Εβδομαδιαίες Οικονομικες Προβλέψεις zwdia 21-27/12/15

 

κριός

Την Δευτέρα και την Τρίτη θα θέλετε οπωσδήποτε να αναλάβετε δράση. Κάντε το ελεύθερα, αρκεί πρώτα να έχετε λάβει υπόψη σας την κουλτούρα που επικρατεί στον χώρο εργασίας σας, καθώς και αυτή των πελατών σας ώστε να αποφύγετε τυχόν προβληματισμούς. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι κάπως ακατέργαστες και αργότερα μέσα στην εβδομάδα αυτή θα βγουν προς τα έξω πλήρως, ιδίως αν εργάζεστε από μία θέση ισχύος ή θέση που σας δίνει αρκετή εξουσία.

Αν όμως κρατάτε μέσα στην σκέψη σας την καλή φήμη που έχετε με τα χρόνια κερδίσει, τότε σίγουρα θα επανέλθετε δυναμικά στην θέση σας και τα καθήκοντα σας αλάνθαστα. Τέλος χρησιμοποιήστε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του Σαββατοκύριακου σας και αξιοποιήστε τον στην υλοποίηση των υπολοίπων υποχρεώσεων σας (όσων δεν έχετε ολοκληρώσει πλήρως) , και θα διαπιστώσετε ότι αν βάλετε ένα σωστό πρόγραμμα τότε τα πάντα θα κυλήσουν άριστα και ομαλά κατά την υλοποίηση των εργασιών αυτών

zodia-taro-45

 

ταύρος

Διάφορα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν δεόντως από τις αρχές της εβδομάδας αυτή. Προσέξτε όμως ώστε να μην σας καταπνίξουν εντελώς με αποτέλεσμα να καταντήσετε μανιακοί. Αν έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά τότε θα βρείτε και την λύση που αρμόζει στο κάθε πρόβλημα σας ξεχωριστά. Ξεκινώντας τώρα από την ημέρα της Τετάρτης , θα έχετε μία απίστευτη εκ βαθέων κατανόηση όσο αφορά ζητήματα που αφορούν την βιομηχανία παραγωγής και την λειτουργία αυτής.

Αυτή σας η αλλαγή θα γίνει τελικά μόνιμη κατάσταση, και τα θετικά της αποτελέσματα θα παρουσιαστούν άμεσα. Κατά το Σαββατοκύριακο τώρα να περιμένετε να δεχθείτε ενοχλήσεις από το μέτωπο των συναδέλφων σας οι οποίοι θα θελήσουν να σας παρασύρουν και να λάβετε μέρος στους προσωπικούς τους πολέμους εξουσίας στο γραφείο σας. Μην τους αφήσετε να σας παρασύρουν, καλύτερα να επιδείξετε ανωτερότητα μιας και ο λόγος των διαμαχών τους πηγάζει από την έντονη βαρεμάρα που βιώνουν μέσα τους.

 

δίδυμοι

Η συνεργασία και η ομαδική εργασία θα είναι εύκολη αλλά ταυτόχρονα και πάρα πολύ σημαντική για εσάς από νωρίς τις εβδομάδας. Βλέπετε εσείς και οι συνεργάτες ή οι συνάδελφοι σας πρόκειται να είστε στο ίδιο μήκος κύματος εργασιακά, αν και αυτό δεν θα δείχνει έτσι αρχικά. Την Τετάρτη όμως τα κοινωνικά πρότυπα θα είναι κάπως παγωμένα , και έτσι θα είναι αρκετά πιο δύσκολο να μπορείτε να παρακινείτε πλέον τους γύρω σας όπως κάνατε μέχρι πριν, μέσω του ταλέντου σας.

