Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 30/08 Τετάρτη

sxeseis-sagapw

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 30/08

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Αν δεν έχετε κάτι να βρείτε πια στο παρελθόν σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με το παρόν …που σας προσφέρει πολλά και ενδιαφέροντα πρόσωπα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ταύρος: Αν όλα αυτά που σας λένε τα πιστέψετε θα είστε τουλάχιστον αφελείς. Μην χάνεστε μέσα σε λόγια υπερβολικά, βάλτε τους δικούς σας όρους.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Οι σκοποί σας και τα σχέδια σας, δεν είναι τα ίδια με αυτά του ανθρώπου σας. Μάλλον από τις αρχές του Φθινοπώρου, θα πρέπει να γίνουν κάποιες συζητήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Καρκίνος: Όλα έχουν το όριο τους, και εσείς τα δικά σας όρια τα έχετε κάνει κουρέλι, ένεκα της υπομονής και της αγάπης που έχετε για τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Λέων: Πολλά αυτά που θα ακούσετε από τον σύντροφο σας, για το παρελθόν του. Ίσως και να μην είναι όλα αλήθεια, αλλά μια προσπάθεια για εντυπωσιασμό.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Παρθένος: Κινηθείτε πιο αργά και μην πιέζετε τις καταστάσεις, για δέσμευση με τον άνθρωπο σας. Όταν θα είναι έτοιμος θα σας το προτείνει αυτός.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Ζυγός: Οι μέρες του Αυγούστου σας έδωσαν, πολλές πληροφορίες, γύρω από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι επόμενες κινήσεις είναι δικές σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Μην ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες …για να πάτε πίσω στο παρελθόν και να κάνετε τις νέες σας προτάσεις. Δράστε έντιμα και ευθέως.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Τοξότης: Από τα νέα πρόσωπα που μπήκαν στην καρδιά σας, αυτό το Καλοκαίρι, έχει ξεχωρίσει ένα, όπου και με αυτό θα συνεχίσετε και στο Φθινόπωρο.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Αιγόκερως: Αν δεν έχετε χρόνο και χώρο στην ζωή σας για να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, το καλύτερο θα ήταν να μην το τολμήσετε ακόμη.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Υδροχόος: Όλα τα παλιά θα πρέπει να τα σβήσετε από τα σβήσετε από το μυαλό σας. Τα καλύτερα έρχονται από το Φθινόπωρο και μετά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ιχθείς: Οι δράσεις ενός καινούργιου ανθρώπου στην ζωή σας, σας έχουν συγκινήσει. Αυτό ίσως και είναι και ένα δείκτης ερωτικών συναισθημάτων.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.