Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 24/03 Πέμπτη

egwismos-simainei-eleytheria

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 24/03

Για τους Κριούς που είναι απόμακροι λόγω παρεξηγήσεων ή υπερβολικών κινήσεων, ας μην στεναχωριούνται άλλο, μέχρι τα τέλη της εβδομάδας αυτής, πολλές οι αναπάντεχες επικοινωνίες για διπλωματική επανένωση, που θα σας φανερωθεί από το ταίρι σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

 

 

Όσοι Ταύροι έχουν σχεδιάσει να κάνουν την κίνηση τους, για να προσελκύσουν και πάλι τον άνθρωπο τους σε συνομιλίες, θα το καταφέρουν από τις επόμενες ημέρες, που ευνοούνται από τον Κυβερνήτη σας.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Αιγόκερως

Οι Δίδυμοι θα δουν ξαφνικά το άτομο της καρδιάς τους, μπροστά τους. Ο Ερμής σε κρυφτούλι με την Αφροδίτη από τον παιχνιδιάρη Κριό, θα σας κάνει ευχάριστες συναισθηματικές εκπλήξεις.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Τοξότης

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Το δράμα θα λάβει τέλος για όλους τους Καρκίνους που έχουν χωρίσει. Ο νέος μήνας του Κριού που είναι σε εξέλιξη, θα φέρει ειδήσεις από το παρελθόν και από την αγάπη, που ακόμη σας ταλαιπωρεί. Ανοίξτε την αγκαλιά σας, όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό τους.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Αιγόκερως

Οι αμέριμνοι Λέοντες, ή έστω που έτσι επιθυμούν να δείχνουν, θα εισπράξουν και πάλι κρούση από τον σύντροφο τους, που αυτήν την περίοδο είχε απομακρυνθεί. Με τον Ήλιο – Κυβερνήτη σας, στον Κριό, όλα θα λυθούν.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Η διάθεση των Παρθένων θα αλλάξει άμεσα, με την είσοδο πρώην ταιριού στην καθημερινότητα τους. Δεν χρειάζεται να τα δώσετε όλα από την αρχή, αφήστε πρώτα την άλλη πλευρά.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Οι Ζυγοί, δεν θα χρειαστεί να κάνουν κάτι περισσότερο από το να περιμένουν. Εσείς οι ανυπόμονοι ας προσπαθήσετε μέσα από μια απλή επικοινωνία τουλάχιστον, να αντιληφθείτε το κλίμα από την άλλη μεριά.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Οι δύσκολοι Σκορπιοί που δεν είναι και πολύ σίγουροι, για το τι θέλουν, επανασύνδεση ή πια την ησυχία τους, πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για κρούση από τον σύντροφο τους.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένοςtaro-oroskopio-54

Όσοι Τοξότες που σκέφτονται να κάνουν την κίνηση ματ, για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, ας περιμένουν λίγες ώρες – ημέρες, για να δράσουν προς αυτήν κατεύθυνση.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Οι σταθεροί Αιγόκεροι που έχουν απογοητευτεί να περιμένουν την είσοδο του ανθρώπου τους, και πάλι στην καθημερινότητα τους, θα αλλάξουν διάθεση τις επόμενες ημέρες.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

Οι Υδροχόοι, που είναι μόνοι, και δεν είναι έτοιμοι ακόμη για επανασύνδεση, θα τύχουν ευχάριστων νεότερων, μέσα από τα κοινά άτομα που θα τους φέρουν σε άμεση επαφή με το άτομο που τους ενδιαφέρει.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Οι ρομαντικοί Ιχθείς πρέπει να ανασκουμπωθούν σε διάθεση και εξωτερική εμφάνιση. Σε λίγες ημέρες θα τύχουν συναντήσεων από το πρόσφατο παρελθόν, που θα δώσουν άλλη νότα στην ζωή τους.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

tarw-wroskopio-4

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.