Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 30/04 Κυριακή

ζώδια-αστρολογια-ωροσκοπος

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 30/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Έχετε δώσει στον άνθρωπο σας, τον καλύτερο σας εαυτό. Αυτό έχει ανταπόκριση θετική και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να σας ζητήσει… κάτι πιο επίσημο.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Ταύρος: Όλα αυτά που σκέφτεστε και αγχώνεστε έχουν την λύση τους. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας …και θα δείτε ότι όλα μπορούν να γυρίσουν υπέρ σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Κάπου η υπομονή σας, θα πρέπει να βάλει μια τελεία. Έχετε δώσει πολύ χρόνο, ενέργεια και αγάπη. Αν δεν εισπράττετε τελικά κάτι αντίστοιχο… φύγετε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Καρκίνος: Είσαστε σε μια φάση ζωής, που υπάρχει πια η μεγάλη ανάγκη για να κάνετε με τον άνθρωπο σας, μια επόμενη κίνηση. Τα χρήματα θα υποστηρίξουν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Λέων: Δεν χρειάζεται να μιλάτε συνεχώς για το παρελθόν σας, σε άτομα που έχουν μόλις τώρα εισέλθει στην καθημερινότητα σας. Δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Όλα αυτά που έχετε περάσει με τον άνθρωπο σας, σας έχουν φέρει πιο κοντά και το πιο πιθανόν… μέσα στο Καλοκαίρι κάτι να αλλάξει.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ζυγός: Μην ανακοινώνετε ακόμη τα σχέδια σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να δείτε αν και ο άνθρωπος σας, κινείται παράλληλα με τις δικές σας επιλογές.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Σκορπιός : Είσαστε από τα πιο ανατρεπτικά ζώδια, σε κάθε τομέα. Αυτό είναι και κάτι και τους γύρω σας, να μην βαριούνται ποτέ την παρέα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Τοξότης: Δεν μπορείτε να παραμένετε μέσα σε σχέσεις, που δεν σας προσφέρουν τίποτα. Άρα, κρατηθείτε μακριά από κάτι ανάλογο.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Αιγόκερως: Είσαστε μέσα σε πολλές επιλογές και αυτό που έχει σημασία, είναι να βρείτε το κατάλληλό άτομο, που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Υδροχόος: Θα ήταν λάθος να συγκρίνετε κάποιον πρώην σας σύντροφο, με αυτό που ζείτε στον τώρα. Κανείς δεν είναι καλύτερος, μόνο διαφορετικός.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ιχθείς: Το μυαλό και η καρδιά σας, έχουν δώσει την έγκριση για την καινούργια γνωριμία που έχετε. Τα άλλα… θα έρθουν από την άλλη πλευρά.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.