Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 21/04 Παρασκευή

zodia-9874

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 21/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Τα μάτια σας έχουν πιάσει, κάποιον που και αυτός σας κοιτάζει έντονα. Το πιο πιθανόν είναι μέσα στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει και το σχετικό διπλωματικό πλησίασμα.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ιχθείς

Ταύρος: Έχετε την ικανότητα να διαβάζετε τους άλλους, εύκολα. Τώρα θα σας πλησιάσουν καινούργια άτομα, που θα θελήσουν να σας κεντρίσουν το ερωτικό ενδιαφέρον.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Το μυαλό σας είναι μέσα σε πολλά μονοπάτια και ακόμη, δεν έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις. Καλύτερα να το αφήσετε, για τις αρχές του Μαΐου.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Καρκίνος: Ζείτε μια ευνοϊκή περίοδο που όλα έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Μέσα σε όλα αυτά, και ο άνθρωπος σας, που επιθυμεί να σας μιλήσει για το μέλλον σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Λέων: Ζείτε μια ασκητική ερωτική ζωή, που όμως δεν έχετε και περαιτέρω επιλογές. Από τον νέο μήνα, θα πρέπει να λύστε με τον άνθρωπο σας, όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Ο σύντροφος σας, μετά από κάποια θέματα που επιθυμεί να λύσει με το παρελθόν του, θα σας κάνει τις πρακτικές και σοβαρές του πια προτάσεις για την κοινή σας πορεία.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ζυγός: Οι δυνατότητες σας είναι πολύ πιο πάνω, από αυτό που ζείτε στο τώρα. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε και πολλά καλά οικονομικά νέα.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Σκορπιός: Με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη φορά, εσείς θα βρεθείτε σε διλήμματα, τα οποία συσχετίζονται με το παρελθόν, που θέλει να επιστρέψει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

xartomanteia

Τοξότης: Μην αφήνετε κανέναν να σας πιέζει ψυχολογικά. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε. Οι συζητήσεις μέσα στην εβδομάδα, θα βοηθήσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Αιγόκερως: Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια. Αυτό θα φέρει στα μονοπάτια σας, νέο κόσμο, οικονομική άνεση αλλά και τύχη σε επανενώσεις αισθηματικές.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Υδροχόος: Εσείς και το ατίθασο πνεύμα σας, έχετε πικράνει κάποιον που ξέρετε ότι είσαστε η ερωτική του “συμπάθεια”! Αυτό φροντίστε να το αλλάξετε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Ιχθείς: Όλα έχουν ένα όριο και το δικό σας… το έχετε κάνει λάστιχο. Δεν γίνεται όμως μόνο να δίνεται, να ξεβολεύεστε και τελικά να μην εισπράττετε τίποτα.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.