Εβδομαδιαίo Ερωτικό Ωροσκόπιο 13-19/05

ilios-ejagwno-poseidwnas

Εβδομαδιαίo Ερωτικό Ωροσκόπιο 13 εως 19 Μαιου

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Το να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε μπορεί να μην είναι πλέον εναλλακτική, πράγματα έχουν ειπωθεί και επιλογές έχουν γίνει, οπότε φαίνετε πως τα πράγματα είναι διαφορετικά στη γη των Κριών. Απελευθερώστε το παλιό, κόψτε τους δεσμούς που σας ενώνουν και πλησιάστε τον έρωτα από νέα οπτική γωνία. Αγαπήστε τη νέα οπτική γωνία.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)

zodia-taro-45

Έχοντας σκεφτεί τα πάντα πολύ αναλυτικά, ποια είναι η απόφαση σας; Ποιος λέει ότι πρέπει να πάρετε μία; Ίσως το μόνο που χρειάζεστε είναι η επόμενη κίνηση σας και μετά η επόμενη από αυτή και η επόμενη, κλπ. Ένας νέος έρωτας δεν χρειάζεται να εμπεριέχει μεγάλα σχέδια, γιατί δεν βλέπετε απλά πως θα πάει;

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Το να καταλάβετε γιατί οι άνθρωποι κάνουν αυτά που κάνουν είναι δουλειά πλήρης απασχόλησης και είναι μία που μπορεί να μην τελειώσει ποτέ. Ενώ είστε από την φύση σας περίεργοι, Δίδυμοι, δεν έχετε όμως και άλλα πράγματα που πρέπει να επικεντρωθείτε; Η αγάπη σας κυριεύει ολοκληρωτικά αυτή την εβδομάδα, οπότε κυριευτείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)

Αναρωτηθείτε αν η κρύα λογική θα ταίριαζε καλύτερα, τα γεγονότα και οι συμβουλές από φίλους που σας ξέρουν καλά. Γελάτε; Δεν είστε σχεδιασμένοι για κρύα λογική, είστε καρδιά και όχι μυαλό, οπότε αφήστε την ερωτική σας ζωή να κυβερνηθεί από αυτή, να είστε ο εαυτός σας και η αγάπη θα σας βρει.

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)

Πρώτα αναγνωρίστε ποιος είναι στο στόχαστρο σας, γιατί και τι θα φορέσετε. Κινηθείτε στο πλήθος και πηγαίντε πιο κοντά Λέοντες, σαν τα αυθεντικά λιοντάρια που είστε και όταν είστε έτοιμοι, επιτεθείτε! Μην επιτεθείτε βασικά, θα ήταν λίγο τρομακτικό, απλά τριφτείτε λίγο στο πόδι του ή της. Πράγμα που δεν είναι καθόλου τρομακτικό!

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)

Η ευαισθησία είναι το μεσαίο σας όνομα, ή τουλάχιστον αυτό υποτίθεται πως πρέπει να είναι, αλλά ακόμα και εσείς έχετε τις στιγμές σας και κάποιες φορές παίρνετε κρίσιμες αποφάσεις που οι άλλοι δεν περίμεναν από εσάς, ένας νέος έρωτας δεν είναι αυτό που φυσιολογικά θα κυνηγούσατε. Τι είναι φυσιολογικό; Ξεπεράστε το.

zvdia-zwdia-tarw

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)

Η αγάπη δεν περιμένει στο λεωφορείο όπως πάτε προς τη δουλειά σας, ούτε χρονοτριβεί on line με τον νέο καλύτερο εικονικό σας φίλο. Ο Έρωτας απλώνει μπροστά σας ψεύτικα στοιχεία, σχεδιασμένα να σας οδηγήσουν προς μία απρόσμενη πρόσκληση, ακολουθείστε τα για πλάκα.

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)

Υπάρχει κάποια παρεξήγηση; Φαίνετε πως κάποιος προχωράει μια βραδιά ραντεβού, στην οποία εσείς ήσασταν αντίθετοι και έχει μαζέψει υποστήριξη από όλους τους φίλους που δεν άκουσαν την προειδοποίηση σας. Μήπως οι φίλοι σας δεν κατάλαβαν καλά το τι σημαίνει «αφήστε το»; Κάντε μια κουβέντα.

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε, αλλά ότι και να πείτε θα σταλεί αμέσως πίσω, ανεξαιρέτως. Τα κουτσομπολιά είναι διαδεδομένα Τοξότες, συνήθως είστε πολύ καλοί στο να λέτε στους άλλους μόνο όσα θα λέγατε και στα μούτρα του άλλου. Κρατήστε αυτό το πρότυπο σας για να αποφύγετε μια ερωτική σύγκρουση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)

Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος δεν είναι όλος αγάπη και φως, όσο και να θέλαμε να ήταν και όσο και να δουλεύουμε για να φτάσουμε εκεί, κάποιες φορές υπάρχουν τύποι που θα διασταυρωθούν οι δρόμοι σας και θα είναι λιγότερο φωτισμένοι, αλλά θα έχουν μους σοκολάτας και υπέροχο πακέτο κοιλιακών. Μπορείτε να τους διδάξετε, αυτό είναι σίγουρο.

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)

Είστε πιθανότατα ακόμα στην διαδικασία να αφήνετε κάτι πίσω σας, να ξεκαθαρίζετε πράγματα ή να γελάτε με τον εαυτό σας που δεν είπατε ή δεν κάνατε κάτι νωρίτερα σχετικά με τον τρόπο που σας κοιτούσε κάποιος. Την Παρασκευή ο Ήλιος μπαίνει στον ουρανό των νέων ερωτικών σας σχέσεων και η τύχη σας γυρνάει πάλι πίσω.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Ότι βλέπετε εσείς ως μοίρα, κάποιος άλλος μπορεί να το λέει σύμπτωση. Είναι πραγματικά τόσο σημαντικό τι όνομα του δίνεται; Πηγαίνετε με τη δική σας επεξήγηση, το σημαντικό είναι να έχετε το θάρρος να κάνετε καλή χρήση αυτής της συνάντησης ψυχών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00