Είναι σημαντικό παρόλα αυτά όμως, να επιμείνετε σε αυτό , και να συνεχίσετε την προσπάθεια σας , ως την στιγμή που θα πετύχετε και πάλι τις σωστές χορδές παρακίνησης τους. Τέλος κάποιος που θα γνωρίσετε κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου που ακολουθεί πρόκειται να κάνει την διαφορά μεταξύ της τωρινής πορείας της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας και μιας σταδιοδρομίας λίγο πιο συναρπαστική και άγρια (και επικερδής)

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

καρκίνος

Στις αρχές της εβδομάδας θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες επιλογές και να διαχωρίσετε κάποιους πελάτες, συνεργάτες και συναδέλφους σας καθώς δεν έχετε τον χρόνο να κάνετε τους πάντες χαρούμενους Για αυτό επιλέξτε μεριά και παραμείνετε πιστή σε αυτή μέχρι και το πέρας της Τετάρτης. Βέβαια ως τότε το αποτέλεσμα θα είναι να έχετε εξαντλήσει τον οργανισμό σας αρκετά με αυτές τις ανταγωνιστικές απαιτήσεις, αλλά τουλάχιστον η πίεση που υπήρξε στην αρχή της εβδομάδας θα έχει εξαφανιστεί για τα καλά.

Εσείς όμως ακόμα δεν θα νιώθετε καλά με όλη αυτή την καθημερινότητα γύρω σας, οπότε αν έχετε την δυνατότητα να εργαστείτε από το σπίτι αντί από το γραφείο να το πράξετε μιας και με αυτή την μέθοδο θα έχετε και καλύτερα παραγωγικά εργασιακά αποτελέσματα. Η ροή των ρευστών χρημάτων ή κάποια άλλα οικονομικά προβλήματα να είστε σίγουροι ότι πρόκειται να σας προβληματίσουν το Σαββατοκύριακο αυτό. Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να λύσετε όλα τα ζητήματα χρησιμοποιώντας τον εγκέφαλο σας και να απομονώσετε όσο γίνεται τα συναισθήματα σας από τις αποφάσεις σας μιας και θα σας επηρεάσουν αρνητικά.

 

λέων

Δευτέρα και Τρίτη θα νιώθετε ένα τόσο μεγάλο τρέμουλο σε όλο σας το σώμα, το οποίο όμως δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας στοματικής ίωσης, απεναντίας είναι το αποτέλεσμα του πόσο καλά περνάτε στην εργασία σας που δεν θέλετε πραγματικά ούτε καν να γυρίσετε στο σπίτι σας. Όλη αυτή σας η έξαψη θα συνεχιστεί και κατά το υπόλοιπο της εβδομάδας αυτή, όμως την Τετάρτη θα χρειαστεί να κατεβείτε για λίγο από το συννεφάκι σας καθώς θα πρέπει να βοηθήσετε λίγο τους συναδέλφους και τους πελάτες σας , των οποίων οι εγκόσμιες ανάγκες είναι αρκετές.

Αυτή σας η ανθρωπιά θα είναι αρκετά έντονη όλη την εβδομάδα και θα είναι παρούσα επίσης καθ’όλην την διάρκεια της. Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου τώρα υπάρχει μεγάλη περίπτωση ο εγωισμός σας να σας αποτρέψει από το να αντιληφθείτε την ύπαρξη μιας μεγάλης και επιτυχημένης ιδέας η οποία βρίσκεται απλά λίγο πιο αριστερά από την συνήθη θέση των εγκεφαλικών ιδεών σας. Για αυτό καλό θα σας κάνει το να προσπαθήσετε να διευρύνετε λοιπόν τον οπτικό σας φάσμα αντίληψης.

 

παρθένος

Δευτέρα και Τρίτη θα διχαστείτε ανάμεσα στην ορμή του να προχωρήσετε προς τα εμπρός δυναμικά και από το θέλω να παραμείνετε πιστοί στο πρόγραμμα εργασιακής σας παραγωγής. Καλύτερο είναι να παραμείνετε με την δοκιμασμένη σας μέθοδο. Το υπόλοιπο της εβδομάδας σας θα είναι μία παρέλαση επιτυχιών, όπου οι στόχοι σας θα στεφθούν με επιτυχία και επίσης θα λάβετε και την αναγνώριση που σας αξίζει για όλες τις προσπάθειες που έχετε κάνει στην εργασία σας.

