Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 27/06 – 03/07

sxeseis-anamoni

Κριός

Οι πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας θα περάσουν σαν μια ανιαρή ταινία. Αν όμως εσείς βρείτε την πορεία εκείνη που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα, θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Μην επιτρέψετε σε κανένα να σας πιέσει.

Τα πράγματα θα αρχίσουν να αποκτούν λίγο ρυθμό από την Πέμπτη. Μάλιστα θα έχετε μια εξαιρετική ιδέα για κάτι νέο και ανανεωτικό, στο οποίοι θα παρασύρετε και τους φίλους σας να μετάσχουν.

zodia-taro-45

Με τους φίλους σας εξάλλου θα περάσετε και το Σαββατοκύριακο, είτε αναζητώντας την αγάπη είτε απλά διασκεδάζοντας. Μην αισθάνεστε άσχημα γι’ αυτό, γιατί αυτό που έχει σημασία είναι ότι βρίσκονται στο πλάι σας.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ταύρος

Τα συναισθήματά σας θα περάσουν μια κυκλοθυμία το πρώτο μισό αυτής της εβδομάδας, και δεν αποκλείεται να νιώσετε την ζήλια να σας πνίγει κάποιες στιγμές. Ευτυχώς για εσάς, το έτερό σας ήμισυ θα το αντιμετωπίσει όλο αυτό με χιούμορ αντί με τρόμο.

Οι τόνοι σας θα κατέβουν λίγο στη συνέχεια της εβδομάδας, αρκεί να καταβάλετε κι εσείς λίγη προσπάθεια να συμπορευθείτε εκ του ασφαλούς με τα άτομα που θα βρεθούν στο περιβάλλον σας. Υπάρχει μια αλλόκοτη δόνηση στην ατμόσφαιρα, θα περάσει όμως αν δεν της δώσετε σημασία.

Μέχρι το Σάββατο θα έχετε βρει τον εαυτό σας και θα είστε πλέον σε θέση να χειριστείτε τις υποχρεώσεις σας. Αν έχετε διάθεση για διασκέδαση, μη διστάσετε να πάρετε την παρέα σας και να βγείτε.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Δίδυμοι

Οι πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας θα είναι λίγο δύσκολες για εσάς, καθώς θα σας καταβάλει ο συναισθηματισμός σας. Δεν αποκλείεται να βάζετε τα κλάματα με το παραμικρό – ακόμη και χωρίς λόγο…- και αυτό θα ταράξει τα άτομα του περιβάλλοντός σας αν δεν φροντίσετε να τα ενημερώσετε για τη φάση που βιώνετε.

Όσο θα συνέρχεστε στη συνέχεια, αναζητήστε ένα φιλικό άτομο ανάλογης ευφυΐας με τη δική σας (αν υπάρχει…), και αρχίστε να εξασκείτε το πνεύμα σας για να ανορθωθεί και η διάθεσή σας.

Το Σαββατοκύριακο θα είναι καλό να είστε λίγο πιο προσεκτικοί με το ταίρι σας ή όσους διαμένουν υπό την ίδια στέγη με εσάς. Ακόμη και μια καθημερινή συζήτηση μπορεί να μετατραπεί σε μια ατέλειωτη λίστα προβλημάτων, αν είστε πάλι σε διάθεση γκρίνιας. Για να αντεπεξέλθετε σε όλο αυτό, αρκεί να χαμογελάτε…zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zwdia shmera

Καρκίνος

Κάποιες αμφιβολίες που γυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας για κάποια καίρια θέματα, θα σας απασχολήσουν πολύ περισσότερο στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Τόσο μάλιστα, που θα προτιμήσετε να μην κάνετε απολύτως τίποτα μέχρι να έχετε καταλήξει στις θέσεις σας και να αισθάνεστε έτοιμοι για δράση. Μέχρι την Πέμπτη θα έχετε βρει τις λύσεις σας και θα βγείτε από το καβούκι σας.

