Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/04 Τρίτη

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα, όπου κάπου μέσα σε όλα …πρέπει να εντάξετε και την αισθηματική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ταύρος: Η έννοια σας είναι ακόμη στο παρελθόν. Δεν έχετε κάνει φυσικά και κάποια μεγάλη προσπάθεια, για να ξεχαστείτε. Εσείς μόνο ξέρετε το γιατί.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Αν όλα ήταν τόσο εύκολα στην αγάπη, τότε δεν θα υπήρχαν χωρισμοί. Από πλευράς σας, πάντως κάντε την προσπάθεια σας για να είστε καλά.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Καρκίνος: Η αισθηματική μοναξιά που βιώνετε, δεν θα πρέπει να σας κάνει να σκέφτεστε, το γεγονός, ότι μια επιστροφή σας στο παρελθόν ίσως και να άλλαζε την παρούσα κατάσταση.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Σκορπιός

Λέων: Δεν έχετε όρεξη και πάλι να ακούσετε τα ίδια. Κάποιος ίσως και να προσπαθεί να σας καθυστερήσει, από όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Μην σκέφτεστε μόνο πως, θα προσφέρετε χαρά στον άνθρωπο σας. Σκεφτείτε, τι άλλο μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας γενικότερα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ζυγός: Οι ζήλιες που σας έχουν κάνει τόσο επιθετικό με τον άνθρωπο σας, ίσως και να μην έχουν το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Σκορπιός: Δεν είσαστε ακόμη έτοιμοι να περάσετε σε δεσμεύσεις με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι, και κάτι που σίγουρα πρέπει να του το πείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Η ευτυχία δεν είναι ένα πέλαγος που πέφτετε μέσα. Είναι μόνο μερικές στιγμές, που πρέπει σοφά να επιλέγετε και να ζείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Αιγόκερως: Μην είστε αφελείς. Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι ο άνθρωπος σας έχει προβλήματα και δεν μπορεί να σας βάλει προτεραιότητα του.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Υδροχόος: Δεν έχετε ακόμη αποδεχτεί τον ερωτικό χωρισμό. Αυτό είναι ένα λάθος, που μόνο σας καθυστερεί από όλα αυτά που θέλετε να κάνετε.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Ιχθείς: Αυτό το διάστημα είστε λίγο αυταρχικοί με τον άνθρωπο σας. Όλα έχουν ένα όριο και γι’ αυτό βρείτε, πραγματικά τι σας φταίει.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.