Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 14-20/03

erwtiki-astrologia

Κριός

Έχετε μια έντονη ανάγκη για εξερεύνηση από την αρχή αυτής της εβδομάδας. Ξεκινάτε για ένα μεγάλο ταξίδι, παρ’ όλο που δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το ποιος είναι ο προορισμός σας. Το περιπετειώδες πνεύμα σας θα σας αποδώσει τα μέγιστα αυτή την εβδομάδα.
Τρίτη και Τετάρτη διατηρείτε αυτή την σταθερή πορεία πρόσω ολοταχώς, αφήνοντας ανθρώπους και εγκόσμιες ευθύνες και πανέμορφα δελφίνια στα απόνερά σας! Ήδη την Πέμπτη έχετε αρχίσει να λαμβάνετε μηνύματα αναγνώρισης για τα επιτεύγματά σας, κάτι που κορυφώνεται την Παρασκευή.
Το Σαββατοκύριακο όμως τα νερά αρχίζουν να φουρτουνιάζουν. Μόλις αρχίσετε να βλέπετε τη διαφορά στο κύμα, μαζέψτε τα πανιά σας και ασχοληθείτε με όσο το δυνατόν λιγότερα.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ταύρος

zodia-taro-45

Η εβδομάδα αρχίζει με πολλή γοητεία για εσάς, η οποία θα σας βοηθήσει πολύ να πετύχετε σχεδόν ό,τι θελήσετε. Δεν χρειάζεται να βάλετε ταμπέλα στη διάθεσή σας, μείνετε απλά ο εαυτός σας και έτσι κι αλλιώς πολλοί θα θέλουν να σας ευχαριστήσουν.
Η Τρίτη και η Τετάρτη θα είναι εξαιρετικές μέρες για την προσωπική σας ζωή. Ενδέχεται μάλιστα να έχετε και μια συνάντηση που θα καταλήξει ιδιαίτερα διαφωτιστική, με ένα άτομο που προηγουμένως είχατε την αίσθηση ότι δεν έχετε τίποτα να μάθετε από αυτό. Η Πέμπτη θα είναι μια ιδιόρρυθμη μέρα, χωρίς να μπορείτε να εντοπίσετε κάποιον συγκεκριμένο λόγο γι’ αυτό. Όμως σύντομα θα αρχίσετε να κατανοείτε τι συμβαίνει, τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο.
Την Κυριακή προγραμματίστε να την περάσετε με άτομα του φιλικού σας κύκλου που μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Δίδυμοι

Η έναρξη της νέας εβδομάδας σας βρίσκει να διασκεδάζετε πολύ με το νέο σας φιλαράκι. Όμως επειδή τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην παραμικρή διαφωνία που μπορεί να προκύψει. Είναι πολύ εύκολο να μετατραπεί σε δράμα.
Αν δείτε να συνεχίζετε το δύσκολο κλίμα την Τρίτη και την Τετάρτη, προσπαθήστε να εντοπίσετε τις προθέσεις αυτού του άλλου ατόμου και κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας για να εξομαλύνετε τα πνεύματα. Μια πνευματώδης συζήτηση προς τα τέλη της εβδομάδας, θα σας αποσπάσει τελείως από τα θέματα της προσωπικής σας ζωής με θετικό τρόπο.
Αυτή τη θετική διάθεση προσπαθήστε να διατηρήσετε και το Σαββατοκύριακο, όταν μια προκλητική διαφωνία ενδέχεται για άλλη μία φορά να σας αναγκάσει να δείτε κάποια πράγματα από μια διαφορετική οπτική.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Καρκίνος

Αν δυσκολεύεστε να τονώσετε την ενέργειά σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, μην αναζητήσετε περισσότερο καφέ. Είναι καιρός να κάνετε πραγματικά κάτι για να φροντίσετε τον εαυτό σας, ίσως ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο ή ένα μασάζ. Επιλέξτε κάτι που να σας χαλαρώνει ουσιαστικά.
Την Τρίτη και την Τετάρτη δεν θα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα, ενώ την Πέμπτη θα αντιληφθείτε ότι μιλάτε σε ένα άτομο που δεν έχει ακούσει λέξη απ’ όσα του λέτε! Επειδή θα εκνευριστείτε και αυτός ο εκνευρισμός θα σας ακολουθήσει και την Παρασκευή, αν κάποιος προσπαθήσει να θίξει το θέμα, γυρίστε τη συζήτηση σε ένα άσχετο γενικό θέμα παρά να μιλήσετε για τα αισθήματά σας.
Τα συναισθήματά σας εξάλλου θα είναι το θέμα που θα σας απασχολήσει όλο το επερχόμενο Σαββατοκύριακο…zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Λέων