Ασχοληθείτε με κάτι που να ευχαριστεί απόλυτα τη διάθεσή σας, αν και η παρέα σας θα θέλει να σας παρασύρει στις δικές της περιπέτειες.

Το Σαββατοκύριακο να είστε προσεκτικοί με τις λέξεις που θα ξεστομίζετε. Ένα άτομο του στενού κύκλου σας ενδέχεται να παρεξηγήσει τα λεγόμενά σας αν δεν είναι ξεκάθαρα.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Λέων

Η αρχή αυτής της εβδομάδας σας καλεί να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, και να μην αφήσετε να εισβάλλει κανείς σε ό,τι σας αφορά χωρίς να το καταλάβετε. Μπορεί να μην σημαίνει τίποτα όλο αυτό, όμως καλό θα είναι να είστε απόλυτα βέβαιοι για τα άτομα που σας προσεγγίζουν.

Μέχρι την Πέμπτη όλα θα επανέλθουν στην ομαλή τους πορεία και θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε και κάποιες τολμηρές κινήσεις όσο αφορά την προσωπική σας ζωή.

Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ανάγκη να μάθετε περισσότερα για κάτι ή για κάποιον. Φροντίστε μόνο να μην γίνετε υπερβολικά πιεστικοί στην περίπτωση του ατόμου, για να μην τρομάξει και φύγει.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Παρθένος

Οι πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας θα σας βρουν να πορεύεστε μόνοι, γιατί όλοι οι υπόλοιποι του κύκλου σας θα έχουν εντελώς διαφορετικές θέσεις από τις δικές σας. Μην παρασυρθείτε στα άτακτα σχέδιά τους, εκτός αν συνειδητά θέλετε να τους ακολουθήσετε για την παρέα και μόνο.

Κάποια θέματα θα αναδυθούν γύρω στην Πέμπτη, που μπορεί να αφορούν την οικογένειά σας ή έναν φίλο που σας έχει άμεση ανάγκη. Η συμβουλή είναι να παρατήσετε ό,τι κάνετε και να ασχοληθείτε με αυτό το θέμα, διαφορετικά θα χειροτερέψει.

Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι σχετικά ξεκούραστο, ακόμη κι αν χρειαστεί να δουλέψετε. Θα καταφέρετε να αφιερώσετε και λίγο χρόνο σε διασκέδαση, και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε έναν καινούργιο και πολύ ενδιαφέροντα άνθρωπο!zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ζυγός

Από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη, θα σας απασχολήσουν συνεχώς σκέψεις για χρήματα αλλά και τη ζωή σας. Μπορεί να σκέφτεστε το εργασιακό σας μέλλον ή να κάνετε όνειρα για τον πρώτο αριθμό του Λόττο. Το σίγουρο είναι ότι θα έχετε άμεση ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές τώρα!

Στις επόμενες μέρες θα θέλετε να βγάλετε από μέσα σας κάτι που σας βαραίνει, και θα καταφέρετε να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για να το θέσετε κομψά. Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι η ανταπόκριση είναι πολύ καλύτερη από αυτή που νομίζατε!

Αν κουβαλάτε ακόμη μια παλιά συναισθηματική πληγή, δεν αποκλείεται να σας δυσκολέψει αυτό το Σαββατοκύριακο επηρεάζοντας αρνητικά τη διάθεσή σας. Είναι η περίοδος της επούλωσης, και θα δείτε ότι αρχίζει να πονά λιγότερο…zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Σκορπιός

Αρχίζοντας από τη Δευτέρα, σας δίνεται αυτή την εβδομάδα ένα τριήμερο χρονικό διάστημα που θα μπορέσετε να καταφέρετε σχεδόν όσα έχετε ονειρευτεί! Θα δείτε τους ανθρώπους γύρω σας να τρομάζουν λίγο από εσάς αλλά και να σας ποθούν, όπου κι αν βρεθείτε.

Το σκηνικό θα αλλάξει λίγο από την Πέμπτη και θα ακολουθήσετε την πορεία των δραμάτων και των σχεδίων των άλλων, παρά την συνήθως σκεπτικιστική φύση σας.

