Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 12/02 Κυριακή

zwdia-sexualiko-profil-tayrou

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 12/02

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Πολλά τα ευχάριστα που σας έρχονται, από την μεριά του συντρόφου σας, που το μόνο που πια ζητά είναι να είστε μαζί και καλά, μακριά από αντιξοότητες.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Ταύρος: Η αγάπη που σας αποδίδεται από τον άνθρωπο σας, αυτήν την εποχή θα περάσει σε πιο πρακτικό επίπεδο και το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα σας συγκινήσει.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Έχετε τάση φυγής από τα πάντα και τους πάντες. Αυτό είναι μια ψυχολογία που ακουμπάει σε παλιότερες ερωτικές αποτυχίες. Αλλάξτε το.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Καρκίνος: Μια μέρα με πολλές υποχρεώσεις, που θα σας κάνει να πρέπει να ανεβάσετε ρυθμούς για να τα προλάβετε όλα. Το ταίρι σας μόνο μην ξεχάσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Οι τσιγκουνιές δεν είναι για εσάς και την φιλοσοφία σας. Αυτός που είναι μαζί σας, θα πρέπει να κάνει ότι καλύτερο για να σας έχει δίπλα του.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Παρθένος: Υπάρχουν τελικά μεγάλες διαφορές μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει εσείς σαν πιο αποφασιστικό ζώδιο, να το διορθώσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ζυγός: Με την Αφροδίτη σε ερωτικές όψεις με τον Ερμή, εσείς θα γίνεται το απόλυτο επίκεντρο νέων γνωριμιών που θα σας ανεβάσουν κατακόρυφα την ψυχολογία.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Είναι μια περίοδος που είσαστε σε μια κατάσταση αναμονής, για τις απαντήσεις, σε δικές σας προτάσεις, που έρχονται από κάποιον πρώην ταίρι σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Τοξότης: Μην πείτε πολλά σήμερα. Οι όψεις του Δία με τον Κρόνο είναι δύσκολες και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να οδηγηθείτε, σε εντάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Σκορπιός

Αιγόκερως: Η πίστη και η δυναμική της προσωπικότητα σας, είναι τα εν γένει χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να φύγετε, από τις παλιές και άσχημες αναμνήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Λέων

Υδροχόος: Οι υποθέσεις που κάνετε μέσα στο μυαλό σας, ίσως και να είναι και λάθος. Αυτό που χρειάζεται είναι να ρωτήσετε ευθέως, αυτά που σας προβληματίζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Ιχθείς: Μια σκέψη που υπάρχει μέσα στο κεφάλι σας, συσχετίζεται με το να πλησιάσετε κάποιο άτομο από το παλιό σας παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.