Επιτέλους, το ρομάντζο όχι μόνο σας χτυπά την πόρτα αλλά απογειώνεται από την αρχή αυτής της εβδομάδας! Είστε τόσο ενθουσιασμένοι που δεν ξέρετε καν με τι να ασχοληθείτε!
Την Τρίτη και την Τετάρτη θα συνεχίσετε να συναρπάζετε το εν λόγω άτομο, όμως να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι δεν πρέπει να ασχοληθείτε με την εικόνα που δίνετε. Αρκεί απλά να είστε γνήσια ένας καλός ακροατής. Αν όσο περνά η εβδομάδα νιώθετε ότι θέλετε αυτό το άτομο όλο και περισσότερο, διατηρήστε το όμορφο κλίμα αλλά αποφύγετε να προσκολληθείτε. Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει σε κανένα, και απέναντί σας έχετε απλά έναν άλλο άνθρωπο που έχει κι αυτός τα ελαττώματά μου.
Μάλιστα κάποια από αυτά, θα τα δείτε με τα μάτια σας στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Παρθένος

Η εβδομάδα αρχίζει με εσάς να έχετε μια ακόρεστη ορμή να αφήσετε στην άκρη τα αρχικά στάδια του φλερτ και να ζήσετε αμέσως με το άτομο που σας έχει συνεπάρει. Το μόνο κολληματάκι ίσως να είναι ότι το εν λόγω άτομο μάλλον δεν γνωρίζει καν την ύπαρξή σας! Η στιγμή είναι κατάλληλη να ξεπεράσετε την ένταση που πιθανότατα υπάρχει μόνο στο δικό σας μυαλό, και να μιλήσετε στον άλλο άνθρωπο. Θα δείτε το ρίσκο σας να αποδίδει και το ρομάντζο θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα την Τρίτη και την Τετάρτη. Την Πέμπτη θα νιώθετε ήδη την ανάγκη να πετάξετε από το παράθυρο κάθε προκατάληψη που είχατε όσο αφορά την αγάπη.
Το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν μόνο θέματα σχέσεων και ο ρυθμός τους. Εσείς θέλετε να προχωρήσουν όλα πολύ γρήγορα, το έτερο ήμισυ δεν έχει την ίδια άποψη, καλό θα είναι λοιπόν να εκφράσετε όσα αισθάνεστε.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ζυγός

Η εβδομάδα αρχίζει με εσάς να απολαμβάνετε το χάρισμά σας να εκφράζεστε. Είναι γεγονός ότι όταν μιλάτε για τα αισθήματά σας σε ένα άλλο άτομο, όλοι σας κατανοούν απόλυτα κι εσείς πάντα νιώθετε πολύ καλύτερα. Και αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα για εσάς.
Την Τρίτη και την Τετάρτη ενδέχεται να σας κατακλύσει η ευαισθησία σας και να περάσετε μια μικρή φάση κατάθλιψης. Την Πέμπτη και την Παρασκευή όμως να αναμένετε ότι θα ισορροπήσετε ξανά και θα νιώσετε κάποια ικανοποίηση και χαρά για την ερωτική σας ζωή που θα ζήσει μια ανανέωση.
Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, παρά τα πολλά θέματα που θα έχετε σε εξέλιξη, θα βρείτε το χρόνο και τη διάθεση να χαρείτε την ευωδιά των λουλουδιών!zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Σκορπιός

Ενώ έχετε το δικό σας ιδιαίτερο ύφος, ενίοτε η παρέα σας καταφέρνει να σας πείθει να προβαίνετε σε κάποιες αγορές κάπως πιο μοντέρνες. Αυτό θα προκύψει και αυτή τη Δευτέρα, και πραγματικά θα σας κάνει πολύ χαρούμενους. Πέρα όμως από τον αυθορμητισμό αυτών των αγορών, την επόμενη κιόλας μέρα θα θεωρήσετε ότι αυτή σας η εναλλακτική κίνηση δεν ήταν και πολύ εύστοχη. Μην σας απασχολήσει πολύ αυτή η σκέψη, γιατί θα έχετε να ασχοληθείτε με κάποια θέματα που θα προκύψουν στο σπίτι σας την Πέμπτη και την Παρασκευή, κυρίως άσκοπα καβγαδάκια. Επιδείξτε δημιουργικότητα στην επίλυσή τους και όλα θα περάσουν γρήγορα.
Η δημιουργικότητα εξάλλου θα σας χρειαστεί και το Σαββατοκύριακο, αυτή τη φορά όμως στον τομέα του ρομάντζου.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Τοξότης

