Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/11 Τρίτη

prwin-epanasyndesi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/11

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Οι Κριοί που έχουν χωρίσει, θα μπορέσουν να έρθουν και πάλι σε μια καλή συνεννόηση, και να δώσουν στα αληθινά τους συναισθήματα, μια ευκαιρία.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Καρκίνος

Το βλέπετε και εσείς Ταύροι. Η ερωτική υπόθεση, που έχετε με τον άνθρωπο σας, έχει συνεχώς σκαμπανεβάσματα και έχει κουράσει πια και τις δύο πλευρές.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Παρθένος

zodia-taro-45

 

Εν δεν πείτε αυτά που έχετε μέσα στο κεφάλι σας Δίδυμοι, δεν θα ησυχάστε. Βρείτε λοιπόν, την κατάλληλη χρονική στιγμή, και μιλήστε με όλη σας την ειλικρίνεια.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Ιχθείς

Αφιερώστε παραπάνω χρόνο στον άνθρωπο σας Καρκίνοι. Σας έρχεται γκρίνια, η οποία ακουμπάει και το αμαρτωλό σας παρελθόν. Προσοχή.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Αιγόκερως

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι μέρες με τόση αστρολογικοί κινητικότητα Λέοντες, είναι μόνο για το καλό σας. Πολλά περίεργα, αυτά που θα ανακαλύψετε για τον σύντροφο σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι σε μια φάση, που όλα τους ενοχλούν. Ίσως σε αυτό να φταίει και η δυσκολία που αντιμετωπίζουν, στην αισθηματική τους πραγματικότητα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Παρθένος

Οι προοπτικές σας είναι Ζυγοί ιδιαίτερα μεγάλες, και αυτό σίγουρα θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να τα οργανώσετε σωστά.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Τοξότης

Είσαστε οι τυχεροί της περιόδου Σκορπιοί. Κάποιος μεγάλος σας έρωτας από το παρελθόν, θα σας επισκεφτεί και θα ζητήσει νέα – δεύτερη ευκαιρία.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι σκέψεις και οι πράξεις σας, αυτόν τον καιρό Τοξότες δεν είναι εναρμονισμένες. Συγκεντρωθείτε λίγο περισσότερο, σε όλα αυτά που επιθυμείτε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Λέων

Αν δεν κάνετε κάτι εσείς αυτήν την περίοδο Αιγόκεροι, τίποτα δεν θα προοδεύσει. Το μόνο που απομένει είναι να έρθουν και οι κατάλληλες ευκαιρίες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο διάλογος σας Υδροχόοι, με τον σύντροφο σας, έχει πιάσει τόπο. Αυτά που έχετε ζητήσει θα γίνουν και άνετα, μέσα σε αυτό το έτος μπορείτε να περάσετε σε επισημοποιήσεις.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

Το κύριο άγχος σας, είναι πότε το ταίρι σας Ιχθείς, θα αφήσει οριστικά το παρελθόν του, πίσω και μακριά από την καθημερινότητα σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με:

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.