Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/09 Παρασκευή

aggigma

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Χάνετε μάλλον τον χρόνο σας με το να περιμένετε, από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση, για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Ταύρος: Οι σκέψεις που κάνετε …ίσως και ακόμη να μην πρέπει να εκφραστούν, στο άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά ξέρετε ότι είναι “αλλού”!
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Αυτές τις ημέρες, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συναντήσετε κάποιον από τα παλιά. Ίσως και έχει να σας κάνει …και κάποιες νέες προτάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Μέσα από όλα αυτά που περάσατε το Καλοκαίρι εκτός από σκληρόπετσοι, έχετε γίνει και καχύποπτοι …με τις νέες προσφορές αγάπης και συναισθημάτων.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Λέων: Ο νέος μήνας, έχει πολλά να σας προσφέρει και μέσα στα καλά του, είναι παραπάνω χρήματα και έναν νέο έρωτα, που θα διαγράψει τα παλιά.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Η λογική σας και η καρδιά σας, είναι σε δύο αντίθετα μέρη. Αυτό που έχει σημασία, είναι να δείτε αυτήν την φορά τα δικά σας αισθηματικά οφέλη.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Ζυγός: Από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, θα έχετε μια πολλή ανεβασμένη διάθεση και αυτό θα σας κάνει …και καλύτερους μέσα στην σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Ο σκοπός που έχετε στο μυαλό σας, είναι να βρείτε τους τρόπους που θα έλξετε και πάλι μια παλιά σας αγάπη …για να γίνετε ζευγάρι εκ νέου.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Τοξότης: Όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από τον άνθρωπο σας, θα τα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά μέσα στον νέο μήνα του Σεπτεμβρίου.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Αιγόκερως: Μπορεί να έχετε θυμώσει με τον εαυτό σας, και όλα αυτά που έχετε επιτρέψει να σας συμβούν, αλλά αυτό άμεσα μπορείτε να το διορθώσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Υδροχόος: Μην δίνετε συνέχεια σε καταστάσεις, που συντελέστηκαν στο παρελθόν. Αν έχετε κάτι νέο να προτείνετε, απλά πείτε το άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ιχθείς: Οι σχέσεις που έχουν στο μεταξύ τους, χιλιόμετρα, τρίτα άτομα και λοιπά εμπόδια, μέσα στον Σεπτέμβριο …θα ξεκαθαρίσουν σε όλα τα επίπεδα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.