Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις zwdia 18-24/09

gamos-kfyres-alitheies

Ζωδια Κριος

Η εβδομάδα σας ξεκινάει σαν μια κλασική ταινία MGM (με το λιοντάρι που βρυχάται). Ακούτε μουσική στα αυτιά σας, αισθάνεστε πιο ανάλαφροι, και παρόλο που ίσως να μην έχετε κάποιο ιδιαίτερο άτομο πλάι σας πιθανότατα να πάρετε πολλούς αριθμούς τηλεφώνων από άτομα με καλές προοπτικές για ερωτική σχέση.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ένας φίλος χρειάζεται ένα χέρι βοήθειας, αλλά την Πέμπτη και την Παρασκευή θα είστε μόνοι σας. Μπορεί ακόμη και να κάνετε ορειβασία ή να κολυμπήσετε σε ένα ποτάμι. Αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν κάποιος/α χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα σας ρωτήσει τι κάνατε αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε κάτι να του πείτε.

 

zodia-taro-45

Ζωδια Ταυρος

Ακόμα κι αν πρέπει να διαλύσετε πολλούς καβγάδες τη Δευτέρα, μαθαίνετε πολλά για τους άλλους παρακολουθώντας τους να μαλώνουν. Την Τρίτη και την Τετάρτη, ένας φίλος θέλει τυχαία να πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητο κάπου, και στο δρόμο, κάνετε την καλύτερη συνομιλία που έχετε κάνει εδώ και αιώνες.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, τυχαίνει να βρίσκεστε γύρω από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και είστε συνεχώς σε κυνήγι νέων ευκαιριών. Αλλά και ποιος δεν θα ήταν; Αυτό το Σαββατοκύριακο αισθάνεστε εξαιρετικά σέξι, και κάποιος/κάποια χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα το προσέχει. Προχωρήστε και ξεκινήστε μια συζήτηση μαζί του/της.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζωδια Διδυμοι

Μια πνευματώδης συζήτηση τη Δευτέρα μοιάζει με φλερτ – έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έχετε να συναντήσετε κάποιο ελκυστικό άτομο. Σας αρέσουν οι άνθρωποι που σας προκαλούν χωρίς να σας ενοχλούν, και αυτό το άτομο είναι ένα από αυτά. Θα θέλατε να συνεχίζετε να του μιλάτε επ ‘αόριστον, αλλά η Τρίτη και Τετάρτη δεν είναι και οι πιο κατάλληλες ημέρες για οποιαδήποτε επικοινωνία: οι γραμμές μπερδεύονται μεταξύ τους ή πέφτουν, τα μηνύματα χάνονται. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή παίρνετε τελικά κάποιον/α στο τηλέφωνο που προσπαθούσατε να εντοπίσετε αρκετό καιρό τώρα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, στείλτε μερικά μακροσκελή μηνύματα, που έπρεπε να είχατε ήδη στείλει.

Ζωδια Καρκινος

Τη Δευτέρα σκέφτεστε τα χρήματα. Είναι το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε. Μπορεί να βλέπετε κάποιον μέσα σε ένα δωμάτιο να είναι ντυμένος κοτόπουλο και το μόνο που να σκέφτεστε να είναι ότι του κόστισε πολύ να νοικιάσει τη στολή. Την Τρίτη και την Τετάρτη η φαντασία σας καταφέρνει να ξεπεράσει τις οικονομικές σας ανησυχίες και ξαφνικά τα χρήματα φαίνονται κάτι τελείως βαρετό. Αυτό για το οποίο ενδιαφέρεστε πραγματικά είναι οι άνθρωποι. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, διατρέχετε τον κίνδυνο να λέτε το λάθος πράγμα στον άνθρωπο που αγαπάτε περισσότερο, οπότε σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Το Σάββατο και την Κυριακή, πηγαίνετε σε κάποιο δείπνο ως καλεσμένοι ή κάντε ένα εσείς σε κάποιον/α. Θα είστε το αστέρι της βραδιάς.