Όποτε νιώθετε λίγο πεσμένοι ψυχολογικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στραφείτε στους καλούς σας φίλους. Δεν πρόκειται μόνο για εξαιρετικά άτομα, έχουν και ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ! Κανονίστε λοιπόν μια έξοδο με κάποιους ή ένα από αυτά τα άτομα, για την Τρίτη ή την Τετάρτη. Βγείτε να διασκεδάσετε λίγο, με την παρέα που σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Και όταν αρχίσετε να χαλαρώνετε, μη διστάσετε να πιάσετε την κουβέντα με άλλα άτομα, ακόμη και άγνωστα την Πέμπτη ή την Παρασκευή.
Έχετε ιδιαίτερο χάρισμα στο να εκπέμπετε αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό θα δείτε να διευρύνεται ο κύκλος των πιθανών ρομαντικών ενδιαφερόντων σας μέσα στο Σαββατοκύριακο.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Αιγόκερως

Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει με πολλά σχέδια στο μυαλό σας, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τον τρόπο να τα διεκπεραιώσετε όλα. Αν λειτουργήσετε συντηρητικά, θα δείτε ότι όλα είναι εφικτά από την Τρίτη κιόλας, που τα πλάνα σας θα έχουν μπει σε μια καλή σειρά.
Έχετε καταφέρει μάλιστα να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει τον τελευταίο καιρό. Μείνετε σε αυτό τον ρυθμό, και διανθίστε τον την Πέμπτη και την Παρασκευή με όποια ευκαιρία σας προκύψει. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε μικρές αλλαγές στον τρόπο προσέγγισής σας, ακόμη και να καταφύγετε στα παλιά αλλά πάντα λατρεμένα ραβασάκια! Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανική στιγμή να καταφύγετε σε μια τέτοια εναλλακτική.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Υδροχόος

Τον τελευταία καιρό, κάποια άτομα που εντάχθηκαν στον στενό σας φιλικό κύκλο φαίνεται να φέρνουν έναν νέο δυναμικό κοινωνικό αέρα! Θα σας κάνει πολύ καλό αυτή η θετική προσέγγιση στη γνωριμία με νέα άτομα και η διατήρηση αυτού του ανοικτού πνεύματος, ακόμη κι αν συνήθως βαριέστε εύκολα τις συστάσεις και τις χειραψίες.
Την Τρίτη και την Τετάρτη θα ήταν καλό να κάνετε μια μικρή παύση από τις υποχρεώσεις, ίσως για να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, ώστε να επιστρέψετε πιο δραστήριοι και ενεργητικοί. Την Παρασκευή μάλιστα θα δείτε αρκετά άτομα γύρω σας να εντυπωσιάζονται από την ευφυία σας.
Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να έχετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, αλλά στρέψτε την προσοχή σας και στο φιλικό σας άτομο που θα έχει την ανάγκη σας.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ιχθύες

Κάνετε το σωστό τη Δευτέρα, και θα αντιληφθείτε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας. Όσο κι αν θέλετε να ασχολείστε με ό,τι προκύψει στο δρόμο σας, το καλύτερο για εσάς θα ήταν να φανείτε πιο συντηρητικοί και προσεκτικοί. Ζυγίστε καλά την πορεία που φαίνεται να παίρνει αυτή η εβδομάδα, πριν εκτεθείτε στη δημόσια θέα.
Την Τρίτη ή την Τετάρτη ενδέχεται να χρειαστείτε τη βοήθεια ενός ατόμου του φιλικού σας κύκλου, ή να ζητήσετε από έναν συνεργάτη σας να σας καλύψεις στη δουλειά. Μην νιώσετε υποχρεωμένοι, γιατί θα ανταποδώσετε άμεσα τη χάρη, την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Εξάλλου είστε από τα άτομα που απολαμβάνουν να κάνουν τα χατίρια στους άλλους σε κάθε δοθείσα ευκαιρία.
Όμως αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να βρείτε χρόνο να κάνετε χατίρια μόνο στον εαυτό σας.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zodia-astra-tarot