Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 10/02 Παρασκευή

zvdia-zwdia-zodia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 10/02

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Το πρότυπο που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, για το άτομο που θα θέλατε να συνεχίσετε την ζωή σας, ίσως να μην είναι και αυτό που υπάρχει στο παρόν σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ταύρος: Είσαστε κάποιες φορές υπερβολικά επιθετικοί με τον άνθρωπο σας, ειδικά για το παρελθόν του. Αν τελικά δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, πάρτε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Μια καλή ημέρα, που θα μπορέσετε να έχετε σοβαρές και αναλυτικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας. Ίσως και για κάποια δέσμευση.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Καρκίνος: Μην κοιτάτε συνέχεια, τι κάνουν οι άλλοι με την ζωή τους. Αυτό που χρειάζεται είναι να ασχοληθείτε πιο ενεργά, με τις δικές σας επιθυμίες.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Λέων: Τίποτα εσάς πια δεν σας γοητεύει. Έχετε περάσει πολλές αντιξοότητες, και το μόνο που ζητάτε είναι να μπορέσετε πια να ισορροπήσετε στην αισθηματική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Αν αυτό που σας δίνει ο άνθρωπος σας, αισθάνεστε ότι δεν είναι αρκετό, ίσως και να έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε πιο αναλυτικά.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός: Μην λέτε σε κανέναν το τι κάνετε μέσα στην προσωπική σας ζωή. Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας, λύστε το στο μεταξύ σας μόνο.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

tarw-taro-xartomanteia

Σκορπιός: Μπορείτε να ξανασκεφτείτε, τις προτάσεις που σας έχει κάνει κάποιο ταίρι από το παρελθόν σας για επανασύνδεση. Δεν σας πιέζει κανείς.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Τοξότης: Ξεχάστε ότι έγινα στο πρόσφατο παρελθόν και δείτε πως μπορείτε να ασχοληθείτε πιο παραγωγικά με το παρόν και τα οικονομικά σας δεδομένα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα αυτές τις ημέρες της πανσελήνου, γύρω από τον ερωτικό σας τομέα. Ίσως τελικά να βρεθεί και κάτι που να σας έλξει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Υδροχόος: Μην διστάσετε να πείτε την άποψη σας, σε όλα αυτά που δεν σας αρέσουν μέσα στην σχέση σας. Το πιο πιθανόν είναι να εισακουστείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Παρθένος

Ιχθείς: Τα λόγια σας έχουν πληγώσει τον άνθρωπο σας. Ίσως και να έχετε και δίκιο. Ωστόσο, κάντε και τις προτάσεις για το άμεσο μέλλον…. το κοινό.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.