Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/03 Σάββατο

97723020

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Ότι και να πείτε δεν θα εισακουστείτε. Αυτό που έχει σημασία, είναι να βρείτε εσείς τι είναι τελικά αυτό που σας πονά, και σας δημιουργεί στην σχέση σας αναστατώσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Ταύρος: Έχετε αρκετές προτάσεις. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει από σήμερα και μέχρι να φύγει ο Μάρτιος σε κάποιους να απαντήσετε… απορριπτικά!
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Το μυαλό σας, με ένα Δία από τον Ζυγό, έχει μπλεχτεί μεταξύ δύο ατόμων. Αυτός αδικεί τους άλλους. Άμεσα ξεκαθαρίστε την θέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Καρκίνος: Μην είστε και τόσο κάθετοι στις θέσεις σας, και ειδικά προς τον άνθρωπο σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε ένα κοινό μονοπάτι.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Λέων: Μπορεί στο παρόν να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, αλλά το ευχάριστο είναι, ότι ο σύντροφος σας, έχει την διάθεση να λύσει τα πάντα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Το να είστε μόνοι σας, αυτήν την εποχή μόνο σε καλό θα σας βγει στην αισθηματική σας ζωή. Οικονομικά και οικογενειακά θέματα, απαιτούν την προσοχή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Ζυγός: Μπορεί να έχετε χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά τα άστρα λένε, ότι δεν είναι και το τέλος. Από τον νέο μήνα, θα έχετε και πάλι επανένωση.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Σκορπιός: Έχετε όλα τα καλά της Αφροδίτης να σας περικυκλώνουν. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, απλά αφήστε τους άλλους να σας προκαλέσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Τοξότης: Η τεχνητή αδιαφορία που δείχνετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, έχει πιάσει τόπο. Το μόνο σίγουρο είναι άμεσα θα έχετε νέα του.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Σκορπιός

Αιγόκερως: Όλα έχουν ένα χρονικό όριο αναμονής ή υπομονής. Περί αυτού, καλό θα ήταν να ενημερώσετε το ταίρι σας, για να μην υπάρξουν εκπλήξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Υδροχόος: Μην αφήνεστε μόνο στους δρόμους, που σας δείχνουν, οι άλλοι. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσετε να είστε ο εαυτός σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Ιχθείς: Πολλά τα καλά νέα που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, και σας ανοίγουν πιο τις πόρτες για να πάτε την σχέση σας πιο σοβαρά.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.