Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 04/02 Σάββατο

zwdia-krevati

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 04/02

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Η μέρα από εσάς απαιτεί όλες τις αισθήσεις σας στο 100%. Ειδήσεις και εν δυνάμει αφίξεις από το παρελθόν, θα σας αναστατώσουν ποικιλοτρόπως.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ταύρος: Κάθε μέρα αισθάνεστε όλο και πιο κοντά στο άτομο που αγαπάτε. Αυτό με μαθηματική ακρίβεια θα σας οδηγήσει σε δεσμεύσεις, μέσα στην Άνοιξη.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Μπορείτε να εκφράσετε όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Το ταίρι σας, είναι πάντα κοντά σας, για να σας κάνει ευτυχισμένους.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

Καρκίνος: Μια είδηση που θα πέσει στην αντίληψη σας, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας κάνει και πάλι να αγχωθείτε. Πάντως, μην δώσετε και πάλι περιθώρια για περιπέτειες.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Λέων: Κάποιος σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο. Ίσως και να ανήκει στον φιλικό σας κύκλο. Σκεφτείτε όλα τα υπέρ και τα κατά και μετά αποφασίστε.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Παρθένος: Οι κινήσεις που αντιλαμβάνεστε από το ταίρι σας, δεν είναι ύποπτες. Ίσως θα ήταν καλύτερο να ρωτήσετε ευθέως και να πάρετε τις απαντήσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Ζυγός: Δεν υπάρχει καμία καλή διάθεση πια από την δική σας πλευρά, για να τα ξαναβρείτε με ένα πρώην ταίρι που σας έχει προδώσει αρκετές φορές.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Από την νέα εβδομάδα, που τα αστρολογικά πάνω σας, θα είναι πολύ καλύτερα, εσείς θα έχετε την ευχέρεια, να ξεκαθαρίσετε πολλά μέσα στον δεσμό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Τοξότης: Αν τελικά το συντροφικό ταίρι που έχετε στην ζωή σας, δεν σας συμπαραστέκεται και στις δύσκολες καταστάσεις, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Ξεχάστε – διαγράψτε, αυτά που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν με τον άνθρωπο σας, και κάντε τις πρακτικές σας προτάσεις για κάτι καλύτερο.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Υδροχόος: Αυτά που λέτε και προτείνετε θα πρέπει άμεσα να τα υποστηρίξετε και με δράσεις, που θα ικανοποιήσουν την άλλη πλευρά.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Μπορείτε να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά αυτές τις ημέρες με τα οικονομικά σας, που άμεσα θα σας αποδώσουν και σημαντικά κέρδη.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.