Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 18-24/07

astrologia-gamos-7-oikos

Κριός

Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με εσάς να έχετε αρκετά κοινωνική διάθεση, και να θέλετε να την μοιραστείτε με τους γείτονές σας. Η γοητευτική σας παρουσία θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δυναμική σε κάθε περίσταση.

Από την Τετάρτη και μετά δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στα επαγγελματικά σας. Έχετε αφήσει κάποιες εκκρεμότητες που δεν πρέπει να ξεμείνουν άλλο… Εξάλλου ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι θα σας χαλαρώσει λίγη ρουτίνα!

zodia-taro-45

Το Σαββατοκύριακο θα είναι καλό να φροντίσετε τα αγαπημένα σας άτομα. Κάποια μάλιστα έχουν την ανάγκη κάποιων συγκεκριμένων δυνατοτήτων σας, αλλά δεν τολμούν να σας το ζητήσουν.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ταύρος

Στην αρχή της εβδομάδας θα είναι καλό να είστε προσεκτικοί με κάποια άτομα που σας παίρνουν παραπάνω από όσο πρέπει στα σοβαρά – περιλαμβανομένου του εαυτού σας! Θα έχετε τη δυνατότητα να σημειώσετε αρκετή πρόοδο, αν κρατήσετε ρεαλιστικές τις προσδοκίες σας.

Στο μέσο της εβδομάδας θα ανέβει κατά πολύ η διάθεσή σας και θα περάσετε όμορφα, με πολλές προοπτικές μάλιστα να κάνετε και νέες ερωτικές γνωριμίες. Φροντίστε ωστόσο να είστε ξεκούραστοι, γιατί από την Παρασκευή και μετά οι ρυθμοί σας θα ενταθούν κατά πολύ και θα είστε συνεχώς σε κίνηση.

Το Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε και με τις δουλειές του σπιτιού, οι οποίες παραδόξως θα σας φανούν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και αναζωογονητικές!zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Δίδυμοι

Θεωρείτε δεδομένο ότι έχετε απόλυτο δίκιο – και έχετε – και θα περάσετε τις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας αποδεικνύοντάς το σε πολλούς. Όχι μόνο θα καταφέρετε να εκπληρώσετε αυτό τον στόχο τους και άλλους, σας αναμένει και κάποια νέα ερωτική γνωριμία.

Στο μέσο της εβδομάδας επιδείξτε προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνετε με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος ή συγκατοίκους σας, γιατί δεν αποκλείεται να παρεξηγήσουν κάποια από τα λεγόμενά σας.

Το κέφι σας θα αναπτερωθεί από την Παρασκευή, και θα περάσετε το Σαββατοκύριακο με τα πιο αγαπημένα σας άτομα. Θα είναι πολλές οι νέες ιδέες που θα σας προκύψουν και θα σας αποτελέσουν καλή βάση για το μέλλον.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zwdia-66

Καρκίνος

Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας βρει με μια ακατανίκητη ανάγκη να εμπορευθείτε! Μπορεί να αφορά την αγορά ενός αυτοκινήτου ή ενός διαμερίσματος, μπορεί να αφορά μια νέα σχέση. Ό,τι κι αν είναι διατηρήστε το ενδιαφέρον σας ζωντανό και δεν θα χάσετε.

Γεμάτες ενέργεια και θετικές δονήσεις θα είναι οι μέρες που θα ακολουθήσουν, και θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα με άτομα που δεν κατανοούσατε ως τώρα.

Το Σαββατοκύριακο ίσως να προκύψουν δυσκολίες μέσα στο σπίτι, καθώς κάποια άτομα δεν αποδέχονται κάποιες αλλαγές που έγιναν πρόσφατα. Πάντως θα καταφέρετε να επιλύσετε τις αντιπαραθέσεις, αν πραγματικά χειριστείτε το κάθε πράγμα με τη σειρά του.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Λέων

Μήπως τελευταία έχετε χάσει το κέφι σας γιατί νιώθετε να έχει μειωθεί η δημιουργικότητά σας; Τα πράγματα θα αλλάξουν από την αρχή κιόλας της νέας εβδομάδας, και θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Συγκρατήστε ωστόσο τις δυνάμεις σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, και αφιερώστε τις μόνο σε αυτά που σας δίνουν ώθηση προόδου, μην ξοδέψετε άσκοπα ούτε ρανίδα!

Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι θαυμάσιο για την προσωπική σας ζωή, η οποία θα κυλήσει εξαιρετικά καλά και με μεγαλύτερη διάρκεια απ’ όση περιμένατε. Θα νιώσετε ότι αυτός ο συνδυασμός στο παρόν στάδιο είναι ιδανικός, και θα σας συναρπάσει!zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Παρθένος

Η Δευτέρα και η Τρίτη θα είναι εξαιρετικά πολυάσχολες μέρες για εσάς, ειδικά στον εργασιακό τομέα. Οι συνεργάτες σας θα έχουν πολλές περίεργες, μέχρι και παράλογες απαιτήσεις από εσάς. Προσπεράστε τους διακριτικά και θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε χωρίς προβλήματα.

Το μέσο της εβδομάδας θα είναι για εσάς σαν ένα έρημο νησί, όπου θα ηρεμήσετε και θα ξεκουραστείτε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έρθουν στο δρόμο σας και κάποιες ενδιαφέρουσες ερωτικές προτάσεις!

Το Σαββατοκύριακο θα σας προκύψει κάτι σπουδαίο, καινούργιο και λίγο ριψοκίνδυνο. Ενώ ενδείκνυται να υποκύψετε στον πειρασμό, θα είναι συνετό από μέρους σας να μάθετε και ποιες θα είναι οι συνέπειες από αυτή την κίνησή σας πριν αναλάβετε την εν λόγω δέσμευση. Ο συναισθηματικός σας κόσμος ωστόσο, θα είναι σε εξαιρετική φόρμα!zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ζυγός

Φροντίστε να βρείτε χρόνο για την κοινωνική σας ζωή στις αρχές αυτής της εβδομάδας, γιατί είναι πολλοί οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να μάθουν νέα σας. Αν είστε ξεκάθαροι για αυτά που θέλετε και διατηρήσετε ανοικτό πνεύμα, θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να τα αποκτήσετε.

Στο μέσο της εβδομάδας θα τα βλέπετε όλα πολύ πιο καθαρά, σε σημείο που θα καταλαβαίνετε και τους άλλους όσο παράλογα κι αν είναι αυτά που λένε! Είναι η ιδανική εποχή για εσάς να απαλλαγείτε από παλιές πικρίες.

Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι τέλειο, καθώς η θετική ενέργεια θα πλανάται παντού και θα βρίσκετε θετικούς ανθρώπους όπου κι αν στραφείτε. Στα ύψη θα είναι και η προσωπική σας ζωή, με έντονες κρούσεις για φλερτ…zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Σκορπιός

Θέματα που αφορούν τους εργασιακούς και μαθησιακούς σας τομείς θα σας απασχολήσουν έντονα στην αρχή αυτής της εβδομάδας, ειδικά επειδή ο εγωισμός σας θα προκαλέσει πολλές συγκρούσεις. Θα είναι συνετό για εσάς να χαμηλώσετε τους τόνους σας, και να αφήσετε άλλους να χειριστούν τα σοβαρά θέματα.

Το μέσο της εβδομάδας θα έρθετε πολύ κοντά με ένα αγαπημένο σας άτομο, με αποτέλεσμα να μάθετε πολύ περισσότερα πράγματα απ’ όσα περιμένατε. Η εποχή είναι κατάλληλη για να αξιοποιήσετε τις όποιες γνώσεις σας.

