Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 1 – 8/04

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 1/4 – 8/4

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας από την Τρίτη, οπότε ποια είναι η απορία σας; Η αύρα του έρωτα της είναι θρυλική, η ικανότητα της να ελκύει οποιονδήποτε είναι αναμφισβήτητη και στο δικό σας ζώδιο δεν είναι ούτε ντροπαλή, ούτε μοναχική. Η αγάπη απαντάει στις εκκλήσεις σας, πολύ βιαστικά.

 

 

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν κάποιος σας λέει τι κάνει ο/η πρώην σας, ή αν ρωτάει αν βλέπετε κάποιον και εσείς απλά δεν είστε σε αυτή τη φάση, τη φάση για να μιλήσετε για αυτό δηλαδή. Παραδεχτείτε το οπότε, για να ξεκινήσετε να προχωράτε και πάλι.

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Δεν μπορείτε να φανταστείτε το πώς είναι να μην φλερτάρετε, να μην μπορείτε να κάνετε τα μαγικά σας, καθώς σας βγαίνουν φυσικά. Οπότε, γιατί είστε μόνοι; Από επιλογή σας, σωστά, αυτό είναι! Μια ανανέωση στην κοινωνική σας ζωή, τεστάρει τις επιλογές σας. Καλά τα πράγματα, Δίδυμοι!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Κάποιος μεγαλύτερος στην ζωή σας, είναι ζωτικής σημασίας στο να φέρει τον έρωτα στο δρόμο σας˙ πολύ πιθανό να είναι ένας φίλος που βλέπει την ανάγκη σας για σταθερότητα και αξιοπιστία. Η εμπειρία και η χαλαρή σοφία, ταιριάζει στις διαθέσεις αυτή τη στιγμή Καρκίνοι.

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Η Αφροδίτη προσφέρει κάποια υπερθαλάσσια ενδιαφέροντα, κάποια που είναι πολύ- ταξιδεμένα και με τον Άρη να προσπαθεί να σας βγάλει εκεί έξω, ο συνδυασμός δείχνει τρομερός για αυτούς που ψάχνουν τον έρωτα. Αν είστε σε μια νέα σχέση, προσδεθείτε στις θέσεις σας, συναρπαστικές νέες περιπέτειες σας περιμένουν.

zwdia

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Αν είναι δύσκολο για κάποιον να βρει χρόνο να σας μιλήσει, γιατί ασχολείστε; Όχι, ο Ερμής δεν είναι ανάδρομος, οπότε δεν έχουν αυτή τη δικαιολογία και ακόμα και να ήταν, Παρθένοι, δεν θα ήταν αποδεχτή. Χρειάζεστε κάποιον επικοινωνιακό και κάποιος επικοινωνιακός σας περιμένει εκεί έξω˙ απλά λέω εγώ τώρα…

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Όχι ότι μετράτε ή τίποτα τέτοιο, αλλά τέσσερις πλανήτες στον ουρανό των ερωτικών σας σχέσεων πρέπει να είναι καλό πράγμα, σωστά; Είναι Ζυγοί και είτε είστε σε σχέση, είτε ψάχνεστε, είναι η ιδανική εβδομάδα για αυθόρμητους χαιρετισμούς και δημιουργικά ραντεβού.

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Καθώς ο Ερμής έρχεται για να σας βοηθήσει με τις ατάκες σας, από την Τετάρτη θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να πείτε γεια σε κάποιον που η Αφροδίτη έφερε στο δρόμο σας, τις τελευταίες εβδομάδες ίσως; Αρκετά με τη σιωπή σας!

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Μήπως θα έπρεπε να βγείτε εκεί έξω, με τέσσερις πλανήτες στο ουρανό της κοινωνικότητας σας; Είναι στο χέρι σας Τοξότες, αυτό που μπορούμε εμείς να πούμε είναι ότι οι ευκαιρίες να το κάνετε είναι περισσότερες, με προσκλήσεις να έρχονται στο δρόμο σας. Από ποιον; Αυτό είναι το συναρπαστικό κομμάτι!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Είστε καλύτερα σε σχέση με το πώς πήγαιναν τα πράγματα, πράγματα που μπορεί να σας έκαναν να δουλεύετε υπερωρίες τώρα μειώνονται και το κενό που δημιουργείτε για να σκεφτείτε τη σχέση σας, τώρα σας προκαλεί να κάνετε κάτι για αυτή. Ότι θέλει ο Αιγόκερως, το παίρνει.

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Τα νέα ενδιαφέροντα προχωράνε ταχύτατα τώρα και οι θρυλικές κοινωνικές σας δεξιότητες πιάνουν τόπο, αλλά μήπως προχωράνε πολύ γρήγορα; Χα χα! Τι ακριβώς σημαίνει το γρήγορα θα μου πείτε. Μην ακούτε Υδροχόοι, προχωρήστε όσο γρήγορα θέλετε εσείς!

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Δεν υπάρχει ελπίδα για κάποιον που δεν πιάνει την ευαισθησία σας, οι χοντρόπετσες συμπεριφορές δεν θα αποδώσουν, άσχετα με το πόσο υπέροχοι είναι. Φαίνετε πως σας προσφέρεται μια επιλογή, διαλέγεται αξίες, αντί για ένα όμορφο πρόσωπο; Και βέβαια το κάνετε.