Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 06/03 Δευτέρα

imerisies-22314

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 06/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Όλα αυτά που σας έχουν πει έχουν πέσει στο κενό. Ίσως και κάπως έτσι να ξεκολλήσει και το μυαλό σας, από τις παλαιότερες εμμονές.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ταύρος: Δεν υπάρχει κάτι που να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη για όλα αυτά που έχετε ζήσει στο παρελθόν, ακόμη και αν το πρώην ταίρι σας, ζητάει νέα ευκαιρία.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Δεν έχετε κάνει και κάτι που να δικαιώνει το περίτρανη φήμη του ζωδίου σας. Είσαστε όλως περιέργως αμίλητοι, για τα θέματα που σας βαραίνουν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Καρκίνος: Πολλά τα λόγια, που θα ακούσετε από τον άνθρωπο σας, που είναι σε μια αγανάκτηση για όλα αυτά που του τάξατε και τελικά δεν τα κάνατε.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Λέων: Έχετε όλα τα φόντα, να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο για εσάς, έτσι επιτέλους να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή. Πάντως το σύμπαν σας ακούει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Όλα έχουν καλυτερεύσει. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να αφήσετε και εσείς επιτέλους τις εμμονές του παρελθόντος να ξεχαστούν.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός: Έχετε ανάγκη την ελευθερία, μέσα στην προσωπική σας ζωή. Το ότι έχετε σχέση δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαστε συνεχώς μέσα σε μια γυάλα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Σκορπιός: Οι σκοποί σας έχουν γίνει πια ξεκάθαροι και το μόνο που αποζητάτε είναι να εκφραστούν και οι αληθινές προθέσεις πια του συντρόφου σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Τοξότης: Όλα είναι σχετικά τελικά. Αυτό που έχετε ανάγκη είναι να μείνετε μόνοι και να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Οι φίλοι είναι κοντά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Σκορπιός

Αιγόκερως: Η ψυχολογία σας έχει γίνει ασανσέρ. Αυτό συσχετίζεται με την ιδιότροπη συμπεριφορά του συντρόφου σας, που μόνο σας μπερδεύει.
ια Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Υδροχόος: Δεν είστε εσείς για να ακολουθήσετε την κοινή ροή των πραμάτων. Εξίσου ζητάτε κάποιον ιδιαίτερο άνθρωπο για την ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Ιχθείς: Δεν έχετε να αλλάξετε καμία γνώμη ή άποψη. Αυτοί είστε και τελικά σε όποιον αρέσετε. Για τους άλλους δεν θα μπορέσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.