Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 6/08 Σάββατο

77666665

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 06/08

Οι σκέψεις σας Κριοί, απλά δεν είναι αρκετές για να κρατήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά στην ζωή σας. Έχετε και άλλα να αποδείξετε.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι Ταύροι που έχουν μείνει καιρό μόνοι τους, θα θελήσουν να παραμείνουν έτσι, ήρεμοι. Το Φθινόπωρο θα φέρει τις αλλαγές.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

 

Για τους Διδύμους, που είναι σε θέση πια να μείνουν μόνοι τους και χωρίς άλλους συναισθηματισμούς, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγούν μέσα από νέες γνωριμίες.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

Το να υποχωρείτε συνεχώς Καρκίνοι, στα όποια αιτούμενα των τρίτων, δεν σας εξυψώνει στα μάτια τους, αντιθέτως θα θεωρείστε δεδομένοι.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Κρατήστε κάποιες αυστηρώς ιδιωτικές σας στιγμές Λέοντες, μόνο για εσάς. Το να τις μοιράζεστε μόνο σε προβλήματα θα φέρετε τον εαυτό σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Παρθένος

Επιτρέψετε Παρθένοι στον εαυτό σας, να μείνει και ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνο του. Αυτό θα σας συγκεντρώσει τις δυνάμεις.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Οι ψυχολογικές σας διακυμάνσεις είναι μεγάλες Ζυγοί. Αυτό είναι κάτι που πιθανόν και να τρομάζει τον σύντροφο σας, ή όποιον επιθυμεί να σας πλησιάσει.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Αναλώνεστε Σκορπιοί, και χάνετε τον χρόνο σας με ανθρώπους που δεν είναι σύμφωνα με τα μέτρα και τα σταθμά σας. Καλύτερα μόνοι σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Οτιδήποτε Τοξότες σας γοητεύει δεν είναι και απόλυτα σίγουρο ότι σας ταιριάζει. Από την ερχόμενη εβδομάδα νέος κόσμος θα εισέλθει στην ζωή σας.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Τα ενδιαφέροντα σας Αιγόκεροι, έχουν γίνει πολύ ιδιαίτερα και το επίπεδο έχει ανέβει πολύ. Όποιος αντέχει ας το προσπαθήσει… ιδού η Ρόδος!
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είσαστε πολύ καλύτερα Υδροχόοι, από κάθε άλλη φορά. Αυτό έχει να κάνει πια με τον επιτυχημένο απεγκλωβισμό σας, από το άτυχο παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Αιγόκερως

Μένει μόνο να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες μέσα στο τετραπέρατο μυαλό σας Ιχθείς, για να πάρετε την απόφαση του χωρισμού ή της επανασύνδεσης.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.