zodia-astra-tarot

Ζωδια Λεων

Δεν θα συναντήσετε την αδερφή-ψυχή σας αυτήν την εβδομάδα, αλλά πολλά καλά πράγματα έρχονται προς το μέρος σας. Τη Δευτέρα, κάποιος/α έρχεται σε σας με ένα πρόβλημα με το οποίο δεν μπορεί να βγάλει άκρη και εσείς θα βοηθήσετε να επιλυθεί – με ευφυή, ευφάνταστο, σωστό τρόπο- σε περίπου δύο δευτερόλεπτα. Είστε δεξιοτέχνες σε κάτι τέτοια. Την Τρίτη και την Τετάρτη αναλώνετε την προσοχή σας σε ένα δημιουργικό έργο αλλά την Πέμπτη και την Παρασκευή αισθάνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ευτυχώς, κάποιος/α που θα θέλατε να δείτε αισθάνεται επίσης ομιλητικός/ή. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ό, τι κι αν κάνετε, κάντε το μέχρι τέλους. Φερθείτε σαν διασημότητα και οι άλλοι θα σας αντιμετωπίσουν με αυτόν τον τρόπο.

Ζωδια Παρθενος

Τη Δευτέρα ασχολείστε με πειραματισμούς έτσι για να έχετε κάτι να ασχολείστε. Μπορεί να αλλάξετε θέση στα έπιπλά σας ή να κάνετε ένα νέο κούρεμα ή να ανασύρετε κάποιο παλιό, περίεργο ρούχο από την ντουλάπα και να το φορέσετε. Η αλλαγή είναι κάτι καλό. Την Τρίτη ή την Τετάρτη, όταν θα έχετε την επιθυμία να επικρίνετε τη γνώμη κάποιου άλλου, σταματήστε και σκεφτείτε πώς να πείτε αυτό που σκέφτεστε χωρίς να τον/την προσβάλλετε. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, είστε πιο ξεκάθαροι από ποτέ σε αυτά που έχουν σημασία για εσάς. Εάν έχετε τον αριθμό τηλεφώνου ενός χαριτωμένου ατόμου και τον αισθάνεστε να καίει στην τσέπη σας, καλέστε αυτό το άτομο για να βγείτε μαζί του ένα ραντεβού αυτό το Σαββατοκύριακο.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ζωδια Ζυγος

Αυτή είναι η εβδομάδα σας. Να περιμένετε ότι θα αρχίσουν να πονάνε οι μυς του προσώπου σας από τα χαμόγελα και τα φιλιά. Τα φιλιά ξεκινάνε τη Δευτέρα ανάμεσα σε μια υπέροχη συνομιλία για τη ζωγραφική ή την Οθωμανική Αυτοκρατορία ή μια εκπομπή στην τηλεόραση – λίγη σημασία έχει. Την Τρίτη και την Τετάρτη κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από αυτό το άτομο. Παρά ταύτα είστε σε τόσο ελαφριά διάθεση που όλα όσα βλέπετε – δέντρα, για παράδειγμα – σας φαίνονται εξαιρετικά όμορφα. Αλλά Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι μέρες με πολύ τετ-α-τετ, ρομαντικές και ξεκαρδιστικές στιγμές. Μέχρι το Σάββατο, εσείς οι δύο έχετε επιτύχει ένα είδος αρμονίας μεταξύ σας. Την Κυριακή είστε ήδη σε θέση να επικοινωνείτε χωρίς λέξεις.

Ζωδια Σκορπιος

Τα φτερά σας είναι κάπως πεσμένα λόγω ενός γεγονότος που συμβαίνει τη Δευτέρα στο σπίτι σας, αλλά από τη στιγμή που ξυπνάτε το πρωί της Τρίτης, έχετε στο μυαλό σας έναν εντελώς νέο τρόπο για να βλέπετε τα πράγματα. Νιώθετε ήρεμοι, σίγουροι και περίεργοι. Ο συγχρονισμός είναι τέλειος διότι η Τρίτη και η Τετάρτη είναι μέρες με αρκετά ρομαντική διάθεση και η εμπιστοσύνη και η περιέργεια είναι απαραίτητες όταν γνωρίζεις κάποιον. Οργανώστε όσο το δυνατόν περισσότερο το χρόνο σας, επειδή η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι σκότωμα. Εάν είστε πραγματικά κακοδιάθετοι μια βόλτα στο γυμναστήριο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη διάθεσή σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, οι σχέσεις θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Να είστε τολμηροί και να μην διστάσετε καθόλου.

