Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/05 Κυριακή

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μπορείτε να κάνετε έναν σύντομο απολογισμό αυτών που έγιναν, το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ζωή σας, αλλά σίγουρα κλείστε τον κύκλο μόνο σε αυτό.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Ταύρος: Μπορείτε να πείτε ότι δεν έχετε την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας, με τον άνθρωπο που έχετε μέσα στην ζωή σας. Κάτι φταίει για αυτό.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Οι λαθεμένες επιλογές του παρελθόντος, δεν θα πρέπει να γίνουν εμπόδιο, σε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε και να ζήσετε αυτό το Καλοκαίρι.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Καρκίνος: Κάποιος παίζει με τα αισθήματα σας, και αυτό που θα πρέπει να κάνετε άμεσα είναι να δείτε τι πραγματικά και ποιον θέλετε εσείς, δίπλα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Έχετε ήδη προγραμματίσει μέσα στο μυαλό σας, όλα αυτά που πρέπει να γίνουν στον τώρα, έτσι ώστε να απολαύσετε το Καλοκαίρι σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Παρθένος: Έχετε βάλει τα πάντα κάτω από τα φτερά σας, και αυτό σας κουράζει, μιας και ο άνθρωπος σας επίσης, έχει ακουμπήσει τα πάντα πάνω σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ζυγός: Ίσως και μέσα στην καρδιά σας, να μην έχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε. Από τον επόμενο μήνα, θα χρειαστεί να πάρετε κάθετες αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Σκορπιός: Εσείς, που έχετε χωρίσει, θα πρέπει, να κάνετε ότι μπορείτε και άμεσα, για να διώξετε από το μυαλό σας, όλες αυτές τις σκοτεινές σκέψεις.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zwdia-agnh

Τοξότης: Μπορεί να έχετε μείνει μόνοι, αλλά αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες, του Ιουνίου, θα βρεθείτε ανάμεσα σε νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Αιγόκερως: Τα κίνητρα σας, έχουν πολλές αποχρώσεις. Σίγουρα κάντε την θέση σας, πιο ξεκάθαρη στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Έχετε βάλει πάνω στις πλάτες σας, αυτά που έγιναν, και τα φέρετε βαρέως. Κάποια στιγμή θα πρέπει να φύγετε από αυτό το μονοπάτι.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ιχθείς: Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, και αυτό θα σας κάνει πολύ πιο γοητευτικούς, στο αντίθετο φύλο. Απολαύστε το.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

zwdia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.