Εορταστικό 3ήμερο με επικοινωνιακές εκπλήξεις

eytyxia

Εορταστικό 3ήμερο με επικοινωνιακές εκπλήξεις

Το εορταστικό 3ήμερο, ξεκινά με τα δυσκολότερα δυνατά. Η πρώτη ημέρα του ανάδρομου Κρόνου, δίνει το μήνυμα της σοβαρότητας και του μέτρου, σε όλες τις εκδηλώσεις λόγους και συναισθημάτων. Σε όλη αυτήν την βαριά ατμόσφαιρα, υπάρχει και ο φτερωτός Ερμής που θα ενοχλήσει του πάντες με την μόνιμη διάθεση του ,για αλλαγές, προβολή του παρασκηνίου και τις τυχαίες επικοινωνίες – συναντήσεις.

 

 

ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

Κριός: Είσαστε σε μια περισυλλογή και αμηχανία. Σαφώς και αισθάνεστε πλήρεις με την προσωπική σας ζωή, όμως αυτές οι 3 ημέρες κάποιους θα τους προσελκύσει η εικόνα σας, και ίσως να αποπειραθούν να σας πλησιάσουν.

zodia-taro-45

Καρκίνος: Οι αυταπάτες και η σύγχυση, είναι αυτό που σας συμβαίνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Θα υποχωρήσουν και εσείς θα δείτε καθαρά πια, αν το άτομο που υπάρχει στην ερωτική σας ζωή, τελικά σας καλύπτει ή απλά περνάτε μαζί τον καιρό σας.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ζυγός: Η κατάσταση της παρατεταμένης σας μοναξιάς τις επόμενες ώρες θα σταματήσει. Παλιά σας γνωριμία θα εμφανιστεί και θα κάνει την προσπάθεια, να σας κερδίσει, από οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο τώρα σας. Αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις.

Αιγόκερως: Φαίνεται η αλλαγή ήδη στον ορίζοντα. Πολλές και ξαφνικές οι δράσεις ατόμου που κρατιέται στην σκιά σας. Οι όψεις του Κρόνου θα βγάλουν στον αφρό τυχόν ερωτικές επιδιώξεις, τρίτων προς το πρόσωπο σας.

ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Διαθέτετε υπερβολική πίστη στον εαυτό σας, και αυτό προσδίδει μια ασφάλεια στον άνθρωπο σας και στην σχέση σας. Μέχρι την Κυριακή, οτιδήποτε υπήρξε σαν παρεξήγηση και σαν πρόβλημα, θα απομακρυνθεί από το μεταξύ σας. Οι καλύτερες μέρες έρχονται.

tarw-wroskopio-4

Λέων: Οι κόποι σας θα αποδώσουν τις ευκαιρίες που ζητάτε για να καταφέρετε να πλησιάσετε, το ιδιαίτερο άτομο που σας γοητεύει. Αν κινηθείτε σωστά, θα το πετύχετε εύκολα.

Σκορπιός: Δεν υπάρχει καμία πληροφορία που να σας λεει, ότι θα υπάρχει ανοιχτή πρόθεση να σας μιλήσει με αλήθειες το ταίρι σας. Επίσης προσπαθήστε να ακούσετε με προσοχή μεγάλη, τι σας ψιθυρίζει η καρδιά σας.

Υδροχόος: Θα πρέπει να ξεκινήσετε να μιλάτε πιο ειλικρινά για όλα αυτά που υπάρχουν στην ψυχή σας. Το ταίρι σας θα έρθει πιο κοντά και θα σας ανοιχτεί περισσότερο, για αυτά που επιθυμεί…τόσο καιρό.

ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Κινηθείτε προσεχτικά. Οι μέρες έχουν κάτι ύποπτο στην ατμόσφαιρα, που μπορεί να σας ανατρέψει τα δεδομένα. Αφήστε τους τρίτους, τους ενδιαφερόμενους να κάνουν τις προτάσεις τους. Και εσείς στον δικό σας χρόνο απαντάτε.

Παρθένος: Ένα δύσκολο διάστημα μέχρι και την Δευτέρα, που πρέπει να κρατήστε την ψυχραιμία και την καλή σας διάθεση. Πολύς κόσμος από το άσχημο παρελθόν σας, θα σκεφτεί αν σας ξαναπλησιάσει και να σας ζητήσει ευκαιρίες διαλόγου …και προσέγγισης.

Τοξότης: Είστε οι αδικημένοι των ημερών. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό. Οι μέρες δεν δίνουν ευκολίες στην συνεννόηση για κανέναν. Πιο πολύ ενισχύουν τις παρεξηγήσεις και τις αντιθέσεις. Πάντως μια μικρή μερίδα Τοξοτών, θα επανασυνδεθούν.

Ιχθείς: Κατά καιρούς αισθάνεστε ότι είσαστε μόνοι. Όμως αυτό θα αλλάξει από σήμερα – αύριο, που η Αφροδίτη δίνει τις καλύτερες όψεις πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, και σας κάνει το απόλυτο επίκεντρο. Όσοι έχουν χαθεί από την ζωή σας, τώρα θα επανεμφανιστούν.