Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 17/05 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 17/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Τα επικοινωνιακά σας λάθη, έχουν πληγώσει τον άνθρωπο σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις πιο αναλυτικές.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Ταύρος: Μπορεί να έχετε χάσει την ερωτική σας ένταση ή ενθουσιασμό, μέσα στον δεσμό σας, αλλά αυτό ευτυχώς είναι μόνο προσωρινό.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Δεν είσαστε εσείς και για πολλά ζόρια. Αν τελικά δεν μπορείτε να συμφωνήσετε σε μια συνισταμένη με τον άνθρωπο σας, ίσως και να πρέπει να γίνουν αλλαγές.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Καρκίνος: Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις, στα θέματα της εργασίας σας, αλλά μην έχετε κάποιο άγχος, αυτό άμεσα αλλάζει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Το μυαλό σας κάνει κύκλους, γύρω από το παρελθόν. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες είναι πιθανόν …και να σας έρθει κάτι που θα σας αναστατώσει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Παρθένος: Τα αισθηματικά σας έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας πιο αναλυτικά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ζυγός: Η μετριότητα που διέπει τον δεσμό σας, σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα. Μάλλον θα πρέπει να μιλήσετε και να λύσετε τις διαφορές σας,
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Σκορπιός: Διαθέστε χρόνο στην εργασία σας και μην καταπιάνεστε μόνο με τους έρωτες. Αυτό, θα το ζήσετε στην πλήρη έκταση του το Καλοκαίρι.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Τοξότης: Υπάρχουν μεγάλες αντιξοότητες μέσα στην σχέση σας, η οποίες ακουμπούν και σε παρεισφρήσεις τρίτων. Αφήστε τους εκτός.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

Αιγόκερως: Όλα αυτά που έχετε αφήσει πίσω σας, στο άγονο παρελθόν, καλό θα ήταν ακόμη και να σας ξαναχτυπήσουν την πόρτα, να μην ανοίξετε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Υδροχόος: Πολλές οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν… για να βρείτε την ισορροπία σας μέσα στον δεσμό σας. Το Καλοκαίρι, θα έχει πολλές ευχάριστες ανατροπές.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ιχθείς: Δεν μετανιώνετε για τίποτα. Ήταν δική σας επιλογή για να μείνετε μόνοι. Ίσως και να ήταν μια απόφαση που άμεσα θα σας βγει σε καλό.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

zwdia-zodia-astrologia-65

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.