Και αυτό επάνω σας θα λειτουργήσει διπλά. Καταρχάς θα νιώσετε πολύ πιο δυνατοί ως χαρακτήρες και πολύ πιο δυνατοί στον τομέα της καριέρας σας από ότι έχετε νιώσει εδώ και αρκετούς μήνες. Φτιάξτε έπειτα το εργασιακό σας πλάνο μέσα στο Σαββατοκύριακο και αναδιοργανώστε τις εργασίες σας και τις λίστες αξιολόγησης σας ώστε να μπορέσετε να επιτύχετε μια μεγαλύτερη εργασιακή αποδοτικότητα καθημερινά στην εργασία σας.

zwdia-fotia

ζυγός

Το μυαλό σας είναι και το πιο δυνατό σας σημείο στις αρχές της εβδομάδας. Την Δευτέρα και την Τρίτη γνωστοποιήστε προς τα έξω τις ιδέες σας, δείτε τον ανταγωνισμό που έχετε απέναντι σας και προγραμματίστε το μέλλον σας. Προσπαθήστε να αφεθείτε και στην βοήθεια των συναδέλφων σας επίσης ή να καταπιαστείτε από αυτούς. Παλαιότερα έργα πιθανόν να γυρίσουν να σας στοιχειώσουν την Τετάρτη ή προς τα τέλη της εβδομάδας και να επιφέρουν στην καθημερινότητα σας κάποια κάπως ανησυχητικά αποτελέσματα.

Αν όμως έχετε ήδη προετοιμαστεί για τον ερχομό των έργων αυτών τότε τελικά δεν θα καταφέρουν να σας πάνε πίσω. Τέλος το Σαββατοκύριακο πρόκειται να το διασκεδάσετε, ακόμα και αν χρειαστεί να πράξετε κάποιες εργασίες που πραγματικά θα επιθυμούσατε να τις είχε αναλάβει κάποιος εκτός από εσάς μιας και δεν σας αρέσουν σχεδόν καθόλου. Όμως ότι και αν είναι αυτό που θα είστε υποχρεωμένοι να φέρετε εις πέρας εσείς θα περνάτε τελικά καλά και θα ψυχαγωγήστε άριστα.

 

σκορπιός

Νωρίς αυτή την εβδομάδα θα μπείτε σε έναν αρκετά μεγάλο πειρασμό να προβείτε σε μία πολύ μεγάλη αγορά ή κάτι τέτοιο, πράξη που μάλιστα δεν θα μπορείτε και να ανακαλέσετε ύστερα- στην περίπτωση που μετανιώσετε τελικά. Για αυτό κάντε ένα βήμα προς τα πίσω και προσπαθήστε πρώτα να δείτε την συνολική εικόνα πριν δεσμεύσετε τον εαυτό σας και τις πηγές σας , σε μια πρόταση που κάποιος τρίτος την παρουσιάζει τρομερά πιο δελεαστική. Αν είναι κιόλας.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη το ένστικτο της λήψης σωστών αποφάσεων που έχετε θα είναι και ο κύριος οδηγός σας καθώς θα χρειαστεί να δώσετε μία μάχη ιδεών για να δείτε τελικά ποιες θα επιλέξετε. Την Παρασκευή θα έχετε τα αποτελέσματα αυτών σας των μαχών αν και από τώρα ας ξέρετε ότι τα προγνωστικά είναι υπέρ σας αυτή την φορά. Τέλος οι συνάδελφοι σας πρόκειται να σας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί , οπότε ας είστε έτοιμοι να σβήσετε τις φωτιές που θα σας ανάψουν

zwdia-agnh

τοξότης

Ένας αρκετά κοντινός σας συνεργάτης θα έρθει ακόμα πιο κοντά σε εσάς κατά τις αρχές αυτής της εβδομάδας και θα σας δώσει κάποιες πληροφορίες που θα σας είναι τρομερά χρήσιμες όσο αφορά το νέο πρότζεκτ πάνω στο οποίο εργάζεστε και οι οποίες τελικά θα σας βοηθήσουν να έχετε ταχύτερη πρόοδο υλοποίησης του.

Την Τετάρτη τώρα πρέπει να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε λιγάκι την λίστα αξιών σας όσο αφορά την καριέρα σας και να δείτε τελικά ποιες αξίες ή πιο επαγγελματικοί στόχοι σας θέλουν αλλαγή καθώς και ποιες σκέψεις ή ιδέες σας χρειάζονται νέα μέθοδος προσαρμογής. Αν εδώ όμως βρείτε τελικά τον τέλειο συνδυασμό, δηλαδή την τέλεια μέθοδο πραγματικά θα απογειωθείτε επαγγελματικά. Το Σαββατοκύριακο τώρα θα είναι ένα διήμερο τρομερά παραγωγικό για εσάς, οπότε φροντίστε να είστε σε επαφή με τους συνεργάτες και τους πελάτες σας που θα επωφεληθούν από την τρομερή αυτή σας παραγωγικότητα.

