Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/09 Σάββατο

se-flertarei-telika

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μάλλον δεν ξέρετε τι θέλετε να κάνετε και με ποιον. Υπάρχει ένας ερωτικός κορεσμός που σας έχει βάλει σε λάθος καταστάσεις και μονοπάτια.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ταύρος: Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε. Το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει σκοπό μέσα στις επόμενες 2-4 ημέρες, να σας μιλήσει πιο ανοιχτά για τα αισθήματα του.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Ίσως και να πρέπει να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, έτσι ώστε να ξεπεραστεί η δύσκολη εποχή μέσα στην σχέση σας και να είστε και πάλι καλά.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Όλα αυτά που κάνετε με τις παράλληλες διαδρομές, θα σας φέρουν σε μια πολύ δύσκολη θέση. Μην χάνεστε μέσα σε όλα αυτά!
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Λέων: Η καρδιά σας, έχει πόνο για όλα αυτά που έχετε περάσει και χωρίς να τα αξίζετε. Ωστόσο, ο καινούργιος μήνας θα σας βρει μέσα σε καλύτερη διάθεση.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Οι σκέψεις που κάνετε δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένες για να συνεχιστούν σε επίπεδο πράξεων. Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Ζυγός: Αυτά που κάνετε μέσα στην σχέση σας, δεν θα σας δώσουν το αποτέλεσμα το θετικό που ζητάτε. Αντιθέτως πληγώνουν τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Σκορπιός: Οι μέρες που απομένουν μέχρι να εισέλθει ο καινούργιος μήνας, θα σας αποδώσουν πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις, ερωτικές.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Όλα αυτά που έχετε κατά νου να πείτε σαν παράπονα στον άνθρωπο σας, καλό θα ήταν να τα συνοδέψετε και από κάποια επιχειρηματολογία.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Αιγόκερως: Αν δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αγάπες και έρωτες, μέσα σε αυτόν τον αισθηματικό συσχετισμό, καλό θα ήταν να αποχωρήστε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Υδροχόος: Ποτέ δεν πρόκειται να κάνετε υποχωρήσεις στον αισθηματικό σας τομέα. Καλύτερα να μείνετε μόνοι σας και ήρεμοι.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Θα πρέπει τελικά να πάρετε μια κάθετη απόφαση για όλα αυτά, που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό μέσα στην σχέση σας … και στο περιβάλλον του ανθρώπου σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.