Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/02 Τετάρτη

85135

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/02

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Είναι πια θέμα χρόνου, να βρεθείτε μέσα σε καινούργιες καταστάσεις, ερωτικές και οικονομικές, που θα σας φτιάξουν την ψυχολογία μόνιμα!
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Ταύρος: Σκεφτείτε πιο διεξοδικά αυτά, που υπάρχουν στο παρόν σας και πως μπορείτε να τα κάνετε να λειτουργήσουν υπέρ σας. Διώξτε όποιον και ότι σας βαραίνει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Αν μείνετε μόνο με τις σκέψεις δεν θα καταφέρετε, να έχετε το άτομο που απασχολεί την καρδιά σας. Προχωρήστε και σε άμεσες δράσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Καρκίνος: Μπορεί στο τώρα, να μην έχετε την θετική ανταπόκριση που περιμένετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά γύρω στην πανσέληνο, αυτό θα αλλάξει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Λέων: Δεν χρειάζεται να υιοθετείτε κάθε τι που σας λένε. Ούτε καν να το πιστεύετε. Με τον Δία ανάδρομο, όλα τείνουν να δείχνουν υπερβολικά αληθινά.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Παρθένος: Μια σειρά από αποκαλύψεις, θα πέσουν στην αντίληψη σας και θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που ξέρατε, για τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ζυγός: Δεν χρειάζεται να κυνηγάτε κάποιον. Όποιος πραγματικά σας θέλει ξέρει και που μπορεί να σας βρει, αλλά και πως να σας πλησιάσει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Όλα αλλάζουν και εσείς πρέπει να προσαρμοστείτε, σε αυτές τις καλές αλλαγές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε κέρδος αισθηματικό και οικονομικό.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Τοξότης: Με την Πανσέληνο να πλησιάζει, εσείς θα βρεθείτε στο ερωτικό επίκεντρο πολύ κόσμου, που θα θελήσει να κατακτήσει το μυαλό και την καρδιά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

Αιγόκερως: Μπορείτε να μην κάνετε και τίποτα. Το ότι σας προτείνουν και σας ωθούν, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσετε ξένα βήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Υδροχόος: Η ιστορία γράφεται και εσείς είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Η έκλειψη που πλησιάζει, θα σας δώσει απαντήσεις αλλά και δύναμη σε κάθε επίπεδο της ζωής σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Ιχθείς: Αν τελικά σε αυτά που σας προτείνει ο άνθρωπο σας, δεν βρίσκεται κάτι που να σας ενδιαφέρει, τότε ίσως και να είσαστε με το λάθος άτομο.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.