Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 31/01 Τρίτη

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 31/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μην χάνετε την ενέργεια σας και προσπαθώντας να απολογηθείτε, σε άτομα που δεν είναι ταιριαστά με αυτά, που τελικά αποζητάτε στην αισθηματική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Ταύρος: Οι μέρες είναι κρίσιμες για τις αποφάσεις, που πρέπει να πάρετε για την ερωτική σας ζωή. Αυτά που θέλατε να δείτε και να μάθετε, ήδη σας έχουν παρουσιαστεί.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Το μυαλό σας έχει τεντωθεί, προσπαθώντας να βρεί λύσεις, για όλους. Είναι πια και το κατάλληλο διάστημα, για να ασχοληθείτε με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Καρκίνος: Το να περιμένετε και να ελπίζετε χωρίς σκοπό, απλά ξοδεύετε τον χρόνο σας. Ανοίξτε τα μάτια σας και βρείτε κάποιον που πραγματικά πληρεί τις προδιαγραφές σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Δεν είστε από τα ζώδια που ζορίζονται. Αν τελικά δεν λαμβάνετε αυτά που λογικά πρέπει να σας δίνει το ταίρι σας, έχει έρθει ο καιρός για πρακτικές αλλαγές.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Παρθένος: Μπορείτε πια και με πιο σοβαρό ύφος, να ανοίξετε συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, για το άμεσο σας μέλλον. Ήδη συμφωνείτε σε πολλά.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Ζυγός: Η λογική σας δεν μπορεί να συμβιβάσει αγάπη και έλλειψη φυσικής παρουσίας. Οι χιλιομετρικές αποστάσεις, θα πρέπει να μηδενιστούν τελικά.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Ο σκοπός σας είναι μέσα στον νέο μήνα, να μιλήσετε πιο ελεύθερα με τον άνθρωπο σας, για να προχωρήσετε στις δεσμεύσεις, από την Άνοιξη.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Τοξότης: Σήμερα και αύριο, καλό θα ήταν να μην πείτε πολλά. Με την σελήνη στον Κριό, όλα μπορούν να ανατραπούν. Δεν χρειάζεται να εκτεθείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Αιγόκερως: Οι κόντες και οι εντάσεις, που έχετε μόνιμα μέσα στον δεσμό σας, ίσως και να έχουν την αιτία τους, σε εξωγενείς καταστάσεις και άτομα.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Υδροχόος: Με τον Ήλιο να σας δίνει εύνοια, σε κάθε τομέα της ζωής σας, εσείς πρέπει άμεσα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και για την αισθηματική σας πραγματικότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ιχθείς: Οι δηλώσεις οι σοβαρές, που σας έχει κάνει το ταίρι σας, μέσα στις επόμενες ημέρες – εβδομάδες, θα υποστηριχτούν από πράξεις…λοιπόν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.