Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 21-27/03

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Κριός

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας είστε σε έναν κοινωνικό οργασμό.Την Δευτέρα και την Τρίτη έχετε συνεχώς απλωμένο το χέρι σας για να συστηθείτε με κάθε ευκαιρία σε όποιον συναντάτε, και το εμφανές πάθος σας για τα πάντα είναι εξαιρετικά ευχάριστο. Η γνωριμία με νέα άτομα μπορεί να είναι δύσκολη δουλειά, όμως αυτή την εποχή θα δείτε να σας αποδίδει τα μέγιστα.
Τετάρτη και Πέμπτη σας διέπει μια εξαιρετικά ευάρεστη και γοητευτική διάθεση.
Την Παρασκευή φροντίστε να διατηρήσετε σε χαμηλούς και πρόσχαρους τόνους μια συζήτηση που θα έχετε με κάποια άτομα, στα οποία σας ενδιαφέρει να κάνετε καλή εντύπωση κι αυτή είναι η δεύτερη ευκαιρία σας. Όμως μην ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας, προκειμένου να θέλουν να μάθουν περισσότερα για εσάς. Δώστε το νούμερο του τηλεφώνου σας και να περιμένετε να σας καλέσουν πολύ σύντομα.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ταύρος

zodia-taro-45

Η εβδομάδα αρχίζει με εσάς να νιώθετε κάπως διχασμένοι.
Από την μία πλευρά θέλετε να κάνετε μεγαλύτερα βήματα προόδου σε κάποια θέματα που εκκρεμούν, από την άλλη πλευρά θα προτιμούσατε να κινηθείτε με συνετές κινήσεις. Το γεγονός είναι ότι το ρομάντζο δεν είναι ένας τομέας που μπορείτε εσείς να επισπεύσετε!
Την Τετάρτη είστε απόλυτα προσγειωμένοι και έτοιμοι για να δεχθείτε τον έρωτα, αποπνέετε τρυφερότητα αλλά και έντονο σεξουαλισμό. Ωστόσο είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί ως προς την εικόνα που λαμβάνουν οι άλλοι για εσάς. Γι’ αυτό θα κολακευτείτε διπλά με τα κομπλιμέντα που θα λάβετε την Πέμπτη από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Το συμπέρασμα όμως είναι ότι όλη αυτή η εναλλαγή καταστάσεων θα σας αφήσει με μια αίσθηση παρορμητισμού και ανυπομονησίας.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Δίδυμοι

Αν είστε σε δίλημμα για τη στάση που πρέπει να κρατήσετε σε σχέση με το άτομο που σας ενδιαφέρει, το καλύτερο είναι να ζητήσετε τη συμβουλή ενός φίλου σας. Επιλέξτε όμως έναν φίλο που να σας γνωρίζει καλά και να ξέρει ποιες είναι οι ανάγκες και τα θέλω σας.
Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα σιγοβράζετε από το πάθος για το εν λόγω πρόσωπο, αλλά είναι σημαντικό να μην χάσετε την εικόνα των σημαντικών πραγμάτων για τη δική σας ζωή. Μην σπαταλάτε τόσο χρόνο στο να προσελκύσετε κάποιο άτομο που γνωρίζετε ελάχιστα.
Την Παρασκευή θα αναπτερωθεί όλο το κλίμα, καθώς μια ιδιαίτερη συνάντηση με την άλλη πλευρά θα σας κάνει να αναπηδάτε από χαρά όλο το Σαββατοκύριακο!zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Καρκίνος

Τα συναισθήματά σας είναι στο απόγειό τους τη Δευτέρα και την Τρίτη.
Επειδή αυτό μπορεί να γίνει αιτία να πείτε κάτι χωρίς να το σκεφτείτε καλά πριν, θα ήταν συνετό για εσάς να ελαττώσετε λίγο την ορμή σας. Θα ήταν άδικο να χάσετε κάθε ευκαιρία με το άτομο που σας ενδιαφέρει, επειδή πάνω στον ενθουσιασμό σας φανήκατε φαφλατάδες.
Την Τετάρτη θα είστε πολύ πιο συντονισμένοι με το περιβάλλον. Μάλιστα σε μια κοινωνική συνάθροιση θα λάμψει η αίσθηση του χιούμορ σας και όλοι θα γελούν μέχρι δακρύων. Τις επόμενες μέρες θα συνεχίσετε την προσπάθειά σας να ξεφύγετε από το καβούκι σας.
Το Σαββατοκύριακο θα είναι για εσάς μια ασταμάτητη γιορτή, με εσάς «διαβολεμένα» κεφάτο. Τα άτακτα διαβολάκια είναι πάντα πολύ σέξι!zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Λέων