 

αιγόκερως

Θα είστε εντελώς παραγωγικοί στις αρχές της εβδομάδας, παράγοντας πολύ περισσότερη εργασία από ότι νομίζετε τελικά και υλοποιώντας τα έργα πολύ πιο γρήγορα Και αν συνεχίσετε με αυτούς τους ρυθμούς τελικά θα καταφέρετε να παραδώσετε τα έργα ακριβώς την στιγμή που πρέπει, παρόλο που αρχικά έμοιαζε ακατόρθωτο να μπορούσατε να αντεπεξέλθετε σε αυτά τα dead lines στην εργασία σας. Τη Τετάρτη έπειτα θα είστε σε θέση να κάνετε την παρουσία σας δυνατή με αποτέλεσμα να κάνετε μεγάλη εντύπωση στα κατάλληλα άτομο στον χώρο του επαγγέλματος σας , τα οποία θα εντυπωσιαστούν από τις εργασίες σας.

Με όποια ζήτημα εργασιακό και αν ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα θα το φέρετε πλήρως εις πέρας επιτυχώς. Το Σαββατοκύριακο τώρα είναι ιδανικό για να ασχοληθείτε με τα διάφορα οικονομικά προγράμματα και τους υπολογισμούς σας αφού η σκέψη σας θα είναι στους καρπούς που έφερε η εργασία σας συνολικά και στην μεταφορά τους ως οικονομική απολαβή.

zwdia-zodia-tarw

υδροχόος.

Οι πρώτες δυο ημέρες της εβδομάδας θα είναι αρκετά σημαντικές για εσάς καθώς συνέχεια θα βρίσκεστε δίπλα σε άτομα, με τα οποία τα εργασιακά σας ιδεώδη , πλάνα και θέλω συμβαδίζουν πλήρως. Η εργασιακή αυτή σας φώτιση θα λάβει την εικόνα των νέων γνωριμιών. Μέχρι την Τετάρτη λοιπόν θα έχετε αποκτήσει μεγάλο φόρτο εργασίας με τον οποίο πρέπει να ασχοληθείτε για αυτό και θα χρειαστεί να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τα έργα αυτά και να τα αφομοιώσετε πλήρως , πριν επανέλθετε στα κοινωνικά δρώμενα.

Και έτσι όταν καταφτάσει το Σαββατοκύριακο, θα μπορέσετε να εκφράσετε τα νέα αυτά επαγγελματικά σας οράματα και να τα μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας καθώς να τους πείσετε να συμμετάσχουν και να γίνουν μέλη της ομάδας πραγματοποίησης τους.

 

ιχθείς

Προβλήματα θα σας περιστοιχίσουν την Δευτέρα και την Τρίτη , καθώς οι πελάτες σας ή οι συνεργάτες σας πρόκειται να είναι τελικά περισσότερο σίγουροι ως άτομα από ότι ακριβείς πάνω στις εργασίες που αναφέρουν. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε περισσότερο ευέλικτοι από ότι είστε συνήθως όπως επίσης και να περιμένετε να συναντήσετε περισσότερους σκληρό πυρηνικούς τύπους στο γραφείο από ότι συνήθως. Αργότερα τώρα προς τα μέσα της εβδομάδας ίσως θελήσετε να ζητήσετε να σας κάνει μια χάρη κάποιο άτομο το οποίο είναι ανώτερο σας στην ιεραρχία της εργασίας σας.

Αναμείνατε επίσης όμως να είστε και τρομερά τυχεροί και όσο αφορά την χάρη αυτή που θα ζητήσετε και την διεκπεραίωση της , όπως επίσης και επειδή θα συναναστρέφεστε γενικότερα με ανωτέρους σας τις ημέρες αυτές όλη την ώρα. Αυτή είναι επομένως και μια καλή ευκαιρία να πείτε την αλήθεια προς τους ανωτέρους σας αν παρουσιαστεί αυτή η εκδοχή. Τέλος κατά το Σαββατοκύριακο θα σας τύχουν πολύ περισσότερα ζητήματα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας, για αυτό κάντε έναν καλύτερο προγραμματισμό του πλάνου ιεράρχησης των εργασιών σας και καταπιαστείτε με ένα θέμα την φορά.

zodia-astra-tarot