Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 11/08 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/08

Αυτά που σας λένε Κριοί, μπορεί να είναι υπερβολές. Μην δένετε κόμπο ότι σας υπόσχονται. Οι μέρες με έναν κυβερνήτη στον Τοξότη, προβάλουν υπερβολές.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Η εξαίσια εξωτερική σας εμφάνιση Ταύροι, είναι σίγουρα ένα μεγάλο δέλεαρ για τους υπολοίπους. Αναμένονται νέες ερωτικές – προκλητικές αφίξεις.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

 

Εσείς είστε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά Δίδυμοι. Το άτομο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, τώρα είναι σε απόλυτο μονόδρομο προς εσάς.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

Πολλά τα γεγονότα Καρκίνοι, που θα σας ανακουφίσουν και θα σας δικαιώσουν. Κάποιος από το πρόσφατο παρελθόν σας, έρχεται με νέες προτάσεις ανά χείρας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Χειρίζεστε τα πάντα με σοφία και μέτρο Λέοντες. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το εφαρμόσετε και στην αισθηματική σας ζωή, που την έχετε παραμελήσει.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σημειώνετε πρόοδο παντού Παρθένοι. Αυτό είναι κάτι που θα το δείτε να λαμβάνει χώρα και στην προσωπική σας ζωή, που είχε παγώσει το τελευταίο διάστημα.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Οι ημέρες είναι ιδανικές για να μιλήσετε Ζυγοί, με κάποια παλιά σας ιστορία που ακόμη έχετε εκκρεμότητες. Σίγουρα θα βγείτε και οι δύο κερδισμένοι.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Η γοητεία που ακτινοβολείτε στους γύρω σας Σκορπιοί, θα σας κάνει να υποτάξετε το ερωτικό ενδιαφέρον του ατόμου που επιθυμείτε… εύκολα.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μην κυνηγάτε Τοξότες, κάποιον που έχει ήδη δείξει ότι δεν σας θέλει. Κρατηθείτε μακριά και διακριτικά και όποιος θέλει, ας προσεγγίσει.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Δεν είστε υποχρεωμένοι Αιγόκεροι, να δίνετε αναφορά στο τι κάνετε με την προσωπική σας ζωή. Κρατηθείτε σε διακριτικές αποστάσεις.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα Υδροχόοι, μπορείτε να το αφιερώσετε στον εαυτό σας, στις επιθυμίες σας και φυσικά στον άνθρωπο που αγαπάτε.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Αιγόκερως

Οι Ιχθείς ήδη κάνετε τα σχέδια σας για το Φθινόπωρο. Μέχρι τότε, κλείστε τις εκκρεμότητες σε κάθε επίπεδο, συναισθηματικά και οικονομικά.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.