Η εβδομάδα σας αρχίζει με μια τυχαία συνάντηση, που θα σας κάνει να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Είναι απίστευτο πώς μπορεί ένα άγνωστο μέχρι τώρα άτομο να σας αλλάξει τον τρόπο που νιώθετε απέναντι στα πάντα, να σας κάνει να δείτε όλο τον κόσμο με διαφορετική ματιά. Αυτό ακριβώς θα σας συμβεί!
Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι λιγότερο ενθουσιώδεις μέρες, γιατί θα σας απασχολήσουν υψηλά ιστάμενα άτομα αλλά και η προβολή σας.
Την Παρασκευή και το Σάββατο θα ανέβει πάλι η διάθεσή σας και θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με καλούς φίλους, όπου θα διαπρέψετε ως συζητητές.
Την Κυριακή θα ήταν καλό να την θεωρήσετε μέρα απόλυτης ξεκούρασης και να μην ασχοληθείτε με τίποτα κοπιαστικό.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Παρθένος

Επιτέλους γνωρίσατε το άτομο που σας ενδιαφέρει! Τώρα ξέρετε πού εργάζεται και πώς να το προσεγγίσετε. Είχατε ανάγκη να προκύψει στη ζωή σας κάτι τόσο ευχάριστο, είχατε ανάγκη να βάλετε έναν τέτοιο στόχο.
Ως το μέσο της εβδομάδας θα σας απασχολήσει το να ανακαλύψετε από κοινού πόσο ταιριάζετε, ενώ κι εσείς κάνετε τις έρευνές σας για τα χόμπι και την γενικότερη προσωπικότητα του εν λόγω ατόμου. Μπορείτε να μάθετε πολλά για κάποιον αν δεν μιλάτε εσείς πολύ, αν και κάποια στιγμή πρέπει να περάσει η συζήτηση και σε πιο συγκεκριμένα θέματα…
Αυτό θα το κάνετε εσείς, την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Φροντίστε μόνο όσα λέτε να εκλαμβάνονται με τον τρόπο που θέλετε, για να μην παρεξηγηθείτε.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ζυγός

Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας βρει να ασχολείστε μόνο με τη σχέση σας με ένα άλλο άτομο, που δεν είναι απαραίτητο να είναι ερωτικού ενδιαφέροντος. Είτε μπορεί να είναι μια ερωτική σχέση που όμως να διέπετε και από επαγγελματικά ενδιαφέροντα και να έχει παράλληλα και φιλική υπόσταση. Τέλος πάντων, αυτό το άτομο είναι πολύ κοντά σας κι εσείς πρέπει να εστιάσετε πάνω σε αυτό και σε κανέναν άλλο! Οι συμμαχίες και οι δεσμοί σας θα είναι το καίριο μέλημά σας μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας. Να είστε προετοιμασμένοι να έχετε γύρω σας πολλούς όμορφους και εξαιρετικούς ανθρώπους.
Η εβδομάδα θα φτάσει προς το τέλος της με όλη αυτή την ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση.
Το Σαββατοκύριακό σας αναμένεται να είναι γεμάτο καινούργιες εμπειρίες και φυσικά πολύ κόσμο, περιλαμβανομένων και πολλών νέων γνωριμιών που θα εξελιχθούν σε όμορφες φιλικές σχέσεις.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Σκορπιός

Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με εσάς να μην δείχνετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δικές σας ανάγκες.
Ειδικά τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα διοχετεύετε όλη σας την ενέργεια στο να εξυπηρετήσετε άλλα άτομα. Δεν υπάρχει κάτι πιο αναζωογονητικό από το να κάνετε έναν άνθρωπο να χαμογελά.
Αυτό εξάλλου θα είναι και το μέγα ερώτημά σας την Τετάρτη, δηλαδή πώς γίνεται να μπορείτε να κάνετε τους άλλους να χαμογελούν κι εσείς να μην έχετε καταφέρει να βρείτε ένα ταίρι. Αυτή η σκέψη θα σας ακολουθεί μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.
Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να σας προσεγγίσει ένα άτομο που θα έχει πρόθεση να σας πείσει να πάρετε ένα ρίσκο. Μην συναινέσετε γιατί δεν αξίζει τον κόπο, αλλά προτιμήστε να το κάνετε όσο πιο γλυκά και διακριτικά μπορείτε.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Τοξότης

