Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 07/04 Παρασκευή

sagittarius-passion

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 07/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Εσείς με τόσους ανάδρομους πλανήτες και μέχρι τις 15/04, ευνοήστε σε υποθέσεις κληρονομικών αλλά και ισχυρών επανασυνδέσεων.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Ταύρος: Το Σαβ/Κο θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με τον άνθρωπο σας που θα σας κάνουν πια να μπείτε σε μια διαδικασία για να δεσμευτείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Με την Αφροδίτη να αλλάζει πορεία, εσείς θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι σε όλα σας. Μέσα σε αυτά, θα υπάρξουν ψίθυροι και από το παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Καρκίνος: Αν δεν ξέρετε ποιον και γιατί να τον διαλέξτε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μείνετε μόνοι σας και να σκεφτείτε το δικό σας συμφέρον.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων: Δεν χρειάζεται από τώρα να διατυμπανίζετε σε όλους, για την καινούργια σας κατάκτηση – σχέση. Αφήστε πρώτα να περάσει ο καιρός.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Παρθένος: Πολλά τα εμπόδια που υπάρχουν γύρω και μέσα στον δεσμό σας. Δεν υπάρχει ωστόσο λόγος για να δημιουργούνται εντάσεις. Όλα λύνονται.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ζυγός: Σίγουρα θα πρέπει να μην ανοίγετε τις πόρτες τις καρδιάς σας, σε άτομα που έχουν δείξει ανάρμοστη και λάθος συμπεριφορά προς εσάς
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Σκορπιός: Σίγουρα υπάρχουν πολλά κενά μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που σας το έχει αναφέρει και ο σύντροφος σας, άρα ώρα για δράση.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Μην ζητάτε από τρίτους να σας βοηθήσουν μέσα στην σχέση σας. Το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε είναι να παρεξηγηθείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Αιγόκερως: Οι μέρες μέχρι την Πανσέληνο, έχουν μια ερωτική δυναμική στην ατμόσφαιρα και το μόνο που χρειάζεται είναι, να θέσετε τους στόχους σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Υδροχόος: Χρειάζεται να μιλήστε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας, για όλες αυτές τις αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε σε σπίτι και εργασία.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Ιχθείς: Οι φίλοι και οι γνωστοί σας έχουν παράπονα από εσάς. Από την ώρα που μπλέξατε με καινούργιο έρωτα, έχετε χαθεί από τις παρέες.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Α 

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Β

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.