Κρατήστε τις ιδέες σας για τον εαυτό σας το Σαββατοκύριακο, γιατί έχετε μεγάλο ανταγωνισμό. Πάντως δεν θα συμβεί κάτι που δεν θα μπορέσετε να το χειριστείτε.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zwdia-zodia-33

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τοξότης

Κάτι σπουδαίο κρύβετε μέσα σας και σας απασχολεί στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να το εντοπίσετε και να το σκεφτείτε. Η διάθεσή σας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, και αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο σας στοιχείο! Θα δείτε από την Πέμπτη να σας προκύπτουν ευχάριστα γεγονότα, όπως η εμφάνιση ενός παλιού φίλου ή η τυχαία συνάντηση με ένα ιδιαίτερο άτομο. Απολαύστε αυτό το κλίμα και κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας για να έχει διάρκεια.

Το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα και ίσως νιώσετε την ανάγκη για απλοποίηση της καθημερινότητάς σας. Μην δώσετε τίποτα που αργότερα θα μετανιώσετε που το χάσατε…zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Αιγόκερως

Μην εκπλαγείτε αν δείτε τους πάντες να κάνουν ουρά μπροστά σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας! Η εποχή είναι ιδανική για να λογικευτείτε σχετικά με ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί τελευταία, αλλά και για να πάρετε σπουδαίες αποφάσεις.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα σας κάνει καλό να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά (επί πληρωμή ή όχι), ακόμη και πιέζοντας τον εαυτό σας να ξεπεράσει τα όριά του. Έχετε κάτι καινούργιο να δείξετε στο περιβάλλον σας…

Το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολλές κατακτήσεις, χωρίς να έχετε καν τέτοια πρόθεση! Είναι η δική σας στιγμή για να λάμψετε, και να καυχηθείτε αν το θελήσετε – αν και δεν σας χρειάζεται.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Υδροχόος

Ίσως να νιώθετε μια μικρή κατάπτωση στην αρχή αυτής της εβδομάδας, καθώς τα συναισθήματά σας τείνουν να βαραίνουν και να σας μειώνουν τους ρυθμούς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείτε για κάτι αυτή την εποχή, γι’ αυτό αναλώστε όσο χρόνο χρειάζεστε για να τα βάλετε όλα σε μια σειρά και να προχωρήσετε.

Μέχρι την Πέμπτη θα έχετε καταφέρει να αντεπεξέλθετε, και πλέον θα μπορείτε να συγκεντρώσετε το «στράτευμά» σας και να δώσετε τις εντολές πορείας για το Σαββατοκύριακο! Θα σας συνεπάρει μια καινούργια ιδέα που θα σας προκύψει σαν κεραυνός εν αιθρία.

Πολλά θα είναι αυτά που θα συμβαίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα κατανοήσετε. Αφήστε τον χρόνο να κυλάει…zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ιχθύες

Να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλη συναισθηματική ανόρθωση στο πρώτο μισό αυτής της νέας εβδομάδας! Δεν θα είναι μια ιδιαίτερα εύκολη φάση, ωστόσο όταν όλα θα πάρουν το δρόμο τους και νέα συναισθήματα θα έχουν εγκατασταθεί, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολύ περισσότερη δύναμη τώρα από πριν.

Στην πορεία των επόμενων ημερών δώστε σημασία στον υπόλοιπο κόσμο, από τους ανθρώπους που ζουν υπό την ίδια στέγη με εσάς μέχρι τη διεθνή επικαιρότητα. Κάτι σπουδαίο ετοιμάζεται να συντελεστεί κι εσείς θα πρέπει να μετάσχετε σε αυτό.

Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι χαλαρό και διασκεδαστικό. Ίσως μάλιστα σας δοθεί η ευκαιρία να ηγηθείτε μιας νέας σπουδαίας κοινωνικής κατάστασης.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

tarw-zwdia