Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/04 Πέμπτη

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Είσαστε αυτές, τις ημέρες, πάρα πολύ σκεπτικοί για όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας. Ίσως και να έχει έρθει ο καιρός για αλλαγές.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Ταύρος: Εσείς αυτήν την εποχή, δεν έχετε καμία διάθεση για να προβείτε σε πιο ουσιαστικές δεσμεύσεις μέσα στην σχέση σας. Από Μάιο τα πράματα θα είναι πιο ευνοϊκά.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Θα πρέπει να εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτό σας. Και εσείς οι ίδιοι βλέπετε ότι το ταίρι σας, έχει ανάγκη να ακουμπήσει επάνω σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Καρκίνος: Υπάρχει μια σκιά μέσα στην σχέση σας, και έχει να κάνει με το παρελθόν σας. Αυτό είναι ένα δικό σας πρόβλημα που πρέπει να το λύσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Λέων: Πολλά αυτά που κρύβετε μέσα στην καρδιά σας και έχουν να κάνουν, με κάποιες υποθέσεις από παλιά, που ακόμη δεν έχουν λήξει.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Η καρδιά σας έχει ακόμη ανοιχτές πληγές. Αυτό που έχει σημασία, είναι να βρείτε την δυναμική και να το ξεπεράσετε. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Ζυγός: Η μόνη σας έννοια έχει γίνει πως θα καταφέρετε να κερδίσετε τον άνθρωπο σας πίσω. Αυτό είναι και κάτι που σας έχει απομακρύνει από την υπόλοιπη σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Σκορπιός: Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια χρόνου, για να περιμένετε απαντήσεις από τον άνθρωπο σας. Ακούστε και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Τοξότης: Τα πράματα κάθε μέρα αλλάζουν προς το καλύτερο. Αυτό θα το δείτε να γίνεται πράξη, από την πλευρά του ανθρώπου σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Αιγόκερως: Πολλά τα θέματα και οι εκκρεμότητες, που έχετε να συζητήσετε με τον σύντροφο σας, για τις μελλοντικές δεσμεύσεις, αλλά και τα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Υδροχόος: Είσαστε το επίκεντρο του σύμπαντος αυτές τις ημέρες. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να σας φέρει κάτι από το παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Ιχθείς: Είσαστε αναστατωμένοι, με όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, και ευθύνονται τρίτοι. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λύσετε άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.