Η αρρενωπότητα θα είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα γύρω σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Όσα άτομα ενδιαφέρονται για τους άντρες, θα νιώθουν κυριολεκτικά σαν να βρίσκονται στον παράδεισο! Όσα άτομα πάλι ενδιαφέρονται για τις γυναίκες, ας κάνουν υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας, το ρομάντζο θα είναι το καίριο θέμα από την Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα κάνετε εξαιρετικές κοινωνικές επαφές και θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στον επαγγελματικό σας τομέα.
Την Παρασκευή όμως, η συνεχής έξαρση αδρεναλίνης θα σας καταβάλει λίγο γιατί θα εύχεστε να ήταν τα πράγματα λίγο πιο ισορροπημένα και λίγο πιο ρεαλιστικά. Θα σας διέπει μια ακατάπαυστη λογοδιάρροια, όμως καμία από τις συζητήσεις που θα έχετε δεν θα έχει κάποιο βάθος.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Αιγόκερως

Τη Δευτέρα και την Τρίτη δεν θα έχετε ούτε δευτερόλεπτο να διαθέσετε στις σκέψεις για τις δυσκολίες της ερωτικής σας ζωής. Το μυαλό σας θα είναι απασχολημένο μόνο με θέματα του στενού σας οικογενειακού σας κύκλου.
Την Τετάρτη θα νιώσετε λίγο καλύτερα, γιατί θα βρείτε επιτέλους το περιθώριο να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Θα νιώσετε επίσης ευγνώμονες για ένα κύμα ενθουσιασμού που θα σας συνεπάρει και θα αφορά την ρομαντική πτυχή της ζωής σας.
Η Πέμπτη θα σας βρει γεμάτους ενέργεια, δημιουργικότητα και ρομαντισμό. Αν είστε δεσμευμένοι, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τη συζήτηση που θέλετε.
Την Παρασκευή και το Σάββατο ο διάλογος θα έχει την τιμητική του κι εσείς θα είστε καίριοι με τα φλέγοντα θέματα. Εξάλλου η ειλικρίνεια είναι το ατού σας αυτή την περίοδο. Θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την διαύγεια των συναισθημάτων σας και την Κυριακή.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Υδροχόος

Είναι απίστευτα αυτά που ανακαλύπτετε για την προσωπική ερωτική σας ζωή!
Την Δευτέρα και την Τρίτη ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου θα σας επισημάνει κάτι που θα σας βοηθήσει να δείτε τα πάντα από εντελώς διαφορετική οπτική.
Λένε ότι το παρελθόν είναι ένας πρόλογος. Αυτό θα συνειδητοποιήσετε σε όλο του το μεγαλείο την Τετάρτη που θα κλείνετε ένα μεγάλο πρώτο κεφάλαιο για όλη την υπόλοιπη ζωή σας, και θα νιώσετε ότι έχετε μάθει πάρα πολλά για τον εαυτό σας. Αυτό θα μεταφραστεί και σε θετική αυτοπεποίθηση, η οποία είναι πάντα πόλος έλξης!
Ήδη την Παρασκευή θα το διαπιστώσετε, καθώς θα βρεθείτε να εμπλέκεστε σε μια ξαφνική και φλογερή σχέση. Το πιο πιθανό είναι να περάσετε με αυτή την εκρηκτική διάθεση και όλο το επερχόμενο Σαββατοκύριακο.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ιχθύες

Νομίζατε ότι είχατε όλες τις απαντήσεις μπροστά σας, για όλα όσα σας απασχολούν.
Όμως τη Δευτέρα και την Τρίτη θα διαπιστώσετε με μια αναπάντεχη καταιγίδα συναισθημάτων, ότι δεν ισχύουν όσα θεωρούσατε δεδομένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουν αλλάξει τα πάντα, απλώς εσείς δεν θα είστε σε θέση να δείτε τίποτα με όλα αυτά τα βαριά σύννεφα στο διάβα σας…
Πάρτε μια βαθιά ανάσα και μην σας καταβάλει αυτή η συγκυρία, γιατί την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα απομακρυνθεί όλη αυτή η κακοκαιρία, θα ξεκαθαρίσει η ατμόσφαιρα και θα δείτε γύρω σας να κυριαρχεί η ομορφιά. Δεν αποκλείεται να σας συνεπάρει και ένας καλλιτεχνικός οίστρος.
Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα ήταν καλό για εσάς να μην ασχοληθείτε με κάτι συγκεκριμένο, αλλά να προτιμήσετε να χουζουρέψετε στο σπίτι χωρίς να κάνετε πολλά πράγματα.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zodia-astra-tarot