Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 27/04 Τετάρτη

dikaiologies-xwrismoy

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/04

Πολλά τα νέα πρόσωπα στην καθημερινότητα σας Κριοί. Δυστυχώς, δεν διαφαίνεται και επί του παρόντος, κάποιο από αυτά να σας παίρνει την σκέψη από την θλίψη.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

 

 

Οι Ταύροι έχουν στην διάθεση τους, όλο τα αστρολογικά δεδομένα προκειμένου να ανοίξουν τους δίαυλους επικοινωνίας με το άτομο που τους ενδιαφέρει.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι Δίδυμοι είναι ίσως σε μια ανήσυχη στάση. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ιδιαίτερη κίνηση αυτές τις ημέρες, θα έφερνε τα λάθος και αντίθετα αποτελέσματα.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Κρατάτε την ανάσα σας αναμένοντας τις εξελίξεις οι Καρκίνοι. Έχετε κάνει ότι μπορούσατε για να λύσετε τις διαφορές σας με τον άνθρωπο σας. Τώρα έρχεται η δικαίωση.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Παρθένος

Οι Λέοντες, θα έχουν πολλά ερωτικά σκιρτήματα να αντιμετωπίσουν μέσα στην εβδομάδα. Τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει πια την θετική σας πορεία.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ζυγός

Δικαιούστε κάποιων στοιχειωδών απαντήσεων Παρθένοι, από το άτομο που σας έχει αδικήσει. Θα τις έχετε μέχρι να λήξει ο μήνας του Απριλίου.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Η ψυχολογία σας Ζυγοί είναι τονωμένη και το μόνο που ζητάτε αυτήν την εποχή είναι να ξεμπλοκαριστούν οι ερωτικές σας υποθέσεις, και προς όλες τις κατευθύνσεις.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Οι ιδιοτροπίες σας δεν έχουν σταματημό Σκορπιοί. Είναι αδύνατον να θέλετε και μια καινούργια αγάπη να σας συμβεί, αλλά και να αναπολείτε και κάτι από το παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Οι Τοξότες μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες, θα έχουν ξαφνικές ειδήσεις από τρίτα περιβάλλοντα, για μια ιστορία που χάνετε σε παλιότερα χρόνια!
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Για τους δύσκολους Αιγόκερους, οι μέρες είναι συμβατές με τις επιθυμίες τους. Το πρόσωπο που συνεχίζει να απασχολεί το μυαλό σας, είναι έτοιμο πια να σας μιλήσει.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Οι πονοκέφαλοι που σας έχουν δημιουργηθεί, Υδροχόοι, με τόσα ανοιχτά μέτωπα στην καθημερινή – προσωπική σας ζωή, θα ενταθούν. Πάρτε τα μέτρα σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένος

Όλα τα Ψάρια έχουν βάλει το χρονικό όριο στο μυαλό τους, που πιστεύουν ότι αντέχουν μια προβληματική κατάσταση. Μάλλον θα το τεντώσετε και άλλο.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.