Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 4/04 Δευτέρα

sxeseis-sagapw

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 4/04

Κρατήστε το στυλ εσείς οι Κριοί. Δεν είναι και η καλύτερη δυνατή περίοδος για να προσεγγίσετε άτομο που στο παρελθόν που πιθανόν απατήσατε, αδικήσατε, στεναχωρήσατε.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

Οι Ταύροι, που έχουν χωρίσει θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή, καθώς τα αστρολογικά δεν υποστηρίζουν οποιαδήποτε κίνηση και μέχρι τις 07/04. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Αιγόκερως

 

 

Όλοι οι Δίδυμοι που έχουν στις πλάτες τους χωρισμό, θα χρειαστεί να αλλάξουν σκέψη. Το σύμπαν σας δίνει τα σημάδια για να κάνετε στροφή και να φύγετε πια.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Τοξότης

zodia-taro-45

Η καλή σας σκέψη και προαίρεση δεν είναι αρκετές, Καρκίνοι, για να φέρετε κοντά το άτομο που σας ενδιαφέρει. Καλύτερα κάντε κάτι πιο δραστικό πριν την νέα σελήνη.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι δραστηριότητες σας Λέοντες, ίσως και να είναι ο βασικός λόγος, που δεν επιστρέφει στην ζωή σας, άτομο που σας θέλει και σίγουρα το θέλετε και εσείς.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

Ερωτικές προκλήσεις σας έρχονται Παρθένοι από παντού. Σκεφτείτε σοβαρά τι από όλες αυτές τις προτάσεις, σας ενδιαφέρει και με ωριμότητα απαντήστε.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

tarw-wroskopio-4

Οι Ζυγοί που έχουν στις σκέψεις τους μια αγάπη από το παρελθόν, θα πρέπει να ενεργοποιηθούν, κάτω από αυτές τις εξαιρετικές αστρολογικές όψεις.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Συζητάτε με τον εαυτό σας Σκορπιοί, και όχι με το άτομο που πρέπει. Οι γνωστές σας φοβίες, καλό θα ήταν να μην γίνουν πάλι τροχοπέδη για την αισθηματική σας ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερωςtaro-oroskopio-54

Οι απόψεις σας είναι ρευστές Αιγόκεροι. Αν πραγματικά θέλετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη, του ατόμου που μόλις έχετε γνωρίσει, κάντε μια μικρή αποχή, σκεφτείτε και επιστρέψτε δριμύτεροι.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Οι Υδροχόοι, που είναι σε σοβαρές συζητήσεις για να τα ξαναβρούν με κάποια μεγάλη και παλιά τους αγάπη θα το καταφέρουν. Τα άστρα και ιδιαίτερα ο κυβερνήτης σας, θα σας δώσουν τις ευκολίες.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Σκορπιός

Όλοι οι Ιχθείς θα κάνουν την έκπληξη τους. Η στασιμότητα και η πλήξη σε ερωτικές υποθέσεις, που δεν σας αρμόζουν θα τις απομακρύνετε, και ίσως προσπαθήσετε να πάτε κάπου αλλού πιο σίγουρα.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.