Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/08 Κυριακή

erwtikes-30-6-14

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/08

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μην χάνεστε μέσα στην θλίψη μιας ερωτικής απογοήτευσης. Αυτό είναι κάτι που πραγματικά… θα πρέπει να σας κάνει ακόμη πιο δυνατούς.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Ταύρος: Οι μέρες του Σεπτεμβρίου, είναι κοντά, και είναι φορτωμένες με δώρα και αισθηματικές εκπλήξεις. Αυτό που μένει… είναι να επιλέξετε σωστά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Η καρδιά σας έχει πολλά να προσφέρει στον άνθρωπο σας, που και αυτός έχει τα ψυχολογικά του βαρίδια από το παρελθόν. Λίγη υπομονή.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Καρκίνος: Οι σοβαρές συζητήσεις, θα έρθουν από τον νέο μήνα, που τα άστρα σας ευνοούν και σας δίνουν ευκαιρίες για χρήμα και φρέσκο έρωτα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Λέων: Από την αρχή του Σεπτεμβρίου, εσείς καλείστε να σηκώσετε τα μανίκια και να εργαστείτε πάνω στην σχέση σας, που το Καλοκαίρι έκανε κοιλιά.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

Παρθένος: Πολλά θα δείτε και θα εκπλαγείτε. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι εσείς να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός: Δεν είστε ευχαριστημένοι με κανέναν. Αυτό που έχει μείνει είναι, να βρείτε τι θέλετε να κάνετε μέσα στην νέα σεζόν και να το κυνηγήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Μέσα από μια επαγγελματική σας συνεργασία, θα προκύψει ένας δυνατός έρωτας, που θα σας βοηθήσει να σβήσετε από την καρδιά σας, τα παλιά.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Από τις 29/08 και μετά που η Αφροδίτη σας ευνοεί, εσείς θα βρεθείτε στο ερωτικό επίκεντρο κόσμου, που θα σας πλησιάσει αισθηματικά.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Αιγόκερως: Αυτά που έχει να σας προτείνει ο άνθρωπος σας, θα σας συγκινήσουν. Όλα τα άλλα τα περιμένει από την δική σας πλευρά.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Όλα αυτά που έχετε πει με έναν φίλο σας, τον έχουν κάνει να σας ερωτευτεί. Μάλλον, σας πλησιάζουν προτάσεις που θα σας εκπλήξουν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Η σιγή σας, έχει εκνευρίσει τον σύντροφο σας. Ίσως και τελικά από την δική σας την πλευρά να χρειάζεστε χρόνο για αλλαγές εκ βάθρων.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.