Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 06/05 Σάββατο

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 06/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Οι θεωρίες γύρω από την αγάπη, δεν είναι για εσάς. Εσείς επιθυμείτε πράξεις και αποδείξεις αγάπης. Κάτι ανάλογο θα σας ζητηθεί.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Ταύρος: Δεν έχετε ακόμη ξεπεράσει μια αγάπη από το παρελθόν. Αυτό ίσως να είναι και μια παγίδα, που βάζετε στον εαυτό σας. Προσέξτε το .
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Δεν μπορείτε πια να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα στο μυαλό σας, τι θέλετε και ποιον.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Καρκίνος: Οι δρόμοι οι παράλληλοι που ακολουθείτε, δεν θα σας δώσουν αυτό που ζητάτε. Το πιο πιθανόν είναι να σας μπερδέψουν παραπάνω.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Λέων: Υπάρχει κάποιος που αναζητά την συντροφιά σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε μέσα στις επόμενες ημέρες, μέσα από μια ερωτική του εξομολόγηση.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Παρθένος: Οι πρωτοβουλίες που θα πάρει ο άνθρωπος σας, θα σας συγκινήσουν. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν και οι πιο σοβαρές προτάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Ζυγός: Η κριτική σας, κάποιες φορές ίσως και να ενοχλεί τον άνθρωπο σας, ίσως και να τον πιέζει. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, εσείς μην πειραματίζεστε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Θα πρέπει να κάνετε έναν πιο αναλυτικό διάλογο με τον άνθρωπο σας. Υπάρχουν πολλά θέματα που εκκρεμούν και πρέπει να λυθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Τοξότης: Οι επισκέψεις κατά καιρούς που έχετε από το παρελθόν σας, το μόνο που μπορεί να προκαλέσουν είναι μεγάλο πρόβλημα στην σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Αιγόκερως: Η συντροφικότητα που υπάρχει από την άνθρωπο σας, προς εσάς, θα σας κάνει να αισθανθείτε μεγάλη ασφάλεια και σταθερότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Αιγόκερως

Υδροχόος: Διαθέστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας, στον άνθρωπο σας που επιθυμεί να συζητήσετε κάτι περισσότερο για το άμεσο μέλλον σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Ιχθείς: Υπάρχουν πολλές αντιφάσεις, μέσα στον δεσμό σας που σίγουρα σας έχουν κάνει και προβληματίζεστε πολύ. Έχει έρθει ο καιρός για αλλαγές.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.