Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 02/04 Κυριακή

paixnidi-rantevoy

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 02/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Σας έχουν ασκήσει έντονη κριτική από τα οικεία σας περιβάλλοντα για την σχέση που διατηρείτε. Ίσως και να βλέπουν κάτι που δεν βλέπετε εσείς.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Ταύρος: Είσαστε μέσα στα νεύρα, με όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας. Λάθος συμπεριφορά. Ένας διάλογος ειλικρινής θα βοηθούσε.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Μην απομονώνεστε επειδή, έχετε χωρίσει. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να ασχοληθείτε αυτήν την εποχή με αυτά που σας χαροποιούν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Καρκίνος: Υπάρχει μια μελαγχολία στο βλέμμα σας. Αυτό είναι κάτι που ξεκινάει από τα λάθη που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην προσωπική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Λέων: Όλα έχουν έναν όριο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πια να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας και να βρείτε τι πια μπορεί να σας ανανεώσει σαν ζευγάρι.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Είσαστε άκρως συναισθηματικοί, αυτές τις ημέρες. Το ταίρι σας, έχει την διάθεση να αλλάξει πολλά και να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Ζυγός: Είστε το ζώδιο που μέσα στον μήνα του Απριλίου, θα έχετε τις περισσότερες επανασυνδέσεις και προτάσεις για γάμο – συγκατοίκηση.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Σκορπιός: Η θετική σας ενέργεια είναι κάτι που περνάει στους ανθρώπους γύρω σας. Αυτό είναι κάτι που τους κάνει να σας αγαπούν πολύ περισσότερο.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Δεν έχετε πια καμία δικαιολογία, για να μείνετε μόνοι σας. Ο νέος μήνας, θα έχει πολλές ανατροπές που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε,
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Αιγόκερως: Είσαστε τόσοι λαμπεροί, με τις όψεις που κάνει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα πάνω στον οίκο σας, που θα γίνετε άκρως γοητευτικοί για όλους.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Υδροχόος: Είσαστε από όλα τα θέματα πια ικανοποιημένοι και καλυμμένοι, άρα το μόνο που απομένει είναι να βρείτε και τον κατάλληλο σύντροφο, άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς: Έχετε πάθει ανοσία στις αποτυχίες και τους χωρισμούς. Όλα έχουν το όριο τους, άρα να είστε προσεχτικοί σε αυτά που θα δείτε προσεχώς.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.