zwdia

Ζωδια Τοξοτης

Γνωρίζετε κάποιον/α τη Δευτέρα, πιθανότατα ένα άτομο που παίζει σημαντικό ρόλο στα ερωτικά σας αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Προσεγγίστε αυτή τη γνωριμία με απόλυτη αυτοπεποίθηση και αν πουν κάτι με το οποίο θα αισθανθείτε άβολα, απλά γελάστε. Μπορείτε να καταλάβετε αν το υποβόσκων νόημα της συζήτησης είναι φιλικό και με καλές προθέσεις ακόμα κι αν ο διάλογος είναι αδέξιος. Την Τρίτη και την Τετάρτη, συνεχίζετε να επανεξετάζετε τη συζήτηση στο μυαλό σας – κι αυτός είναι μάλλον ο λόγος που δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι μέρες γεμάτες ρομαντισμό. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα παιχνίδια, η δημιουργικότητα και η ενέργεια. Ίσως να πρέπει να πάτε με το ραντεβού σας σε μια παιδική χαρά. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η επικοινωνία θα είναι απαραίτητη.

Ζωδια Αιγοκερως

Τα άστρα προδιαθέτουν ένα πολύ ρομαντικό Σαββατοκύριακο, αλλά το υπόλοιπο της εβδομάδας υπάρχει λίγη δράση στον τομέα των ερωτικών σχέσεων οπότε προσπαθήστε να κάνετε κάποια άλλα πράγματα. Τη Δευτέρα, επιλύστε μια διαφορά με την τράπεζά σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη, βρείτε το χρόνο να εκπληρώσετε μια υπόσχεση που έχετε δώσει σε κάποιον/α εδώ και αρκετό καιρό. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, η οικογένειά σας σας χρειάζεται και μπορεί να μην είναι αρκετή η τηλεφωνική επικοινωνία. Το να εμφανιστείτε εσείς οι ίδιοι ίσως θα ήταν επιβεβλημένο. Στη συνέχεια, αυτό το Σαββατοκύριακο, περάστε λίγο χρόνο στη φύση με τον ξέρετε ποιον/ποια. Μήπως να πάτε για κατασκήνωση;

Ζωδια Υδροχοος

Θα κάνετε ένα σωρό συναρπαστικές ανακαλύψεις αυτήν την εβδομάδα. Ο ενθουσιασμός σας για τα ταλέντα όλων των άλλων, και η προθυμία σας να τους αφήνετε να βρίσκονται στο επίκεντρο, έχουν καλές επιπτώσεις για εσάς. Κι εσείς δεν πάτε πίσω, είστε αρκετά ταλαντούχοι. Ένα χαρτάκι από το ΑΤΜ με ένα περίεργο αριθμό υπολοίπου λογαριασμού σας αποσπά από το να εστιάσετε την προσοχή σας σε δημιουργικά έργα την Τρίτη και την Τετάρτη. Γιατί πάντα τα τηλεφωνήματα προς τις τράπεζες διαρκούν τόσο πολύ; Η Πέμπτη και η Παρασκευή όμως θα είναι δικές σας για να καταπιαστείτε με ό, τι θέλετε. Όσο πιο περίεργα και αφηρημένα είναι αυτά που κάνετε, τόσο το καλύτερο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάνετε μια αναπάντεχη ανακάλυψη.

Ζωδια Ιχθυες

Ο κατάλογος των πραγμάτων που θέλετε να κάνετε είναι τόσο μεγάλος που θα έχετε γεράσει πριν καταφέρετε να κάνετε έστω τα μισά από αυτά, κάτι που είναι καλό σημάδι. Σας ενδιαφέρει ο κόσμος, είστε φιλόδοξοι και έχετε να διαθέσετε την απαραίτητη ενέργεια. Αλλά πρέπει να εστιάσετε στο σωστό σημείο. Επιλέξτε ένα πράγμα και κάντε το σωστά τη Δευτέρα. Εάν πάει καλά, περάστε την Τρίτη και την Τετάρτη ξεκινώντας νέα σχέδια. Το μεγάλο μάθημα της Πέμπτης και της Παρασκευής: Όταν όλα έρχονται τα πάνω-κάτω, ούτε ο καλύτερος προγραμματισμός είναι σε θέση να προβλέψει την κάθε μεταβλητή. Το Σαββατοκύριακο έχει ρομαντική και λίγο παλιομοδίτικη διάθεση. Θα είναι υπέροχο!