερες μνήμες τρίτων προσώπων, αλλά δημιουργεί και ένα ευχάριστο – ερωτικό κλίμα μεταξύ των συντρόφων. Επίσης, καθαρίζει τις επιθετικές ενέργειες και ‘λόγια’, μέσα από χώρους εργασίας και σπιτιού.

Strada Passion: Κάθε ζωδιο έχει το ιδιαίτερο Ερωτικό του Άρωμα. Ένας συνδυασμός από σπάνια αιθέρια έλαια, που ταιριάζουν στις κοσμικές ενέργειες του κάθε ζωδιου, και που ενεργοποιούν τις δυναμικές του στην αγάπη. Φορέστε λίγο από αυτό το άρωμα και έλξτε άμεσα τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ή και προσκαλέστε έναν νέο έρωτα – σύντροφο στην ζωή σας.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Φυλαχτό Έρωτα –Γάμου Baharkta: Ένα μοναδικό – χειροποίητο φυλαχτό για την αγάπη μεταξύ των συντρόφων. Μια αρμαθιά από διαφορετικές συνταγές, που μπορούν να προστατέψουν την αληθινή αγάπη μεταξύ δύο συντρόφων, αλλά και να απομακρύνουν οριστικά τα τρίτα – παρείσακτα άτομα.

Δώρα Αγάπης LOVE TALKS για τον Αγ Βαλεντίνοεσα θα δείτε τυχόν καθυστερούμενες σας οικονομικές υποθέσεις να εξελίσσονται και περισσότερη κινητικότητα, σε παλιούς και νέους πελάτες και ευκαιρίες σταθεροποίησης.
Μια πλούσια συλλογή από μοναδικά ενεργειακά προϊόντα της Love -Talks, είναι στην διάθεση σας, που μπορούν να συνδυαστούν και να συμπληρώσουν τις δικές σας ανάγκες, πάνω σε θέματα αγάπης, νέου έρωτα, οικονομικών, τύχης, ευημερίας και όχι μόνο.
Φέρτε την Τύχη και την Αγάπη στον δρόμο σας!
Στείλτε το μήνυμα σας στο email: astrolive@pathfinder.gr και ενημερώστε μας για το τι ακριβώς επιθυμείτε._