Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 8/08 Δευτέρα

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/08

Η διάθεση σας είναι μια πάνω και μια κάτω Κριοί. Αυτό συσχετίζεται άμεσα με μια νέα γνωριμία που έχετε κάνει και δεν σας δίνει το καθαρό σήμα, που εσείς επιθυμείτε.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Τα άστρα σας χαμογελούν Ταύροι σε κάθε έκφανση των δράσεων σας. Είστε στο ερωτικό επίκεντρο πολύ κόσμου και αυτό που έχετε να κάνετε είναι να χαμογελάσετε και εσείς.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

 

Είστε σε εξαιρετική φόρμα και διάθεση Δίδυμοι. Αυτό έχει να κάνει με την ηρεμία που έχετε επιβάλει στον εαυτό σας και μακριά πια από άτομα, που δεν σας ταιριάζουν.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

zodia-taro-45

Τα αστρολογικά είναι υπέρ σας και μέχρι την λήξη, της τρέχουσα εβδομάδας Καρκίνοι. Άρα αν υπάρχει κάποιος που ακόμη σας ενδιαφέρει, κάντε την κίνηση σας.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

Πολλά τα φλερτ Λέοντες που θα σας περιτριγυρίσουν και θα σας πολιορκήσουν. Αυτό μπορεί να σας φέρει κοντά και σε έναν νέο έρωτα – αγάπη.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Οι Παρθένοι θα είναι σε μια ετοιμότητα για αλλαγές. Αυτό είναι κάτι που θα υποστηρίξει και η Αφροδίτη – Ερμής πάνω στον οίκο σας.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

Για όλους τους τολμηρούς Ζυγούς που σκέφτονται να κάνουν μια επικοινωνιακή κίνηση σε κάποια παλιά τους γνωριμία, πιθανόν και να βρουν την πόρτα ανοιχτή.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Θεωρείστε το υπόλοιπο του Καλοκαιριού Σκορπιοί, είναι πια μια καλή ευκαιρία για να αποφορτιστείτε, από όλα αυτά τα στρεβλά που σας έτυχαν.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Επί του παρόντος Τοξότες δεν σας ενδιαφέρει να δείξετε το παθητικό – καλό σας πρόσωπο. Κάντε αυτό που θέλετε και μην αλλάζετε τα προγράμματα σας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Είναι πια δυσβάσταχτο Αιγόκεροι, το να είστε μέσα σε σχέσεις και να αισθάνεστε πραγματικά μόνοι σας. Μην περάσετε όλο το Καλοκαίρι με αυτήν την λογική.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όλοι οι Υδροχόοι είναι σε μια ανεβασμένη διάθεση. Αδιάφορο για το αν είναι σε σχέση ή μόνοι. Οικονομικά, οικογενειακά θέματα έχουν λυθεί και σας αποδίδουν μια καλύτερη ψυχολογία.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Για τους Ιχθείς που κάνουν κρυφές σκέψεις για να έρθουν πιο κοντά στο απομακρυσμένο ταίρι τους, ας βάλουν μέσα σε όλο αυτό και κάποιες μελλοντικές προτάσεις.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.