Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 1/12 Πέμπτη

Feelings-sos

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/12

Καλό Μήνα!

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Μπορείτε να πάτε το μυαλό σας ένα βήμα Κριοί, πιο κάτω και να ξεφύγετε από τα ίδια και τα επαναλαμβανόμενα γεγονότα που σας στεναχωρούν στην αισθηματική σας ζωή.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Λέων

zodia-taro-45

 

Οι Ταύροι, που είναι μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, θα καταφέρουν να βρουν μέσα στον νέο μήνα, μια καινούργια γνωριμία που θα τους συμπληρώσει ιδανικά.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ιχθείς

Οι γρήγορες αποφάσεις είναι παρόν Δίδυμοι. Έχετε ζητήσει δράσεις και δεν έγιναν. Άρα προστατέψτε τον εαυτό σας, από τις καθυστερήσεις και απομακρυνθείτε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Όσο περνάει ο καιρός τα συναισθήματα, εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς Καρκίνοι. Σύντομα θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για περαιτέρω δέσμευση.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο λόγος σας είναι οξύς Λέοντες. Πιθανόν να αισθάνεστε ότι χάνετε τον έλεγχο της αισθηματικής σας σχέσης και έχετε υπερβεί σε ένταση και επιθετικότητα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Τοξότης

Πράξτε από τώρα για να βελτιώσετε την σχέση σας Παρθένοι, που την αντιλαμβάνεστε ότι έχει κουραστεί από τους καυγάδες και τις διαφωνίες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Διαλέξτε τελικά με ποιον θέλετε να είσαστε και πως θα πορευτείτε Ζυγοί. Το όλα μαζί, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, δεν θα σας το υποστηρίξει για πολύ ακόμη.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

tarw-wroskopio-4

Είναι άδεια η καρδιά σας Σκορπιοί. Αυτό σίγουρα δεν είναι πρόβλημα για εσάς. Αυτό που ζητάτε αυτήν την εποχή είναι μόνο την οικονομική σας σταθερότητα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Παρθένος

Οι επόμενες ημέρες Τοξότες, είναι πολύ καλές για την ερωτική σας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι φεύγοντας, η Αφροδίτη από πάνω σας, θα έχετε νέες γνωριμίες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Αιγόκεροι, έχουν την τιμητική τους, σε όλα. Η Αφροδίτη είναι δίπλα σας και σας αποδίδει χρήμα, καινούργιες γνωριμίες αλλά και καλή κοινωνική ζωή.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

Είσαστε σε μια φάση ζωής Υδροχόοι, που πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή, που δείχνει σημάδια κόπωσης
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Έχετε στήριξη Ιχθείς, από τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε ανάγκη. Όλος ο μήνας του Δεκεμβρίου, θα είναι γεμάτος δώρα και εκπλήξεις.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.