Το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσει το περιβόητο ανήσυχο πνεύμα σας. Και αυτό θα αποδειχθεί θετικότατο για να κατασταλάξετε όσο αφορά τα αισθήματά σας, όχι όμως και τόσο για τις σημαντικές αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε… Καλό θα είναι να τις αναβάλετε για την επερχόμενη εβδομάδα.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zwdia shmera

Τοξότης

Έχετε έντονη την αίσθηση ότι σας χαμογελά η τύχη. Ισχύει όμως;

Στην αρχή αυτή της εβδομάδας τολμήστε να ρισκάρετε και να πιέσετε τον εαυτό σας λίγο παραπάνω από τα όριά του – παρόλο που είναι γεγονός ότι φτάνουν ήδη αρκετά μακριά. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! Ωστόσο στο μέσο της εβδομάδας φροντίστε να αναδιπλωθείτε, γιατί η τάση θα αλλάξει και δεν πρέπει να ξανοίγεστε πολύ.

Στο κατόπι σας θα προστρέξουν όλα τα αγαπημένα σας άτομα το Σαββατοκύριακο, κάτι που θα συμβάλλει στο να περάσετε εξαιρετικά. Μην αφήσετε τώρα κάποιες μικρές λεπτομέρειες να σας χαλάσουν τη διάθεση.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Αιγόκερως

Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με την αποκάλυψη ότι ένα άτομο που νομίζατε ότι γνωρίζατε καλά, αποδεικνύεται ότι είναι πολύ διαφορετικό. Ωστόσο αυτό δεν θα είναι απαραίτητα αρνητικό, εκτός κι αν δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις… Το σίγουρο είναι ότι επί αυτού του θέματος – και του ατόμου – έπεται συνέχεια.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά μην βιαστείτε να δράσετε για κανένα θέμα σας, πριν να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι έχετε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες. Κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια μεγάλη κίνηση. Θα αποτελέσει μάλιστα έναυσμα για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας, κατά πάσα πιθανότητα στον εργασιακό τομέα. Μην διστάσετε και μην το καθυστερήσετε.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Υδροχόος

Από την αρχή της εβδομάδας θα δείτε έκπληκτοι ότι έχετε τον έλεγχο για όλα τα θέματα που πρέπει να διευθετήσετε. Και αυτό ενδέχεται να είναι πρόβλημα για ένα άτομο του στενού σας κύκλου. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι ακριβώς σημαίνει αυτό… ωστόσο η συμβουλή είναι να διατηρήσετε μια ελαστικότητα στους χειρισμούς σας και να μην αναμένετε αποτελέσματα πριν από το Σαββατοκύριακο.

Στο μέσο της εβδομάδας φροντίστε να απομνημονεύσετε σωστά τα ονόματα των ανθρώπων που θα γνωρίσετε, και να γνωρίζετε όλα τα στοιχεία πριν μιλήσετε για οποιοδήποτε θέμα. Ως την Παρασκευή θα είστε σε εξαιρετική διαύγεια για να επιστρέψετε δυναμικά στο προσκήνιο και να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μάλιστα θα έρθετε ιδιαίτερα κοντά με ένα άτομο που ως τώρα θεωρούσατε ότι απέχει από τα δικά σας δεδομένα.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ιχθύες

Η εβδομάδα θα αρχίσει με εσάς να νιώθετε υπερβολικά απασχολημένοι αντιγράφοντας την καθημερινότητά σας. Ό,τι κι αν κάνετε, προσπαθήστε πραγματικά να μην χώσετε τη μύτη σας στις υποθέσεις άλλων ανθρώπων, γιατί θα τους εξοργίσετε.

Στο μέσο της εβδομάδας θα σας ζητηθεί από άτομα του στενού σας κύκλου να τους ακούσετε, γιατί έχουν ανάγκη να μιλήσουν για τη σχέση τους. Φροντίστε να κάνετε αυτό και μόνο, να τους ακούσετε. Η εποχή είναι ευνοϊκή, αν θέλετε να πάρετε ένα ρίσκο με ένα ιδιαίτερο άτομο που δεν γνωρίζετε καλά ακόμη.

Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για να καθαρίσετε επιτέλους το περιβάλλον σας. Πετάξτε κατ’ αρχήν τα σκουπίδια που θυμίζουν χωματερή απ’ όπου περνάτε, και ανοίξτε χώρο. Κυριολεκτικά και μεταφορικά, μόνο έτσι θα μπορέσουν να μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και νέες ιδέες.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

tarw-zwdia