Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 22/04 Σάββατο

gynaika-zygos-rantevoy-antras-toksotis

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 22/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Οι δράσεις σας έχουν παραξενέψει τον άνθρωπο σας. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα έχετε κάποια ερωτήματα – παράπονα, που θα σας ξεβολέψουν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Ταύρος: Με τον Ήλιο πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς σίγουρα μπορείτε να κάνετε όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, απλά πραγματικότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Μην βγαίνετε εκτός εαυτού, επειδή το ταίρι σας, σας είπε κάτι που ίσως και να σας ξεβόλεψε. Μέσα από τον διπλωματικό σας λόγο, όλα μπορείτε να τα διορθώσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Καρκίνος: Όλα αυτά που σας λένε, ίσως και απλά να είναι υπερβολές, για να σας γνωρίσουν καλύτερα. Κρατήστε την αξιοπρέπεια σας ψηλά.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Αιγόκερως

Λέων: Κάποιος σας κάνει ερωτικά σινιάλα και εσείς ακόμη δεν τα έχετε αντιληφθεί. Μέσα στο Σαβ/Κο, θα έχετε και τις πρακτικές κρούσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Μην κάνετε διάφορα περίεργα σενάρια μέσα στο μυαλό σας. Δεν υπάρχει λόγος. Για όλες τις απορίες, σίγουρα θα πρέπει να ρωτήσετε τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Ζυγός: Όλα αυτά που κρύβετε για το παρελθόν σας, κάποια στιγμή θα πρέπει να τα διώξετε από το μυαλό σας. Η ζωή συνεχίζεται και είναι και ωραία.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Σκορπιός: Είσαστε ή τελικά αισθάνεστε περιορισμένοι μέσα σε σχέσεις που δεν σας εκφράζουν. Πριν φύγει ο Απρίλιος, κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Τοξότης: Το ταίρι σας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας πει, κάποιες εξελίξεις που αφορούν το παρελθόν του, και σας ανοίγουν νέους δρόμους.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Αιγόκερως

Αιγόκερως: Θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεχάσετε αυτά τα άσχημα που έγιναν, και να αφήσετε χρόνο για όλα, τα καλά που σας πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Υδροχόος: Είσαστε σπάταλοι στα αισθήματα σας. Επικεντρωθείτε σε αυτά που επιθυμείτε και όλα τα άλλα αφήστε τα να φύγουν, από το μονοπάτι σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Ιχθείς: Μπορεί να περνάτε μια προσωρινή κρίση μέσα στον δεσμό σας, αλλά αυτό είναι κάτι που μέσα στον μήνα αυτόν, θα λήξει οριστικά.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.